Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Olgutzika si Bitza, saraumana de raspunsuri! Mare noroc am eu cu voi.
Ioana, o sa incerc sa dau si eu de revista +CD. Sarumana de pont

Hai Kya! Hai Irina! hai cu vestea buna

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mai feteleor, azi cand ma duc la dr. pentru eco, vreau sa stiu de la voi daca ati facut intravaginala sau abdominala???
Eu parca imi aduc aminte ca dr. a zis ca pana la 12 saptamani imi face intravaginala.Sau o fi zis ca inclusiv la 12 saptamani se face intravaginala????.....nu mai tin minte exact ca eram in euforie ca mi-a confirmat ca am bebe in burtica.
Tare m-as bucura daca azi ar fi abdominala.......

Si eu am trimis-o pe sora mea sa-mi ia revista, multumesc de pont Ioana

Si inca ceva> ziceti-mi daca trebuie sa intreb ceva in mod special pe dr. azi, ca el mi-a zis sa-mi notez intrebarile ca sa ne le uit

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

bitza mie la 9 saptamani mi-a facut abdominala. La prima sarcina mi-a facut intravaginala pt nu aveam nici 5 sapt si nu s-a vazut nimic la aia abdominala. Nu vad de ce nu ti-ar face abdominala ca acuma la 12 sapt e mare sarcina deja.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Irina,

Mie, la cel mai recent control, la 15 saptamani mi-a facut echo abdominala ca sa vada si sotul bb-ul, si ulterior endovaginala ca sa poata face o poza mai reusita (asa am inteles eu). Deci, dupa parerea mea, poate sa iti faca oricare dintre ele. Oricum, nu cred ca prea conteaza. Te pup si te astept cu vestile bune!

Clau, ce burticuta frumoasa ai!!! Eu sunt in sapt 16 si nu prea se vede decat daca port ceva mai mulat pe mine, altfel ... zici doar ca am mancat cam mult sau am mancat multa ciorbica, dar o sa se vada si la mine pe zi ce trece de-acum. Asa e?

Olga, Elara, multumesc pentru lamuriri. Am sunat si eu ieri la CMU si am cerut preturile si ceea ce trebuie sa aduc la control. Multumesc inca o data si sper ca nu te-ai suparat Elara ca te-am intrebat de programare.

Laly 15+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neataaaaa!!!

Am luat revista, abia astept sa ajung diseara acasa! Saru'mana si io de pont, Ioana!

Laly, cat e la CMU eco? Eu am facut numai 2D si Doppler ultima oara, 3D sigur e mai scump. Elara, tu cat ai platit la Fortis? Nu de alta, dar pe 19 am si eu o morfofetala tot la Fortis, si eram curioasa...

Ela, Sovi, Simo, stol, va pupa Olga!

Bafta randunicilor cu intalnire cu bebe! Asteptam vesti!!!

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, mie la 12 saptamani mi-a facut si transvaginala si abdominala, iar la 17 sapt mi-a facut doar abdominala. Cred ca de-acum am scapat de transvaginale!

Clabuc, merci mult de aprecierea la adresa burticii! Si da, asa este, de-acum o sa cresca si la tine pe zi ce trece. In curand o sa te lauzi cu o burtica frumoasa!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Dilema mea este, in cazul in care vrea sa imi faca echo si intravaginala si abdominala, cum fac, ma duc cu vezica plina, face echo abdominala, apoi repede la desertat vezica si da-i cu intra? Sau nu e aceeasi lege la toti dr ca vezica sa fie plina la abdominala?

Clau, asta da burticutz! sa-ti traiascaaaa!

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, data trecuta vezica mea era complet goala . Din cate stiu ( dar nu ma bate daca gresesc ), cu cat sarcina e mai avansata, cu atat nevoia ca vezica sa fie mai plina e mai mica. Ca uterul tau urca, nu ma sta pitit dupa vezica, deci de ce ar mai fi nevoie de lichid in ea? Ela, help!!!

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, si eu stiu la fel ca Olgutzica...Acum la ultima eco nu m-a mai intrebat nimic de vezica, poate ca nu mai conteaza...
Data trecuta la 12 sapt m-a intrebat daca am vezica goala si mi-a facut ambele feluri de eco. Acum, nu stiu ce sa mai zic...poate isi mai dau fetele cu parerea.

Si merci tare mult , la fel si tie sa-ti traiasca burtica! Stiu ca toate suntem mandre de burticile noastre si de comorile care stau ascunse acolo

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Buna randunici...vad ca scrieti nu gluma..Kya,Irina mult succes azi la eco...asteptam vesti de la voi...Clau ce burtica frumoasa ai...abia astept sa o vad si pe a mea asa mare..Eu sant tare necajita...Am fost ieri la pescuit si am cazut foarte rau...m-am lovit la ambele picioare,la unul foarte tare ca au fost nevoiti sa ma coase,la san si la mana....ma bucur ca nu m-am lovit si la burtica....adica sper ca bebe sa fie bine,eu am programare la eco abia saptamana viitoare,dar vad ca burtica nu ma doare si nu sangerez...asa ca sper ca nu l-a afectat si pe el..Va pupic dulce pe toate si aveti mare grija ...sa nu cumva sa patiti ca mine..Serry11+

Mergi la inceput