Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irene saru'mana, esti draguta
Liana ma faci sa rad, mey! Deci ai su tu adidasi ca ai mei, haai? Zici ca-i un cuc in burtica? Nu dau, bre, nu dau...mie-mi va placea orice va fi, nu?

26+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor stiti ca va spuneam ca ma doare capul de 2 zile de nu mai pot...........acu' juma de ora am mancat o inghetata.....si mi-a trecut durerea!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LAURA esti tare frumoasa! pe burtik!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va multumesc ca incercati sa ma faceti sa ma simt mai bine! Acum mai mi-a trecut dar astazi eram foarte trista,exact cum a spus si Irene, simt ca parca tot universul comploteaza impotriva mea.Sotul a plecat de dimineata si se intoarce maine...sper sa mai prindem ceva dar inima imi spune ca nu prea mai sunt sanse...
Laura de cand astept sa vad poze cu burtica, sunt super!Esti o -dutza tare frumoasa!Dar numai burtica-i de tine,nu te-ai ingrasat deloc?
Eu zic ca-i fetita!

C.myry imi pare rau ca te doare burtica,incearca sa nu faci efort si daca durerile persista mai bine ii spui medicului sa iti dea vreun tratament.Fii optimista ca va fi bine!

Danangie foarte bine ca te-a lasat durerea de cap!Oare de la inghetata?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Blueeyes, nu fi necajita...k nu se stie cand este exact perioada asta de ovulatie. Eu una am ramas cand nu eram in mod normal la ovulatie...deci orice e posibil...
Va pup pe toate.

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mirelush am fost la medic mi-a dat Duphaston pina in z25,apoi astept sa vina CM.

LauraIoana nu pot sa nu te felicit!!!! Radiezi,fetita scumpa!! Tine-o tot asa!!!!

Flavia referitor la acel comentariu anost,iti spun o vorba de-a unei prietene:"ori e proasta... ori e proasta!!"

Michelle tragem impreuna la jug,nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Favia, multumesc!

Te admir enorm pt tot ceea ce faci.
Iti doresc sa ai parte de toata dragostea din lume si multa,multa sanatate.
Si iti doresc sa-ti indeplinesti visul, acela de a realiza albumul cu bebeii tutror fetelor de aici pana la sfarsitul anului 2008 cel mai tarziu.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, ca v-am vazut ca o cautati pe jojo, avem prin 2 intermedieri un mesaj despre ea, e aici, totul e bine cu amandoua fetele!!

va pup,
Monica 26+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata!
monica multumim pt vestile despre jojo!
jojo felicitari si sa iti traiasaca minunea mare si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

dragelor, va pupam pe toate (eu si bebe) si sper sa fiti bine.
Michelle, ce faci, draga mea?mnu te ascunde ca nu-ti face bine.
Flavia, scumpo, ce-ti fac voiniceii. ma buur sa te vad din nou cu zambetul pe buze.
Lau-Meli, ce faci, draguto? cum e cu hormonii tai, cand termini?
Mirelusule, nu mai fi trista, te rooooog. te pup.
Myry, nu te gandi la asta, poate nu are legatura, nu sta ingrijorata ca-i faci rau lui bebe.
Liana, felicitari pt examene. pupici
Danutule, si mie imi trece durerea de cap cu inghetata. sunt nascuta pe 8 octombrie 1981. pupici.
Laurici, te-am admirat in fuga in pozici.
dragelor, fug ca sunt la gradi si-mi pregatesc activitatile pt azi. va imbratisez cu drag pe toate.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 19+

Mergi la inceput