Cum reactionati in conditii de stres?
Raspunsuri - Pagina 2
silvana_salajan spune:
Draga Betiana, am spus o situatie probabila, nu m-am gandit niciodata ca tu sau altcineva credeti ca e reala. Si apoi nu cred ca dai o petrecere daca faci un tort. Eu fac frecvent si nu doar in situatii speciale . Era pur si simplu vorba despre cacaturi care te streseaza si pe care nu ar trebui sa le iei in seama. Sunt muuulte lucruri cu adevarat importante in viata. Pe astea ar trebui sa le vedem si apreciem.
piticutz spune:
Oti, si eu zic sa iei in considerare o cura de vitamine B.
Si eu am luat si inca mai iau asa ceva, si se pare ca am reusit sa nu mai strig fara motiv la "colegul" si sa nu imi sara tandara din orice fleac.Eram in mod sigur stresata de munca si, mai ales, de lipsa timpului liber petrecut in mod relaxant...
Altceva nimic nu s-a schimbat in viata mea si, uite, nu mai am stari din alea de sa ma cert pentru orice si aproape cu oricine.
Pe bune.
Eu la stres nu reactionez vizibil, sint de un calm enervant(cum mi se spune uneori),in stare chiar si sa rid, nu multi ma pot "ghici" cind sint stresata; insa atunci cind am multe de facut si mult de alergat, cind e efort fizic si psihic mult si dintr-o data, pe o perioada mai intinsa de citeva zile...patesc ca si vara trecuta:se sfirseste cu atacuri de panica.A fost prima (si sper ca si ultima)oara in viata mea cind am fost cu adevarat stresata, atunci.
silvana_salajan spune:
quote:Esti cu adevatrat o fericita! Si of course alt temperament decat mine. Stii tu ca tu intotdeauna erai cu gura pana la urechi si in liceu. Pe cand eu eram o stresata...
A fost prima (si sper ca si ultima)oara in viata mea cind am fost cu adevarat stresata, atunci.
Kya spune:
Depinde foarte mult de tipul situatiei - adica cat e de grava.
In general ma mobilizez rapid - cred ca este de la adrenalina, dar intra o viteza in mine, ceva de speriat. Ma enervez doar daca vad ca cei din jurul meu sunt foarte calmi si pasivi.
Si de cele mai multe ori, culmea, sunt mai eficienta in conditii de stress, decat as fi in mod normal.