Mamici de septembrie-octombrie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
MaraD spune:
Salutici la toate burticile care au mai ramas si si la toti bebicii care deja papa si dorm la ei in patut ... dar si la cei care inca se pregatesc de iesire!
Sunt o de noiembrie si mai intru pe la voi, mai ales acum de cand ati dat startul la nasteri! Felicitari tuturor fetitelor si baieteilor !!!!
Am vazut ca mandarinutza zicea ca a descarcat de pe net cantecelele de la Cutiuta Muzicala si exact asta incerc sa fac si eu, dar nu prea gasesc ... Ai cumva vre-un link unde le pot gasi? Sau stie cineva vre-un site si ma poate ajuta? Orice fel de muzica pentru bebici sau povesti in romaneste!
Multumesc muuuult!
Mara 34+ si Brianna
danielle02 spune:
multumesc din suflet fetelor ca va ganditi la mine!mii de si
nu am plecat insa la spital ca nu am crezut ca e cazul.drept sa va zic,sunt paralela cu toata treaba asta,mii frica de mor am fost la restaurant si am mancat putintel si m-am odihnit 2 ore.bebe misca greu si m-ati cam bagat in sperieti cu sangele asta.hai ca sun pana la spital sa o intreb pe moasa cum sta treaba.
danielle 40+ Ebonee
pozici
Dantje spune:
Piciu desigur ca nu ma refeream la mancarea chinezeasca.....la mine a dat roade la prima nastere...., lasam fetele la treaba...Piciulika, Danielle, Adi .
Danielle ai vreo veste de la moasa?
Danuta36 norocoasa ciu ceiucul la mine n-a mers nik,deci ma mai ajut nitel de sandalele sotului 44, noroc ca nu mai e frig.
Nasteri usoare si rapide
Dantje 37+ & Martijn ( 19-04-2005)
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by danielle02
nu am plecat insa la spital ca nu am crezut ca e cazul.drept sa va zic,sunt paralela cu toata treaba asta,mii frica de mor am fost la restaurant si am mancat putintel si m-am odihnit 2 ore.bebe misca greu si m-ati cam bagat in sperieti cu sangele asta.hai ca sun pana la spital sa o intreb pe moasa cum sta treaba.
danielle 40+ Ebonee
Dani tu ai postat mesajul cu sangerarea la 20:19, noi ne-am agitat pe aici si tu zici ca ai fost sa halesti... Tu vrei sa-ti iei bataie?? Tocmai pt ca zici ca ti-e frica ar trebui sa fii mai precauta. Vezi explica si tu cu lux de amanunte moasei, si daca pare reticenta mai bine da o fuga la spital.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
HaveF8 spune:
In sfarsit am reaprut si eu dupa mai mult de o luna!
Vaaai ce draci am avut! De ceva timp mi-a expirat antivirusul, am colindat pe niste site-uri de unde am colectat niste visrusi si de atunci mi-am mancat nervii cu un laptop caremergea inceeeeet, se deschideau paginile in 5 minute, se deschideau zeci de pagini de-aiurea si imi venea sa arunc lap-ul pe geam afara. Intr-o zi mi-am luat rabdarea in dinti si am scris mesajul ptr voi. Si am scris tata cu detalii cu tot. Si cred ca vi s-a mai intamplat si voua sa scrieti ceva sa nu va duca capul sa salvati ce ati scris....si uite asa cu problemele de la calculator, am pierdut TOT ce scriesesm fara sa fi salvat macar. Si dupa faza asta n-am mai avut nervi sa ma apuc iar de scris. Intre timp am tras o versiune de NAV 360 (Norton Antivirus 360) dar a fost un trial de 14 zile care a expirat si asta (dar sufiecient sa-mi devirusez calculatorul) si deci sunt iar cu risc de agatat virusi. Daca tot veni vorba (caci in tara noastra romaneasca gasesti repede chei de activare la soft, pe cand aici....nu am unde) nu aveti, cunosteti pe nimeni care are un Activation Key pentru NAV 360? Am gasit ceva pe net dar erau invalide...
Asa si acum despre noi
Deci sa ma treceti si pe mine la lista. Pe 29 August s-a nascut Ana Martina cu o greutate de 3120g, 50cm, Apgar 9, nastere vaginala.
In principiu am avut o natere usoara. Daca mai tineti minte de prin sapt 37 eu eram deja dilatata mai intai la 2 si spre sfarsit ajunsesem la 4 cm. M-am prezentat la spital pe 29 Aug sa ma induca. Pe la 5 dimineata mi-a montat epidurala (pana in mom asta nu am avut, cunoscut nici o durere de nastere) apoi mi-au facut injectia de inducere dar panala 7:30 dimineata cand a venit doctoritza si mi-a rupt apa nu prea se inregistrau cine stie ce contractii. Imediat dupa ce mi-a rupt apa, a mers treaba ca pe roate, au inceput contractiile si in jur de ora 13:00 eram dilatata complet. Au anuntat pe moasa si doctoritza si au venit in sala sa "ma nasca". Si impinge si hai si iar si desi nu au vrut sa ma taie...pana la urma au aplicat si epiziotomia si la 13:41 iesea minunea mea. Toata durerea care am simtit-o a fost cea de intindere a perineului destul de acuta, si eram oarecum epuizata de impins. Dar in mare pot sa zic ca a fost o nastere usoara si rapida. Si acum dupa o luna mi-e dor de ziua aia mi-e dor sa simt iar ce am simtit atunci, si as naste natural de fiacare data de acum incolo. E un simtamant care nu cred ca-l poate simti femeia care naste cu cezariana. Asta bineinteles daca ai o nastere usoara ca a mea caci am auzit de unele nasteri atat de traumatizante ca nu au mai vrut sa mai faca nici un copil dupa aia.
Cam asa a decurs nasterea mea..fara prea multe peripetii.
In ziua cand ieseam din spital a trebuit sa completez datele ptr certificatul de nastere al fetei...am incercat sa-l sun pe Y (daca mai stiti cine era Y) dar nu a raspuns si deci am tras o linie in dreptul numelui tatalui. Acasa i-am trimis un e-mail prin care-i aduceam la cunostinta si-i ceream sa-mi raspunda daca doreste sa recunoasca copilul(nu i-am trimis nici o poza sa nu creada ca vreau sa-l sensibilizez daca vede copilul)...si...a ramas e-mailul meu fara nici un raspuns...trageti voi concluzia.
In rest Ana e bine, nu avem probleme cu colici sau plans fara motiv. Adica scanceste cand e treaza si nu-i tinuta in brate. Asica ai vostri fac la fel? daca nu doarme sau mananca si e treaza...nu sta ea singurica frumos in patut ci scanceste. Daca o iau in barte gata a tacut. ma gandesc ca se plictiseste...inca nu vede ea prea multe la varsta asta...ca daca ar fi vazut si-ar fi ocupat timpul explorand imprejurimile.
Aa i-a iesit o iritatie pe piele (fata, ceafa, cap, piept) si tind sa cred ca e din cauza supraincalzirii (mama o tot cocoloseste ca e curent ca stranuta etc etc...stiti voi cum e cu mamele)dar daca v-ati confruntat si voi cu asa ceva poate ma lamuriti si pe mine ce trebuie sa fac. Deocamdata o dau cu un unguent hidratant (recomandat de pediatru)
De alaptat o alptez in conditiile pe care le stiti insa de obicei seara vrea mai mult si simt ca e gol sanul de atata supt si-i mai suplimentez cu lapte praf (dar numai seara). Daca as fi avut cu ce, as fi preferat s-o hranesc exclusiv la san. Si da ma confrunt si eu cu aceeasi problema ca unele dintre voi...uneori vrea papa non stop. Adoarme vreo 15 minute si se trezeste disperata cu guritza dupa titi...si tot asa. Si acum dupa o luna sfarcul meu e sensibil si inca simt o iritatie desi folosesc si acum un shield de silicon.
Fug acum ca s-a trezit randunica.
HaveF8 si Ana Martina
Aici cateva poze cu noi
http://community.webshots.com/user/HaveF8
adimercedes spune:
Fetelor, la mine e 5:45am. M-am trezit pe la 2:20, dupa nici 3h de somn, cu niste contractii f dureroase, dar odihnita bine si flamanda rau. De atunci pana acum am mancat, am mai avut contractii cam la 9-10', m-am aranjat si am sunat la spital. Au zis sa ma iau sa ma duc! Asa ca acum il astept pe sot sa isi revina cat de cat, ca se simte f rau si sa mergem la spital!
Bebelusa mea are simtul umorului. Azi e Labour Day in AU - adicatelea ziua muncii, dar "labour" e si travaliu . Deci, numai bine.
Ma duc la nascut. O sa il instruiesc pe sot sa intre sa va dea raport ce si cum. Sau poate scriu eu un msg de la spital, daca vine el cu laptopul.
V-am pupat. Tineti pumnii sa termin repede!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
prisi spune:
buna
Danielle curaj, o sa fie bine si acus o ai pe printesa langa tine
Adimercedes si Piciulika
Noi zilele astea am umblat creanga, ieri prin parc, azi am fost la bunici la curte, suntem bine, eu sunt m-am cam obosit si se vede la lapte, nu se mai intaresc sanii de la o masa la alta, acum nu stiu ce sa zic, ca bebelina trage din ei si asa moi si desi a supt mai des azi pare sa se fi saturat acum, doarme de vreo ora .
Eu acum am bagat 1 litru de ceai am mai mancat ceva o sa mai bag si niste galactogil sa vedem ce iese
noua ne-a dat dr pediatru sa luam calciu si e cam rau la gust si ne chinuim sa-l bem (cu siringa) aveti idee ce as putea sa pun in el sa-i schimb putin gustul , tare se mai stramba mititica
poze
Marta si Miruna
Sabina spune:
dani, ce-a zis moasa?
adi/.....nastere usoaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
scriu un deg, si pitic pe umar.
have, bine ai revenit!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
ah, pleci, bafta danielle, sa ai cea mai frumoasa intalnire!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo