SALUT!
Am si eu o rugaminte?Cine poate sa imi explice cum se recunoaste un copil cu Sdr. down, presupunand ca nu este dg. inca de un medic.
Ce probleme are in dezvoltare?Se asociaza intotdeauna cu malformatii cardiace(ce fel de malformatii?).Poate avea si un retard psihic?
vreau sa imi povestiti din experienta voastra sau poate puteti sa-mi recomandati vreun articol?
Se poate ca un baietel cu DSV la inimioara, cu mari intarzieri in dezvoltarea fizica si mentala sa aiba si Sdr.Down si pana la 2 ani si 3 luni sa nu fie observat asta vreun medic?
Paula stiu ca e un topic special cu subiectul asta. Cei cu SD am vazut ca au fetze de mongoloizi.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Da , se poate. Este bine sa-i faci o analiza si dupa stii egzact ce si cum.
La IOMC se poate face gratuit pe baza unui trimiteri cariotipul.
Are ochii oblici usor, are capul o alta foarma.........sunt multe, ale un pliu in palm sau in ambele...............Cel mai bine este sa faci analiza respectiva si sa stii ce ai de facut.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Multumesc pentru informatii,nu sunt pentru mine personal, slava domnului eu am un baietel super sanatos!
Vroiam sa aflu mai multe pentru o prietena; poate o sa ne foloseasca informatiile voastre!
Mai ai si alte intrebari???
Sa nu eziti sa intrebi, noi te vom ajuta cu ce stim.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)