Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

RGE DA! Esti in sapt. 37 ... si ati scapat de prematuritate!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor referitor la sughit ..al meu sughite cand pap ..la maxim 5 minute dupa ce pap..se vede treaba ca e lacom si vrea sa bage peste tot...mi s-a spus ca sughitul este foarte bun pt ei ...se pregatesc plamanii pt viata din exterior.
..eu sper ca modificarile astea ale oaselor sa revina dupa nastere....adica sper ca oasele sa revina la locul lor sa nu raman lata in solduri

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 26 ZILE !!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

PUSSI SA DEA DUMNEZEU SA AJUNGETI TOATE LA CEL PUTIN 37 de saptamani!!

AMR maxim 26 ZILE !!

Mergi la inceput

..ia uitati ce explicatie am gasit pe net la visul meu...
barza: se vesteste o nunta sau botez;

AMR maxim 26 ZILE !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by RGE

PUSSI SA DEA DUMNEZEU SA AJUNGETI TOATE LA CEL PUTIN 37 de saptamani!!

AMR maxim 26 ZILE !!

sa ne ajute Dumnezeu!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Nu mai stiu cine zicea ca i se umfla picioarele. Si mie mi se umfla, seara sau cind umblu mult insa problema pe care o am in ultimul timp e ca imi amortesc miinile rau de tot si am momente cind parca nu mai pot sa tin in mina ceva ca imi e frica ca scap, iar dimineata ma dor de nu mai pot. Din cite am citit este sindromul carpian de tunel si s-ar datora tot retentiei de apa.
Si ce ma mai sperie ca acum parca toata ziua am problema asta, nu numai dimineata la trezire :(

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Salutici la burtici si bebici din nou dupa muuuulta vreme ...

Vad ca si tu Pufulet te plangi de sindromul de tunel carpian. Eu am simptomele de pe la inceputul lui august si stiu ca la un moment dat postasem pe forum despre dureri, dar pe atunci nu stiam despre ce e vorba. De atunci tot urmaresc sa vad daca mai apare cineva cu asa ceva ... E uneori cumplit, intr-adevar, dar se pare ca dupa ce vom naste vom scapa de dureri si amorteli. Eu practic tot trimestrul 3 il duc cu aceste dureri ... care s emanifesta asa cum zici nu doar noaptea, dar si ziua.

Sunt curioasa daca medicul tau ti-a recomandat ceva pentru asta? Mie aici mi-a zis ca atunci cand am dureri mai mari pot lua Tylenol (cred ca in Ro recomanda No spa sau alt analgezic, antiinflamator), dar cel mai important e sa imi iau o manusa speciala "wrist splint brace" ... nu stiu o denumire clara in romana. Iti trimit 1 link ca sa vezi despre ce e vorba:
http://www.google.com/products?q=wrist+splint+carpal+tunnel+syndrome&hl=en&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=froogle&ct=title

Pe mine sincer ma ajuta mult manusa asta. Am doar pentru dreapta, ca acolo se manifesta mai rau. Nu elimina complet durerea si amorteala, dar cel putin o atenueaza pentru o anumita perioada de timp. E incomoda la scris, tastat si la orice treaba pe-aici pe-acasa, dar cand nu am cine stie de ce de facut cu mainile, o port si e mult mai bine. Mi s-a imbunatatit si somnul considerabil caci inainte era un chin. Asa ca daca gasesti in Ro ar fi excelent, daca nu, poate sa iti trimita cineva din Olanda. Nu mai ai mult pana la "marea intalnire", dar atat cat mai ai, macar sa poti sa te odihnesti si sa suferi mai putin!
Iti doresc sa poti trece cat mai usor peste asta si sa te bucuri de ultima luna cat mai mult!!!!!

la toate ... ca deja resimt tastatul

Mara 34+ si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woww roxana, de acuma te poti astepta oricand sa nsti!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Roxana ... sincer, eu nu mai reusesc sa intru f des pe forum ... dar de cate ori totusi o comit ... ma tot gandesc daca oare apare deja: S-a dat startul la nasteri!! ???

Si ma astept ca tu sa deschizi plutonul! Oricum stiu ca nu e voie decat dupa 8 si sunt convinsa ca George nu o supara pe mami. Dar la cum prezinti tu ultimele tale stari ... auch ... ma si apuca putintel frica ...

Nu-mi vine sa cred ca deja se poate numara AMR-ul in zile nu doar in saptamani!!!!

Mara 34+ si Briannna

Mergi la inceput

BB YASMI...mai este putin...
MARA ..ce sa zic...ma simt bine..chiar daca ma mai vaiet eu de una de alta..ma gandesc ca sunt stari normale ale sarcinii ..sincer ma asteptam sa fie mai rau..asa ca totusi ii multumesc lui Dumnezeu pt aceasta sarcina ....da pe 8 am control...mi-as dori pe 8 cand ajung sa-mi spuna ca am dilatatie nu stiu cat..vise nu??!!...oricum suntem pregatiti...saptamana asta trebuie sa calc hainutele si sa incep sa ma pregatesc ..sa ma fac si eu frumoasa...daca am mai rezista o saptamana ar fi mai mult decat perfect..dar ma streseaza rau cuibul cu barza pe care l-am visat

AMR maxim 26 ZILE !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mara , pai roxana are 8 luni implinite, a intrat in luna a9-a acuma, deci poate da startul.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput