Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetele,va doresc o seara frumoasa, o noapte linistita si somnic pufos...eu ma retrag in iatac, am stat cam mult pe forum azi
Pupici!

Valentina 29+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam burticile :) Ati cumparat o multime de lucruri frumoase, sa va bucurati si voi si bebeii de ele :)
Anca, m-au dat gata lenjeriile de la feretti, cum se pot comanda de la Babydesign, ca la ei pe site nu apar? Ce contine setul complet care ziceai tu ca e 3 mil.?
Si noi ne-am invirtit prin magazine azi sa cumparam ce mai trebuie de pe lista insa patutz, lenjeris si pijamale pentru mine tot nu avem :(

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pufule eu o sa le scriu un mail celor de la FERETTI http://www.feretti.pl/RO/... sper sa-mi raspunda, maine studiez mai amanuntit ce as vrea!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi, daca le scrii tu imi spui si mie te rog cind iti raspund?
Tare imi plac si ma gindesc ca as comanda de la ei. AM vazut ca e suficient sa comanzi un set cu 6 piese, ca are si pilota si perna si celalalt poate avea numai fetele.

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine zicea ca i se umfla picioarele. Si mie mi se umfla, seara sau cind umblu mult insa problema pe care o am in ultimul timp e ca imi amortesc miinile rau de tot si am momente cind parca nu mai pot sa tin in mina ceva ca imi e frica ca scap, iar dimineata ma dor de nu mai pot. Din cite am citit este sindromul carpian de tunel si s-ar datora tot retentiei de apa.
Si ce ma mai sperie ca acum parca toata ziua am problema asta, nu numai dimineata la trezire :(

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am intrat sa va spunem NOAPTE BUNA!!! sper sa rezist la noapte cu durerea pe care o am la oasele de la fufu, zici ca se rup toate!!!. nu mai rezist!!!

noapte buna!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

somnic usor...!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

noapte bune fetelor..
eu nu am dureri..decat ca simt ca parca bebe apasa cam tare...e cam nasol sa stau in fund..:( si cel mai greu mi-e pe wc..
o sa imi scot si eu verigheta, pt ca mi se cam umfla mainile si ma strange. acu sunt dra mamica..:)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Burtici, v-ati dus toate la culcare?

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata...,offf nu stiu ce sa mai fac ,ca de la o perioada ma trezesc de la 6.30-7.00..,as vrea sa dorm si eu mai mult dar nu pot..,chiar daca ma culc dupa 12..noaptea tot devreme ma trezesc!!
Acum pregatesc listuta de cumparaturi...,pana se trezeste si sotul..,ca imi pleaca ptr o sapt si trebuie sa imi fac provizii..,oricum am chemat-o pe mama de la Tulcea sa stea cu mine,ca nu e bine sa stau singurica acum..,nu se stie niciodata..! Vine impreuna cu Lolita,un bichon maltez...,rasfata familiei..,abia astept sa o giugiulesc..! asa o sa imi treaca timpul mai repede!
Mai am 9 zile si intru in 9 luni...,tot imi era mie frica ca o sa nasc prematur...,se pare ca mai am un pic si scap...,intru in 9 luni..,dupa care poate sa vina oricand..,ca sincer toata lumea imi spune ca la ce burta am..,nu o sa ajung la termen...,tare sunt curioasa..,cand vine..,eu pe 13 am ecografia ,atunci probabil o sa imi spuna ...,daca o sa pot tine pana la sfarsit..,daca nu cumva a coborat prea tare,ca de cateva zile merg un pic c-am cocosata,ca ma inteapa jos...si am burta mai mereu tare...!
Hai ca va las,ca sa termin lista de cumparaturi...,pupici!!

33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput