Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai pe mine m-au uimit cu cuata lejeritate spuneau ca rochita este 10 mil si o pereche de pantofiori 2,5 mil...abia m-am abtinut sa nu ma uit urat

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor pana la urma botezul cand se face??..la 40 zile de la nastere..si molifta??...asta se face cand venim de la maternitate parca ca sa iesim cu bebe afara si ca sa ii putem spune pe nume..

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Victo si eu Mustela am luat!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,
vad ca ati scris mult in ultimele doua zile, inca n-am citit, dar cred ca nu voi citi decat ultimele pagini. N-am asa mult timp azi, am si control la doctor, si altfel nu va mai ajung deloc din urma...

Ieri am fost si ne-am relaxat la o piscina/baie termala, a fost tare frumos.

Am impresia ca Jasmina a inceput sa devina mai sensibila din cauza lui bb, e din nou dificila si plangacioasa.

Va citesc si revin!

Adina 28+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Rox eu stiu ca botezul la 40 de zile si molifta la 9 zile ca sa poti iesi afara

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, eu mi-am luat pijamale de la central, de la etajul I si de la Jolidon, tot la et I la central au reprezentanta

Iar camasute de alaptat de la Cora

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA de 40 stiam si eu la botez dar molifta stiam de ziua a 7a...eu stau si ma gandesc daca trebuie la 40 de zile asta inseamna ca in decembrie cel tarziu tre sa programez botezul...pei si mai gasesc eu pe ultima suta de metrii restaurant?..sau ar trebui sa vb de acum?...eu habar nu am cum se procedeaza..

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Rox eu fac botezul dupa 7 ian si oricum cred ca min 40 de zile

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nici dra mea ginec nu-mi zice nimic de greutate..nici macar nu ma intreaba..:)
asa..fetelor, ca maine ma duc la ginec...deci, in luna a 9a tre sa fac analiza pt streptococ B si vaccinul antitetanos.altceva mai stiti?
no, ancad..ai ajuns si tu ca mine..sa te rogi sa te epileze...eu merg acum joi, si o iau eu d ela inceput..nu care cumva sa ma refuze...ca intru in sapt 36 si nu stiu daca mai apuc ..iar cu lama nu ma pot face.
fetele, care imi aduceti aminte sa-mi iau fierul? parca m-a lovit ceva in cap..uit tot timpul..

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce preturi exagerate!!! Dar cred ca sunt destul de multi nebuni care ar da 10 mil pe o rochita.
Mie personal nu-mi plac hainele alea speciale de botez. Mie mi se par incomode pentru bebei.

quote:
Originally posted by ancadragoman

Mai pe mine m-au uimit cu cuata lejeritate spuneau ca rochita este 10 mil si o pereche de pantofiori 2,5 mil...abia m-am abtinut sa nu ma uit urat

anca 34+

Maria
poze

Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput