Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vasari noua azi ne monteaza tati patutul si ne apucam de aranjat ca nu se stie

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..mei fetelor dar ce o fi patit CAMELIA??...are deja cel putin 2sapt de cand nu a mai intrat...sper ca este ok...

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

RGE, tu ai terminat toate cumparaturile?

Feltelor, mie inca nu mi-au trecut edemele, dar picioarele mele arata aproape normal acum. Incerc sa le inteleg comportamentul, dar cred ca doar doctora o sa ma lamureasca..

35+

Mergi la inceput

Fetelor ati vazut la targ rochitele ptr botez care costau 10 mil?

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ancuta, mie nu mi-au placut deloc hainutele alea pt botez. Nici n-am mai intrat sa ma uit la preturi. Am vazut in pliantele lor niste lumanari foarte frumoase si elegante in schimb.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Buna la toate,nastere usoara si multa sanatate.
Va multumesc ca mi-ati ridicat moralul.Stateam si citeam ceea ce scrieti si sunteti tare dulci.
Eu va spun ca am 31 sapt,am avut mari probleme si de sanatate si financiare pe timpul sarcinii.Dr imi spunea sa-l dau afara...ca n-o sa iasa...'nu vei putea duce sarcina la termen'(citat)...acum ma chinui sa ajung la 37 sapt.
Cu toate ca sunt singura,doar cu pisicuta mea,acum abia astept sa-mi cunosc baiatul desi pe o parte imi e tare frica...eu nu i-am luat inca nimik...sper sa-mi ajute D-zeu sa reusesc sa fac si eu ceva pt el desi vad ca toate-s tare 'ieftine' ...
Oricum...va doresc numai bine la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

RGE 26 de zile???
ancuta cum erau de 10 mil?? cu cristale??? nu gasesti poze?
stefania nu stiu ce sa zic de pisic...imi pare rau

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici! De fapt ne-am trezit de pe la 7 dar abia acuma am facut ochi la calc.

AncaD cum naiba sa nu te epileze mai?? Si eu am fost sapt trecuta si m-am epilat complet si aveam 35 de sapt si ii ziceam cosmeticienei ca sper sa mai apuc sa merg inca o data pana nasc si ea zicea ca ma asteapta. Nu vad care e pb dc e sarcina mare....de fapt e o pb, ca nu mai poti tu sta cu vrea ea in toate pozitiile si se chinuie si ea nitel si tu , dar cu bunavointa te putea epila....a mea a zis ca a epilat o gramada de gravide si in luni mari.

pussi si cine mai era interesata de lenjeriile Feretti, am vazut si eu ca nu apare nimik pe site la BabyDesign, dar dati-le telefon ca sigur ei comercializeaza, de fapt nu le aduc ei direct de la Feretii ci exista importator si ei sunt distribuitori, dar aduc tot ce vreti.

Eu mai am ceva treburi prin casa si cred ca sapt asta ma apuc si eu de spalat si calcat lucrurile bebelinei, ca eu maine implinesc 8 luni si intru in luna a 9-a.....parca e prea aproape si incepe sa imi fie frica. Doamne ajuta!

Va pup si va doresc o sapt frumoasa.

Anca 35+ Elena

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Ancuta, mie nu mi-au placut deloc hainutele alea pt botez. Nici n-am mai intrat sa ma uit la preturi. Am vazut in pliantele lor niste lumanari foarte frumoase si elegante in schimb.

35+

Lumanari de la ei a facut o prietena si a dat 7 mil.

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

AncaD am vazut rochitele de botez la BE dar nu ma uitasem cat costa ca nu ma intereseaza. Ce sa fac cu rochita in mijlocul iernei, ca facem botezul in ianuarie si oricat ar fi de cald tot nu vor fi temperaturi sa ii pot da rochita ci cojoace. Asa ca da-i in ma-sa cu rochitele lor de 10mil.

Anca 35+ Elena

poze

Mergi la inceput