Canapea imitatie piele

Canapea imitatie piele | Autor: camellia

Link direct la acest mesaj

fetelor,am o canapea de imitatie piele si pe la cusaturi a inceput sa pocneasca .Cum as putea sa o reconditionez?Nu vreau sa o reimbrac in totalitate ca nu e necesar, doar acolo la cusaturi e problema.Asta nu s-ar fi intamplat daca toti musafirii mei ar fi avut bunul simt ca atunci cand vin in vizita sa nu se urce si cu picioarele in pat,dar asta e !Poate ma ajutati cu niste sfaturi ,pls!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu e de bun simtul musafirrilor, asta e beleau cu imitatia de piele.
am si eu una care a crapat si ma pregatesc s-o dau la cosh

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nasii mei au patit la fel dar cu cele din piele...nu au putut decat sa le imbrace din nou...Eu am luat aminte si cand mi-am cumparat am avut grija k modelul sa fie mai incretit nu asa de bine intins...

Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Si la mine aceeasi problema,a inceput la cusaturi si in cateva luni a crapat toata.Am adus chiar ieri un tapiter s-o vada si sa-mi spuna cam cat ar costa sa mi-o imbrace si am ajuns la concluzia ca cu banii aia imi iau alta noua!

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

N-am mai auzit asa ceva!Dar ce au cusut cu ata de papiota.Si eu am canapea din piele,model cu piele intinsa,o am de ani buni,dar nici pomeneala de rupt atele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cred ca cel mai bine ti-ar putea raspunde la intrebare un tapiter sa vezi cam cat te-ar costa reparatul iar daca ti se pare scump cumperi alta si eventual te orientezi spre alt model.
parerea mea e ... nu cred ca ar arata bine reparata!eventual sa schimbi toata fata!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput