Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 17
ccris_ccris spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt tot o pacienta de-a lui T, 25+ si tot datorita lui am reusit sa tin sarcina pana acum, am avut amenintare de avort primele 3 luni, am stat si la pat 2 sapt. ca era placenta jos inserata si aveam sangerari, dar a trecut, placenta e OK, azi ma duc si eu la T sa vad ce face bebe, cred ca in vreo 2 ore. Imi astept sotul. Ii sunt ff recunoscatoare lui T pentru ajutor, insa m-a cuprins groaza cu ce-am mai citit despre nasterea la Elias si ma bate un gand sa nasc in alta parte, la Medlife, de exemplu, sau cel putin asta sa fie varianta de rezerva in caz ca e T plecat. DPN-ul meu e de Paste.
ChrisDun spune:
Salutare!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii, in masura in care puteti. Am o prietena programata la Dr. T pentru laparoscopie de curatare chisturi ovariene, si nu are idee cat poate sa o coste (am inteles eu ca Dr. T nu accepta bani).
Daca aveti idee si puteti sa imi spunei (pe mesageria privata) cat costa o astfel de interventie, sau cum s-ar putea revansa o pacienta a Dr. T pentru o asemenea interventie, v-as fi recunoscatoare.
Va multumesc pentru timpul acordat. Numai bine !
aaandreea78 spune:
Cris , te rog sa scrii pe subiectul "Pacientele optimiste si gravide ale dr. Tutunaru", acolo fetele te pot ajuta , sunt niste dragute. Stiu si eu ca Tutu nu ia bani, dar daca vrea dupa laparo poate sa-i ceara nr. de cont al fundatiei si sa vireze cat vrea acolo. Tot acolo o sa gasesti un mic ghid despre operatie.
Te ajuta fetele.
26+RADU
magghyc spune:
Monicabo,
Am citit povestea ta...super tare!Mai stiu o tipa cu o poveste similara, tot terminata cu bine. Medicii romani se cam grabesc sa omoare copii, oare de ce? Inteleg ca in tara asta functioneaza preventia, dar uneori cam da in prostie...
Bine ca ai ajuns la Tutunaru in timp util. A fost un mic miracol si in cazul tau, tinand cont ca a doua zi s-ar fi terminat totul...
Ieri l-am vazut pe bb la eco. E ok pana acum, inimioara ii batea bine, nu par sa fie probleme. Doamne ajuta, sper in sarcina asta sa fiu o gravida plicticoasa fara povesti deosebite. Acum ma pun cu burta pe munca, mi-am propus sa plec acasa pana in 12 noaptea si sa nu mai lucrez maine.
Cine stie cat costa o eco la Iosup la Fortis?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
madau spune:
Magg Doamne ajuta, sper sa ne "plictisesti" numai cu vesti bune despre bebe. Nu stiu cat mai e o echo...baga si tu un tel si intreaba
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aaandreea78 spune:
Magg, in cate saptamani esti?
La 15 de saptamani am dat 200 RON , iar la 20 de saptamani am dat 300 RON la cabinet la Iosup. Din cate stiu eu, la telefon iti spune ceva si cand mergi uneori ai sanse sa fie altceva,ca bani.
Vezi sa nu se fi schimbat preturile in 2008.
Eu la 20 de sapt am avut surpriza ca bebelul meu sa aiba un gheag de sange pe cap, care slava Domnului s-a retras, dupa spusele lui Tutu, si ca sunt normale. Numai bine nu m-am simtit eu, pana nu mi-a spus ca a disparut.
26+ RADU
monicabo spune:
Magghyc, la inceputul anului trecut, deci chiar fix acum 1 an, in perioada ianuarie-februarie, cand am facut eco morfofetale la Iosup, am platit 150 ron pt cea de 14 saptamani, si 250 ron la cea de 20 saptamani.
Tu in ce saptamana de sarcina esti? Inteleg ca inca nu stii sexul bebelusului. Ce-o fi, sa fie santos, asta e cel mai important. Ai ajuns la T. pana la urma?
In legatura cu patania mea, am vazut cu T. este omul care lupta mult pentru fiecare sarcina, si nu recomanda intrerupere decat in cazul unor dovezi concrete dupa investigatii serioase.
pupici si sarcina usoara!
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Androix spune:
Vreti povesti? La Filip in timp ce asteptam pe holurile spitalului sa intru la o consultatie, eram pe la jumatatea drumului, o gravida care statea sa explodeze mi-a povestit ca ea de fapt are extrauterina! Asa ii spusese un medic mare, da mare de tot si in timp ce plangea pe holurile spitalului ca ala o programase la operatie si o avertizaze ca nu va putea sa-i salveze trompa, l-a intalnit pe T, care a chemat-o la o consultatie si i-a propus sa mai astepte o saptamana doua. S-a dovedit ca sarcina era bine mersi in uter si a crescut foarte bine si fara probleme.
Maghy, apropo de explicat si para explicat si pe de-asupra si degeaba cunosc
Andreea mama de Filip si Georgia
magghyc spune:
La mine socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.
Sunt intr-o stare continua de , iar la birou suntem 100 de persoane de ambele sexe pe 1 WC ( tre sa ne mutam si nu le-au mai reperat pe celelalte). Nici vorba sa lucrez cu spor, cum mi-am propus, am facut 10 drumuri la baie.
Androix,
Nu as fi crezut sa scriu asta, dar chiar m-am saturat de explicat. Pana la urma cine a fost interesat sa auda ce am de spus m-a cautat pe PM si am combatut asa. In rest, eu nu mai scriu, decat daca o vrea T sa ii fac design la vreo brosura explicativa pe bune ca i-as face, poate asa mai dispar din miturile care graviteaza in jurul lui si a tratamentelor pe care le foloseste.
Monicabo,
Am intrat in 11 s, inca nu stim sexul, e prea mic bb, banuiesc ca o sa aflu la Iosup. Deocamdata ne amuzam cautand nume, de fetitza avem, nu avem de baietel, asa ca ne trec tot felul de idei cretze prin cap.
Madau,
O sa bag diseara telefon, de la job nu pot. Sunt inca undercover desi tare imi vine sa le zic odata...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic