Stick care nu pateaza
Raspunsuri - Pagina 3
mamacangur spune:
Sunt sigura ca am mai citit pareri despre stick-ul Forever, aici pe Dc. Poate gasiti si voi, ca sa vedeti daca oamenii au fist multumiti de el sau nu. Nu vreau sa influentez pe nimeni in alegerea lui, chiar daca eu il consider un produs bun.
Au fost persoane care l-au folosit, au transpirat, au renuntat la el si apoi au revenit la el fiind mai mult decat multumite dupa a 2 a experienta. Acum... nu ramane decat sa incerce fiecare pe pielea lui, ca altfel nu poate prezice nimeni rezultatul!Mie una imi plac afirmatiile moderate asa ca nu va spun ca e...Fantastic! incercati si vedeti singure.
Oricum, intrebarea era stick catre nu pateaza si asta NU pateaza!![]()
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
imv spune:
ROC de la Keops iti recomand. Se gaseste la farmacie sau la sensiblue, problema e ca doar roll on, nu si stick, care e mai bun. Si o alta problema e pretul, 30 ml de costa 413000 lei.
Eu cumpar stick adus din Franta de cineva, 40 ml 350000 lei, sau 10 euro/ bucata - daca iau mai mult de 4 bucati. Stickul e stick si nu curge- asa ca il consumi mai incet decit un roll-on. E unisex.
Nu are alcool, nu are miros. Si daca te dai dimineata, seara nu mirosi deloc, chiar si in zilele f calde si agitate. Si nu am vazut haine patate, acum vorbesc de stik, ca nu stiu cum e cu roll-ul.
imv spune:
Buna, incearca keops de la Roc dar ia stick, nu roll-on. E transparent, fara alcool si fara miros. E unisex. In Ro e cam scump in farmacii sau la sensiblue dar gasesti adus de dincolo si vindut mai ieftin. Incearca http://keopsroc.tripod.com si faci o economie serioasa fata de pretul din farmacie.
quote:
Initial creeata de delia_alx
Buna ziua ,
Am o mica problema si poate ma ajutati voi: sotul meu pateaza toate camasile la axila datorita stick-ului si acele pete nu mai ies decat cu foarfeca.
El foloseste Mennen sau Gilette gel si as vrea sa gasesc o alta alternativa .
Stiti vre-un stick barbatesc care sa faca fata transpiratiei si sa nu pateze?