Buna fetelor ,
Am si eu o problema si sper s-mi dati voi niste sfaturi !
Eu am o piele destul de alba , piele care se bronzeaza insa destul de usor . De cind ma stiu am avut pistrui dupa prima sarcina s-au accentuat si m-am trezit cu pistrui si pe piept pe zona decolteului (de dimensiuni mult mai mici decit cei de pe umeri ) iar dupa a doua sarcina au aparut pe partea de sus a burtii si pe parte de sus a bratelor . Nu stau exagerat de mult la soare pentru ca nu prea am timp si nici nu vreau sa-mi expun copiii ; merg la plaja de doua trei ori pe luna pentru cite o ora si jumatate , din acest motiv am asociat pistruii mei cu sarcinile ( si ginecologul meu mi-a spus ca au aparut ca urmare a presiunii exercitate de sarcina pe ficat). De curind am descoperit ca am mai multe alunite . Am fost la dermatolog si acesta asociaza aceste probleme cu expunerea la soare si mi-a prescris doua unguente dar nu vad nici o ameliorare .
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da niste sfaturi !
Va pup
Din orice motiv au aparut,nu mai dispar,poate doar cu laser.Prevenirea aparitia unor noi pistrui se poate face prin folosirea de creme de protectie solara cu grad inalt!