Aspirante optimiste > 20 Ani ( 168)
Raspunsuri - Pagina 8
bujo spune:
yeeeeeeeeeeeey Anaxena ovuleaza

Pai de maine ar cam trebui sa ai simptome nu? Fata da eu am avut albusu acu cateva zile. Asta inseamna ca am ovulat mai devreme?Si m-aa tinut vreo 2 zile. Nu apare musai numa in ziua ovulatiei nu?
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
Kimmy spune:
eu luna trecuta am avut albus 3 zile,si abia a 4-a zi am ovulat.asta conform TB.si asa am si citit ca albusul prevesteste ovulatia,dar ca nu tine neaparat si pe timpul sau dupa ovulatie.dar pana la urma fiecare femeie e diferita.important e ca albusul e prietenos cu gigeii si daca prestezi in perioada cu pricina,sansele de a ramane gravida sunt maxime.
si bafta
http://tt.lilypie.com/gb9xp3.png
claudela spune:
toate fetele care sambata seara sunt pe forum!
http://tt.lilypie.com/qPhXp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
anaxena spune:
eu azi trebuia sa ovulez...ieri ma plangeam ca secretia era apoasa..ce mai la deal la vale!aveam chiloteii prea curati![]()
dar azi clar era albush...si ma mai si inteapa ovarele un picutz...dc nu ovulez azi,macar aia mici au putut sa ajunga linishtiti la destinatie si asteapta mazarica...asha ma mai multe sanse sa iasa fata
va zic maine cand imi iau TB
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
diaconmaria spune:
Mai, mai e careva pe aici ca as avea si eu cateva nelamuriri cu ovulatia asta
!
Maria
In asteptarea lui 
anaxena spune:
Ovula#355;ia are loc foarte aproape de simptomul de Vârf, adic#259; în ultima zi de senza#355;ie alunecoas#259;. Apoi vulva devine uscat#259; sau lipicioas#259;, nu mai este ud#259; sau alunecoas#259; #351;i se desumfl#259; rapid.
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
anaxena spune:
da maria eu sunt pe aici
Unele femei au o secretie de mucus sarac#259; #351;i nu vad mucus deloc. Dezvoltarea si transformarea vulvei în moale, umeda #351;i umflata poate fi singurul semn de fertilitate. Intercursul în aceasta perioada conduce cu succes la obtinerea sarcinii.
proiectul bebe pink
diaconmaria spune:
Uite cum e treaba: noi
pe 26 seara, pe 27 pauza - noaptea apucat dureri de ovare de crezui ca vin iar uratii -,pe 28 durerile sunt inca si noi prestat noaptea la 12
, 29 durerile nu mai sunt si noi prestat acum 2h
.
Mentionez faptul ca dupa terminarea
dl meu nu se retragea din "veverita" si mai stateam asa imbratisati vreo cateva minute.
In prezenta celor mentionate mai sus, voi ce spuneti: am sau nu sanse de BB luna aceasta????
P.S. Mucus apos spre consistenta albus pe 27-28, iar pe 29 consistenta albus si f f f f umeda la "veverita".
Maria
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
Salve Anaxena si
de raspuns.
Aaa si am de gand sa continui cu fufu in fiecare seara pana pe 03-04 oct ca sa fiu sigura![]()
Anaxena tu cum stai?? Vrea al tau yubi fufu???
Maria
In asteptarea lui