Ciao...sunt din deva, banuiesc ca-s insarcinata..si spun banuiesc din cauza ca medicul inca nu s-a pronuntzat..am facut 2 teste care au iesit pozitive, astept de mut sarcina, pana acum am pierdut 2(oprite din evolutie in primul trimestru), daca totul e ok sunt in sapt 7..deci mamica de mai...merg la doctorul Haiduc...vreau sa impartasesc cu voi pareri si impresii despre medicii si spitalele din hunedoara...pe curand!
Hello, am fost surprinsa sa gasesc si mamicutze de Deva.
Ma bucur pentru tine. Sa fii sanatoasa si la cat mai multe saptamani (max 40 ). Eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie 2007, deci sunt in saptamana 34, mai avem putin...
Eu voi naste la Hateg, deci nu stiu sa iti spun nimic despre spitalul din Hunedoara. Despre cel de la Hateg am auzit ca e ok. Acum voi vedea eu cat de curand...
Laura 33+
In legatura cu testele, si eu am facut 3, si tot nu eram convinsa ca sunt insarcinata , pana nu mi-a confirmat medicul. In prima faza si eu am fost la Haiduc, pentru confirmare, din cauza ca la el nu era nevoie de programare si eu voiam sa stiu cat mai repede. Si tot asa mi-a spus si mie, ca nu se poate pronunta inca, dar ca daca ne luam dupa teste probabil ca sunt gravi. Mi-a confirmat cand aveam 6-7 saptamani. Exact asa mi-a spus. Apoi am facut programare la Smidt si mi-a placut, si de atunci merg la el si sunt multumita. Adica nu spune el prea multe, dar am incredere cand zice ca e totul ok.
Astept vesti, sa imi spui ce mai spune medicul.
Laura 33+