Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 12
ella_64 spune:
Mammy, in general port numarul 2, dar la unele modele si la cizme pot purta si 2,5 respectiv 3. Toti pantofii pe care i-am vazut aici incep de la 3. Cizme pot purta si numarul 3 daca sunt un model mai finut si mai efilat, pentru ca pun o soseta in plus.
In Bucuresti, am gasit un magazin pe langa Cismigiu care face pe comanda un model exact pe numarul meu. Si am mai gasit pantofi mici si la Cocor. Aici pantofii sunt intr-adevar butucanosi, cu botul patrat, dar unele modele sunt dragute. Am vazut si pantofi italienesti, care sunt si ei frumosi, din pacate sunt numar mare. Se pare ca englezoaicele au toate picioare de urias :).
Mie imi place in general modelul escarpin la pantofi, dar nu poti sta toata ziua in picioare pe tocurile unor escarpin adevarati:). Si orasul asta nici nu este pentru astfel de pantofi. Aici ma imbrac mai mult sport pentru ca mi se pare ca ma incadrez mai bine in peisaj.
Am sa incerc sa caut pe internet pantofi mici, poate gasesc, cine stie?
Succes cu interviul.
bunny spune:
Ella.... du-te pe google si cauta ' small size shoes for women uk' si vezi ce gasesti. Intre timp ma mai uit si eu si o intreb pe saocra-mea, ca aici sigur gasesti cum altfel gasesti orice marime ( mare ) vrei.
Ref la imbracat aici eu sufar....dupa ce acasa am fost imbracata de birou, putin sport....inca nu am dat toate hainele/pantofii de birou stau in cutii/pachete...si aici sport/sport si iar sport. Unde sa ma duc cu pantofii mei de birou? La cumparaturi? In parc/playgroup? Nici macar duminica la biserica nu ma mai pot imbraca asa...nu imi mai vine. Fuste? Am si uitat cum arat in fusta....plus ca dupa sarcina am dat jos dar nu la nivelul de sub 60 ...si daca ma uit in buletin imi revin..am 40 ani, chiar daca nu ma simt si ma gindesc la al doilea copil !
Hai ca v-am mai spus ceva despre mine....c intilnirea sunt ok , dar astept programul de la gradi sa vedem ce si cum. Anul trecut am plecat imediat dupa vacanta si piciiul a ratat petrecerea de xmas de la gradi. Dar anul asta nu plec acasa ...asa ca daca stam aici musai sa mearga.
Va pupic si inceput de wk-end placut
Mani si Alex
asiza spune:
Bunny, multumesc pentru sugestii! ...dar probabil ati fi surprinse daca v-as spune ca aici, in scumpa noastra patrie, papuceii pentru copii au aceleasi preturi ca la Clarks???...ei, da, se poate...daca vrei ceva de calitate e intre 1.000.000-2.000.000, din pacate...oricum si pentru mine conteaza cel mai mult incaltarile lui bb, de aceea nu fac rabat...Pupici si mersi inca o data
Mammy, tin pumnii sa iei job-ul!
Mada, hai cu poze ca asa ai promis ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
bunny spune:
Oana - te cred, ca de fiecare data cind merg acasa normal ca ma apuca nostalgia shopping-lui acasa..etc..stiti voi si ma intorc fara nimic. Dar am crezut ca la copii e mai ieftin - sincer nu am apucat sa iau nimic de-acasa ptr copil, doar ce am primit. Si sincer le-am interzis sa-i mai cumpere hainute ca sunt ff scumpe si nu intodeauna de buna calitate. Doar cind a fost bb am fost incintata ca cel putin cu bani poti cumpara de la z , dar pe parcurs ori si-au pierdut din calitate or eu am devenit mai pretentiosa.
Asa ca de acasa ne intoarcem cu carti/DVD in limba romana si telemea.(hiihihi - tot a noastra e mai buna ptr mamaliguta )
Mammy - bafta cu job-ul ...sa fie cu noroc !
Mani si Alex
ella_64 spune:
Bunny, multumesc de sugestie. Am sa incerc sa fac cautarea asa.
Cu imbracamintea te inteleg perfect. Dupa cum se vede din nick-name am si eu o varsta apropiata de a ta si tot asa ma imbracam acasa: birou/sport. Erau si situatii cand ma puteam imbraca chiar mai elegant si nu ieseam in evidenta. Aici daca m-as imbraca asa, as fi cred singura. Am iesit de ziua mea cu sotul la un restaurant italienesc si m-am imbracat potrivit cu ocazia. Am ajuns acolo si am vazut ca eram singurii imbracati normal. Restul erau in tinuta cat mai sport. Ori nu au bani, ori nu stiu sa se imbrace.
Oana, si noi ne grabim sa facem cumparaturi cand ajungem in tara, dar, cum spunea si Bunny, ne trece destul de repede. Eu ma intorc mai ales cu ceaiuri si cu plicuri de Knorr bors, pe care nu le gasesc aici.
Bunny, voi cum transportati telemeaua? Luati din aceea gata ambalata? Nu ati avut probleme la vama din cauza ei? Noi am gasit aici la Lidl branza feta la preturi convenabile, doar ca e de vaca.
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Oana sorry ca nu am apucat sa pun pozele promit ca azi le pun pana diseara va dau link-ul.
Eu vin acuma cu o veste buna pt noi: bebe 2 este pe drum. Voi fi tot mamica de iulie august numai cu 2 ani diferenta dpn-ul ar trebui sa fie 5 iulie 2008.
Sunt f happy aseara nici nu am reusit sa ma odihnesc de emotie. Acuma sper sa nu am greturi prea mari si sa ma dau de gol in ro ca nu vreau sa le zic la ai mei ca iar ma critica ca si data trecuta am batut eu un apropo mai demult si mama mia zis ca is nebuna si sarit la mine ca doamne doar nu esti insarcinata deci prefer sa tinem pt noi.
Marti merg prima oara la gp aici sper sa reusesc sa ii conving sa ma trimita tot la north middlesex ca nu vreau al alt spital acolo am nascut fata si f bine a fost in final asa ca tot acolo vreau. Is putin in afara de zona lor dar de anul trecut au scos astia de la nhs faza ca poti sa alegi unde vrei sa fii tratat sper sa imi iasa schema.
Na cam asta de la noi. Am emotii deja parca imi vine sa iau iar carut si alte minunatii cu toate ca avem de toate ramase de la fata, da na e alt baby as vrea alte lucruri. Om vedea ce si cum. Speram sa fie baietel sa avem pereche dar si daca e fetita e super ok numai sanatos sa fie bebe. Avem numai fetite in familie sa vedem daca spargem tiparul si avem baiat.
Cand eram insarcinata cu fata cautam nume si de fata si de baiat si numai de fete mi-au placut si a fost fata pana la urma sa vad daca ma apuc de cautat acuma nume ce reusesc sa gasesc pe placul nostru.
Uff sper sa fie bine sper sa ne descurcam ca e mai greu acuma cat is mici cand cresc e alta treaba.
Motanik voi ce ati mai facut ca ziceati si voi ceva de bebe... Sper ca nu te superi ca te intreb, daca nu vrei sa raspunzi nu trebuie.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
bunny spune:
Felicitari Mada sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara. Vad ca DPN-ul e la o zi diferenta de baietelul meu ....
Deci .... ai ce sa sarbatoresti ! Wk-end placut
la toate fetele !
Mani si Alex
MissJJ spune:
Bunny ms de urari.
Gata am venit si cu link-ul cu poze de luni: http://www.flickr.com/gp/13659422@N05/r5dB7o .
Weekend placut tuturor pupici de la noi!
motanik spune:
Mada felicitari!
Eu am ovare polichistice, fac tratament, am inceput de doua zile cu Metformin (antidiabetic, popular pt tratarea acestui sindrom) si astept sa vina cm sa pot merge la analiza de sange pt profilul hormonal din ziua 2.
Odata ce avem rezultatele, incep inducerea ovulatiei. Merg la clinica de fertilitate din Homerton, din pacate merge cam greu, stii cum e cu programarile, vad dr abia pe 14 ian iar, dupa programarea din 11 sept.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
Motanik ms ca mi-ai raspuns si ms de urari. Tinem pumnii sa functioneze tratamentul, da stiu cum e cu programarile numai cand ma gandesc ca de cate ori stiu ca tre sa merg la medic ma si astept sa ma programeze peste cateva luni sau ceva de genul.
Pupici de la noi si sa ne mai tii la curent cum te simti si cum merge cu tratamentul.