Romanii din Marea Britanie (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aha deci ati aparut. Tre sa va strig mai des atunci.
Motanik nu stiu ce zic si celelealte fete despre unde vor sa ne intalnim. Mai veniti cu idei fetelor.
Noi toate celea de craciun le-am luat din tesco. Bradul, luminitele etc. Pretul a fost bun si suntem multumiti de ele merg si acuma is vechi de vreo cativa ani si tot functioneaza. Oricum anul asta nu avem treaba cu bradul ca mergem in ro dar la anul trebuie neaparat sa luam alt brad ca avem artificial si de la atata impachetat despachetat s-a cam stricat si indoit si nu mai arata asa pufos.
Ella pupici de la noi ma bucur ca mai scrii!
Bunny am sa vad daca ii place la fata si eu as vrea sa o mai calesc bine nu extremele lor care iarna au ditamai geaca pe ai si is in flip flops dar pe undeva pe la mijloc vb ta.
Si eu cand am venit aici m-am speriat de stilul medicilor si etc dar acuma am ajuns sa pricep ca e mai bine asa si nu ca in ro unde pt orice raceala cat de mica te indoapa cu antibiotice, mama asa a facut ca deh e in domeniu si a putut lua medicamnete mereu de oricare a vrut si cand aveam 18 ani am fost operata de doua ori la gat si am stat 6 luni cu ceai de musetel si cate o lg de iaurt care imi lua jumate de ora sa o mananc plus moldamin si penicilina injectabil. Asa ca nu imi mai trebuie.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Aaa am uitat sa va zic ieri a venit Flo mai devreme de la servici si am profitat de ocazie sa mergem sa exploram pe la noi prin zona ca avem aici lee valley walk care o aveam si in tottenham hale si am fost la plimbare pe malul canalului da e asa de frumos aici dincolo era tot in londra si era plin de cladiri si de blocuri aici e natura natura asa fain intins padure campii carari faine bancutze poduri ca in povesti etc. F f fain. Am mers pe jos de la noi pana in Broxbourne la statia de tren a fost super fain am facut si ceva poze am sa pun sa vedeti cand apuc azi si ne-am intors cu trenul. F frumos ce peisaje , tre sa mai mergem. Ce imi place e ca vara putem merge la picnic ca sunt multe locuri amenajate pt picnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata

va rog sa imi iertati greselile gramaticale, dar era ff tirziu si nici nu ma uitam ce scriu- sper ca m-ati inteles

ref la natura aici si eu sunt indragostita, parcuri, paduri tot sa te bucuri de natura.

ptr mamici cu pitici - la alegerea gradinitei sa aveti in vedere daca vreti sa lucrarti sau nu, ca atunci day care sunt mai bune, au program mai lung si vacantele nu sunt asa de lungi. Noi acum am avea prblema cu cine sa stea daca as lucra...vacanta de iarna incepe de pe 10DEc pina pe 7 Jan . Au Xmas activity, dar se plateste separat. Pe cind day care au vacanta doar aproape de Xmas .

Oana - inainte sa vii sa-ti faci cumparaturi de incaltaminte ptr pitic pentru ca aici sunt niste preturi ...ca sa iei incaltaminte buna, ex au acum am dat 38£ pe o pereche de ghetute, asta vara pantofiorii Clark au fost 34....asta ca daca la hainute nu ma agit dupa firma, la incaltamintre sunt ff atenta ca eu sufar enorm dupa ce toata copilaria am avut ce putea oferi era comunista...si cu 2 numere mai mari. Aici nu cumperi fara sa-ti masoare piciorul copilului si cred ca f bine. Asa ca Oana ...daca poti trage o fuga la cumparaturi in Cluj .
Si am vazut ca Wizz zboara din nov din Cluj acum. Au preturi promo.

ref intilnire....am vazut ca in mijlocul saptaminii, copilul sta de la 9-12 la gradi si apoi doarme de la 2-3pm....sa vedem daca tati e acasa o sa pot veni dar daca nu ....pe alta data.

va pupic si o zi frumoasa..ca afara nu e de plimbarica

Mani si Alex

Mergi la inceput

am uitat ceva...ma tot tin sa va spun de acest site pentru carti -
www.thebookpeople.co.uk.
si daca vreti ceva sfaturi care au cea mai mare 'priza' la pitici va stau la dispozitie...un pm

Mani si Alex

Mergi la inceput

Bunny si eu la fata tot de la clarks ii iau papucii sunt intredevar mai scumpi dar nu inaccesibili si imi place ca o masoara si stiu exact ca are marimea care trebuie si mai ales ca sunt moi si comozi stiu ca si eu iau pt mine papuci de la ei si nu se compara cu papucii de pe high street, care chiar daca sunt mai moderni sau mai deosebiti la modele nu sunt asa comozi ca astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bunny, nu e in mijlocul saptamanii intalnirea, e pe 8 decembrie sambata.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Andra...multam mult, e clar ca roza e in floare, m-am uitat pe Nov si ma si gindeam cum reusesc fetele care lucreaza sa vina?

pupici
Mani

Mani si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bunny, mi-ai facut seara minunata! Nu stiam ca Wizz zboara din Luton spre Cluj... acu' stiu si ma bucur. Si au niste preturi promotionale ...yupiii ...abia astept sa-mi "aranjez" plecatul spre Romania.

O seara faina la toata lumea

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Buna seara, tuturor.

Fetelor, sunteti absolut fericite ca va puteti cumpara pantofi de aici. Eu am un numar imposibil si ca sa pot purta ceva mai aproape de varsta mea, nu de la copii, sunt nevoita sa imi iau pantofi din Romania. Am gasit in Bucuresti un magazin cu pantofi de comanda unde au si modele pentru mine. Va dati seama cred cat de rau imi pare cand vad cate un model frumos aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

ella dar ce numar porti? de ce e imposibil?
Eu una nu ma prea impac cu modelele de aici, multe dintre ele mi se par atat de batranesti. Intamplator am fost cu o prietena intr-un charity shop si am gasit niste cizme din piele absolut superbe la 4 lire!!! Si nu au nici-un defect.

Andra, daca sotul meu e liber pe 8 dec mi-ar placea sa-l iau - astfel am veni cu masina. Dar o sa stim sigur atunci, el fiind bucatar lucreaza si in week-end.

Nici nu mi-am dat seama cum a trecut saptamana si nu am intrat pe forum. Am dat luni un interviu la o companie de import produse farmaceutice si stau cu emotii. Chiar imi doresc f mult sa reusesc.

Mergi la inceput