Romanii din Marea Britanie (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

Letitia, nu te abureste nimeni ...La orice subiect de pe forum numarul maxim de pagini admis e 20...ma rog, poate 21, 22, dar apoi trebuie deschis subiect nou...chiar daca Motanik ar lasa subiectul sa curga, l-ar inchide moderatorii. Ce putem face e sa o rugam frumos pe Motanik sa caute in arhiva vechile capitole si sa le puna in primul mesaj. Astfel, ar fi mai usor de accesat.

Asiza nu stiu cine esti si ce vrei! Nu te-am intrebat nimic, asa ca tine-ti parerile pentru tine! Asteapta sa aterizezi in UK si apoi mai vorbim!!!

Daca nu stii cine sunt, asteapta sa ma cunosti inainte sa ma iei de sus (in general nu-mi place sa fiu luata de sus de catre nimeni!!!!). Mesajul meu s-a vrut a fi binevoitor, cu anumite lamuriri pentru tine, intrucat erai in ceata...In plus, asta e un forum public si pot posta la orice subiect imi face placere. Daca tie nu-ti face placere sa ma citesti, ai SCROLL! Cat despre: "tine-ti parerile pentru tine", nu era o "parere", dear, ci incercam sa-ti explic unele detalii tehnice cu care probabil sunt mai familiarizata decat tine. Aaaa...."asteapta sa aterizezi in UK si apoi mai vorbim!"...asta-i fraza cu care m-ai dat gata !!!Cu asta am pus punct, intrucat nu merita osteneala in a sta de vorba cu tine, nu vreau sa polemizez pe...ce, de fapt???

Motanik, multumim mult ca ai avut rabdarea si ti-ai "rupt" din timpul tau ca sa cauti in arhiva...Super fata esti tu!!!! ...Si eu voi veni cu sotul la intalnire, daca voi fi in UK.

Cat despre restaurante, mie imi convine orice va convine si voua!

Un week-end minunat va doresc!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Am intrat pe fuga, sa vad ce mai faceti si am citit rapid, rapid, pentru ca ma pregatesc sa pelc acasa, in Londra. Intentionam numai sa citesc, insa nu ma pot abtine sa nu comentez ceva.
Letitia1, eu chiar nu iti inteleg atitudinea. Care e problema ta? de ce o pui la zid in halul asta pe Oana? Fata ti-a raspuns la o intrebare pe care tu ai pus-o inainte,si nu cred ca e cazul sa fii atat de incisiva la adresa ei. Si ce sa inteleg,ca daca nu e inca in UK, nu ai ce discuta cu ea? Asta e singura valoare care conteaza la tine? Ei, in caz de nu stiai, Oana a fost aici si a trait ceva timp in Uk, insa, din motive personale, ea si sotul au ales sa plece inapoi in Romania pentru un timp,iar acum revin.Sa stii ca nu e frumos sa tratezi oamenii asa,mai ales ca ea nu ti-a spus nimic grav.
Ma iertati, fetelor, poate sunt eu cu dosul in sus, ca sunt un pic obosita, si poate am facut un pic exces de zel, insa nu m-am putut abtine. Nu gasesc normala atitudinea asta atat de ofecnsiva a Letitiei.
Va urez un weekend placut si numai bine!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Oana, am scris in acelasi timp,insa tu ai fost mai rapida decat mine in a trimite mesajul.
Eu nu voi veni la intalnire, nu pot, insa mi-ar face placere sa va cunosc pe fiecare in parte. Pe Madalina o stiu deja, si pe dovlecelul ei scump. Sper sa gasesc odata si-odata timp, macar un pic, sa ma intalnesc si eu cu voi.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti ce ati facut weekend-ul asta?
Eu samb am avut program de curatenie generala si am terminat abia pe la 2 dupa amiaza si eram rupta asa ca nu mai mers in oras ci numai la o plimbare scurta pe aici pe la noi pana la tesco si la blockbuster si am recuperat azi cu plimbarea.
A fost rece afara dar frumos, insorita zi si ne-am plimbat agale am mai facut si ceva shopping maruntisuri si acuma stam la caldurica ca deja e brr afara.
Am sa pun si niste poze in seara asta sa vad cat de repede se incarca.

Pupici si o sapt usoara va doresc!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, in RO, in Cluj a nins azi...cu fulgi mari, mari...cam repede, intr-adevar, dar vremea m-a facut sa fiu nostalgica...ma gandeam cum anul trecut pe vremea asta aveam un burtok mare mare si asteptam cu nerabdare primii fulgi de nea care-mi vesteau ca marea intalnire cu mogaldeata din burtica se apropia......

Cristina, pupici

Va doresc o saptamana de exceptie!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Oana am vazut si noi la tv ca ninge in ro, ce fain. Aici nu prea este zapada daca este e o zi numai si gata si atunci putina.
Speram cand mergem in ro sa fie zapada ca avem tot ce ne trebuie pt schiat numai zapada sa fie.

Mergi la inceput

Motanik, Ella, Mammy, Letitia, Laura, Bunny pe unde sunteti mai fetelor? Nu mai treceti pe aici?
Noi suntem bine iar ne chinuie maselutzele cred ca apare urm pe lista uff mai avem 4 canini si 7 maselutze. Adik multe miorlaituri si nopti nedormite. In rest bine putin fornaita fata da na e normal ca vine iarna.
M-am interesat aici la noi la leisure centre si au ceva club de bebeii musical minis in fiecare vineri si am zis sa incercam si noi sa vedem daca ii place la fata si miercurea urm mergem la Tumbletots ceva gen gimnastica tot aici la noi in orasel. Is curioasa daca o sa ii placa la fata. Sper sa se distreze.

Pupici la toata lumea si sper sa mai scrieti si pe aici!pup]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Letitia, sunt si eu de acord ca ai fost putin cam aspra cu Asiza, cred ca ea a dorit atunci doar sa te lamureasca (btw, nici eu nu te abuream).

Noi am petrecut w/e la niste prieteni, am vorbit mult, am dormit putin si ieri mi-am luat o zi libera de la job dar nu am stat in pat, nicidecum, m-a apucat vrednicia si am schimbat locul mobilierului prin living. Nu sunt foarte multumita de schimbari asa ca in seara asta mai umblam la cate ceva.

Fetelor, voi de unde cumparati luminite pt bradul de Craciun? E primul nostru brad aici, singuri, trebuie sa cumpar toate ornamentele...dar nu stiu de beculete de unde sa iau, sa nu coste nici o avere.

V-ati decis unde petreceti sarbatorile?

Va pup, o saptamana frumoasa. Cum ramane cu 8 decembrie, unde ne vedem? Astept parerile voastre.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Mada, am avut de rezolvat niste probleme pe de o parte iar pe de alta a intrat feciorul in vacanta si atunci cand nu este la prieteni este pe chat cu ei, asa ca eu trebuie sa astept dupa el. Felicitari pentru maselute, nu mai aveti mult si scapati de griji.

Motanik, noi am cumparat anul trecut de la Argos un brad cu tot ce ii trebuia. Nu a costat mult, pentru ca l-am luat aproape de Craciun si am prins niste reduceri. Mi s-a parut mai comod asa. Eu nu ma omor sa am brad natural in casa, pentru ca ma doare inima sa il vad cum se usuca si apoi sa il arunc. Am tot zis ca voi cumpara unul in ghiveci, dar nu am vazut inca unul de o inaltime acceptabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Mada - Tumbletots -e super, am fost si noi exact asta iarna, e super ...numai sa fii pregarita la cit e de frig si ei stau in piciorusele goale...eu mama de Romania, am crezut ca innebunesc , dar satia de aici nu au probleme...nici Alex n-a avut numai eu in mintea mea - dar ei considera ca e mult mai sigur sa mearga desculti, ei nu simt , au ceva incalzire dar ca poetse tot aici e frig. Dar in final copilul nu s-a inbolnavit, a avut fun , acum se catara 'organizat' nu imi mai sat inima . Eu sunt ptentru daca r fi sa-l mai ib=nscriu o data in iarna asta.

Luminite de Xmas noi am luat de la Homebase, Ikea de pus in geam.....sunt super si nu fff scumpe dar eu tot pe traditionalaul pom natural, soacra-mea pe cel artifiacial.

In rest...noi suntem in vacanta , copilul fara programul de zi cu zi e super obarszicut ...dhe ca la 3 ani, a m avut 2 nopti cu febra cu care ne-am obisnuit.
De cind ne-am mutat definitiv si merge in colectivitate, fie palygroup/gradi/biblioteca e bolnavior la fiece saptamina, cu febra sau nu, cu mucifori sau nu....sa fiti pregatite. Aici nu se dau antibioteice decit cind numai poti, in primul an am fost la 2-3 saptamini la Gp cu el, dar nimic...e virus....si atit. ei au teria ca pina la 3- 4 ani copilul raceste de sute de ori. Si e adevarat. Nu sunt de acord nici cu atitudinea de acasa...acolo la orice raceala dai cu antibiotic si apoi nu tu imunitate. Va spun sincer sotul meu nu ia un medicament...e crescut aici , nu tu cu caldura in casa c ala noi,mers toata scoala in pantaloni scrurti, nu manusi, nu caciula.....incerc sa fiu pe undeva la mijloc, ca de am ales calea asta.

HAI CA V-AM INNEBUNIT...dupa o obsenta de citeva zile ,asa cit sa nu ne uitati.

Va pupam,
M

Mani si Alex

Mergi la inceput