Tratamente bioenergie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Eu am facut anul trecut 7 sedinte la Tiberiu Molnar. La fel si tatal meu. Din pacate pe mine nu m-a ajutat nici la BB, nici la spate, in saptamana urmatoare chiar am fost nevoita sa ma oprerez de hernie de disc si sa stau 6 luni in concediu medical, iar pe tata l-am pierdut dupa vreo 6 luni. DESI ne spusese la amandoi ca n-avem nimic grav si se va rezolva.

Asta e experienta mea. Nu inseamna ca asa se intampla tuturor.

Va doresc SANATATe si sa va impliniti visele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami2Dani spune:

Curcubeu, adresa mea de email este lbusuioc@hotmail.com.
Ma intrebai daca a mers HRT. Nu a mers. Scrie-mi pe email daca vrei detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Buna!

In ultimul timp am citit mult despre chestii legate de bioenergie. Dupa cum ii spune si numele, este energia vietii, cea care guverneaza toate fiintele vii. Ma fascineaza oamenii care pot sa ajute folosind aceasta energie, ei se expun la riscuri enorme pentru ca in timpul tratamentelor se face schimb de energie. Ei trebuie sa fie extrem de curati sufleteste si sa uite in timpul sedintelor de problemele personale, pentru a nu le transfera pacientului. Tratamentul cu bioenergie este extrem de delicat si putini sunt cei care fac bine cu adevarat.

Cum v-am spus mai devreme, am citit multe materiale legate de subiect. Din una in alta, am ajuns si la S.N.Lazarev, un bioenergetician rus care, in timp, a renuntat la terapia prin directionarea energiei cu ajutorul palmelor. Motivul? A observat faptul ca o problema existenta nu se vindeca de tot numai cu ajutorul terapiei cu bioenergie, ci ea migreaza de pe un organ pe altul. Cu alte cuvinte, daca ai o problema la rinichi, bioenergiticianul iti poate vindeca rinichiul, insa cauza problemei ramane si, in timp se va manifesta in alta parte, sub alta forma (poate la inima, sau la ficat etc). Este interesant sa cititi mai multe ca sa aveti o imagine mai detaliata a ceea ce inseamna bioenergia si care sunt limitele ei.
Terapeutul are un rol important in vindecare, insa cel mai important rol il avem noi si modul nostru de a privi viata si tot ceea ce inseamna ea pentru noi. O atitudine corecta (si aici trebuie sa descopere fiecare ce inseamna asta) face ca, in timp, nici sa nu mai avem nevoie de terapeuti

Multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

"Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim" (Albert Einstein)

Mergi la inceput