Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Stiu ...stii unde era diferenta de pret? la primul copil...la Delphin costa 550 E pe cand la Miracle si la Kaya era 150 E.
La anul daca vreau sa merg incepe distractia pt mine...Dani intra la pret de 150 E iar sandra la pretz de 500 E plus taxele aferente.
Maine mergem la onomastica copilului de 3 ani si a tatalui lui si discutam concediul de la anul. Am inteles ca se fac planuri pt Croatia, sa inchiriem o vila acolo toti (4 familii). Sa vedem maine ce va fi.
La noi e foarte rau, Nelu pana in 25 octombrie trebuie sa se gandeasca unde vrea sa mearga la anul, ce vrea sa faca si cand vrea sa mearga in concediu. Se da la aprobat cererile lor si ramane batut in cuie in caz ca se apropoba si in caz ca concediul lui nu se suprapune cu a unui coleg care il inlocuieste.
Deci...nu e simplu sa fii nevasta de militar

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Si noi aveam mini-disco la hotel de la 20.30 pana la 21.30 si Miracle avea . Fiecare hotel am vazut ca avea alt hit cu care incepea mini-disco.
Dani a mancat la 16 4 piftele de dovlecel si acum imi cere "tapte" (lapte) si papi . Cam devreme....

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Despre Bulgaria revin mai tarziu cu detalii.

Despre clopotel ... m-am saturat de muta asta a mea ... si zicea lumea ca daca ii bati un clopotel intre picioare incepe sa palavrageasca
Moni pai dupa ce am zis ca il bat si s-a luat Tino de popa nu mai indrazneste asta sa vina pe la noi de 3 ani!!!

Maraki ori te lasa monitorul ori te lasa bateria, asa facea si laptopul care l-am imprumutat eu, incepea sa tremure imaginea si apoi se stingea, atunci stiam ca nu mai are putere si tre bagat in priza.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

I-am dat lui Dani lapte..a baut 220 ml.
Giova am gasit pe net camera...cam sobra intr-adevar si pt gusturile mele.Si betzele alea de la paturi... cam asha era si a noastra doar ca avea si 3 scari ca sa ajungi la balcon si in zona aia era canapeaua. Dar in rest...splendid totul
http://www.teztour.ro/galerie.php?hid=10
Vad ca astia numai prosoape rosii au, si la noi la hotel cand ne-au facut masaj tot prosoape dinastea au pus pe noi. Asha o fi regula..or fi dinamovisti toti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ursoaica

Despre clopotel ... m-am saturat de muta asta a mea ... si zicea lumea ca daca ii bati un clopotel intre picioare incepe sa palavrageasca

Hmm..nu am auzit expresia asta pana acum.
Stiu in schimb cumnatul meu purta clopotel la gat sa nu se piarda, toata ziua fugea pe strada si nu il gaseau al lui. Si i-au pus clopotel sa il auda pe unde e.
P.S> Lasa mai ca nu toti vb. Pana la 3 ani au vreme..asha mi-a spus si doctorita. Daca nu vb mare lucru la 3 ani atunci e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA taci mai ca mie nu mi s-a parut defel "muta" Raisa , tu esti muta
Vezi daca nu vi p-aci? Ca intr-o saptamana isi da drumu' fata in asa mediu
Uitam: da' ce-a facut bietul asa grav? Dansa pe mese?
GIO

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

LA MULTI ANI DANA!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Gata m-am enervat,i-am dat jos pampersul Dianei acum si i-am lasat chilotzii.Pai vorbeam cu aradencele si pana si baieteii au scapat de pampers pana la doi ani Pana nu o sa simta ea disconfort,nu va iesi nimic,acum toata ziua ma prosteste ba caca,ba pishu,face din amandoua la olitza,dar azi a ratat 2 ture de kk Plus ca e cand se pune aiurea pe olitza si nu face,nu are rabdare sa stea,doar pana face doi stropi sau un varf de kk-tzel ca sa aiba ce arunca in WC!!! Pai ea de asta face acolo,NUMAI CA SA AIBA CE ARUNCA IN WC Las' ca ii arat eu ei Pacat ca nu demult am spalat covoarele,sper sa nu le accidenteze,eventual ii pun doua randuri de chilotzi .

P.S. Au scapat asa repede de pampers,mai ales cei care erau in grija unor tanti mai in varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetelor !
M-am delectat cu pozele voastre , Giova super faine pozele si Marcolino e un scump , ce mutrite de barbatel serios face
L-am vazut si pe Mark al Andei , e tare frumusel si a crescuuut , seamana perfect cu mami a lui cred eu .
LA MULTI ANI DANA ! Sa fii sanatoasa , fericita si implinita alaturi de familia ta !
Mirela ma bucur pentru voi si pentru Dani ca vine mama ta Poate te mai linistesti si tu cu grijile , sanatate si ai grija si de samburel, abia astept sa vad daca e o fetita
Nu mai stiu ce am mai citit , dar m-am distrat nitel cu dedicatiile Monicai si ale lui Maraki

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

BOMBO MA BUCUR CA TE-AI DISTRAT
Atunci inca o dedicatie doar pentru adevaratele SECTANTE
http://www.youtube.com/watch?v=SilREtUd8mE&mode=related&search=

www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput