Gravidutze si mamici din CLUJ - 19

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMONA si eu am avut intzepaturi in vagin ,stai in pat linistita ,nu te ingrijora sunt trecatoare
uita te la ZODIA FLUTURELUI e o emisiune tare faina

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA nu cred ca e vreo problema ca urinezi mai des si eu sunt la fel ,dar daca totusi esti ingrijorata suna ti doctorul si spunei
sper ca nu ai racit ........desi ti am zis si eu sunt la fel

De ce nu ti pui poze ?

39 DE SAPTAMANI TIADRIS ANDREEA

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

OanaAlina eu sterilizez toate la un loc. nu are nimik dacva le sterilizezi in cel electric.Daca te preseaza tare burtica sa stii ca e pe vine bb. Eu era asa in ultimele 2 sapt.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oana...referitor la pudra ptr. copii,mie dr. peiatru al ilincai mi-a interzis folosirea mai ales in zona gatului.Explicatie: particule fine pot patrunde prin nasuc si creeaza in timp alergii asa ca eu nu am folosit pudra. Si chiar nu-i vad, acum, utilitatea.

Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

va multumesc mult pentru raspunsuri!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

helo,

fetelor sunt suparata,am primit azi de la CASA JUDETEANA DE PENSII ,o notificare prin care ma informeaza ca figurez cu restante de 2152 RON (CONTRIBUTII DE ASIGURARI SOCIALE,SI RESTANTE) in per 05.05.2005-31.05.2007 perioada in care am primit CIC ,prenatal si 5 luni mi-am platit eu asigurarile.

nu va pricepeti sa ma lamuriti ,este normal sa-mi ceara banii astia ????????

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana,Redai-bebe la mine a facut iritatie la gat unde are cute. probabil a curs laptic si a si transpirat. medicul meu de familie mi-a spus sa-i pun in fiecare seara dupa baita.si nu vad sa aiba ceva probleme.eu il folosesc.am luat de la nivea pudra pt bebe.
Oana, Ramo-daca simtiti asa tare presiune si eu zic ca bebe e aproape. si eu am fost la fel in ultimele 2 saptamani.
soanso-chiar nu ma pricep, as vrea sa te ajut, dar...dar si la noi ne-au venit odata niste hartii ca n-am platit ceva la finante si cand m-am dus sa vad, au spus ca nu figura ceva pe calculator si ca de fapt e greseala. du-te sa vezi
va pupic
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

soanso eu nu stiu ce sa zic,rusine sa-mi fie,ca sunt in domeniu.Tre sa mergi acolo sa vezi ce zic.

Alex si mie imi place emisiunea.Super.Dar la Ceva dulce te uiti????

Meli asa zici tu????Se apropie????Ioaiiii!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

antoni ,ramonella ,mersi, mai astept poate se pricepe cineva sa ma lumineze , sincer nu pot dormi la noapte si chiar nu am acuma banii astia de dat ,plus ca nu stiu daca e maine program cu publicul la casa de pensii .Doamne da sa fie o gresala.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo-cred ca esti aproape. inca putin si-ti tii puiutul in brate!va tin pumnii fetelor!
Soanso-incearca sa nu te stresezi ca nici nu rezolvi si nici bine nu-ti face!imi pare rau ca nu te pot ajuta.dar sigur e o neintelegere.
pupici
Meli

Mergi la inceput