Gravidutze si mamici din CLUJ - 19

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Antoni, oscilo cred ca e acelasi si pt adulti si pt copii. cand a mai fost racita, dr. mi-a prescris Vi-Sol (care sunt vitamina), asa ca eu am optat acum, la 2 ani, sa-i dau vitaminele de la CaliVita, macar stiu ca sunt naturale si nu se depun aiurea in organism.
Bex, mie Kataifele imi plac cel mai mult
Eladeea si eu am folosit crema depilatoare, doar ca inghinal am prfeerat lama, ca totusi are ceva chimic in ea

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Codruta-mersi mult.oscilo poate lua si la cateva luni?
ce nasol e afara. numai de nu ar ploua...
meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

flory si eu tot cu diculescu o sa nasc... undeva la sfarsit de decembrie-inceput de ianuaire, sa vedem cand vrea bb-lu..

astept impresii...

pusici!

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/WL1up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

se pare ca vin eu prima cu impresii despre diculescu, ca eu in 10 am cezariana.

fetele, tineti pumnii, acuma plec la extractie, sunt toata facuta pe mine de emotii sa iasa bine, nu de durere mi-e frica.

Ripley 37+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ripley, succes, tin pumnii, va fi bine!

victo, nu e musai sa-ti duci schimb, ca nu transpiri. dar nu poti face exercitiile in blugi, sau chestii de oras, sa ai ceva comod pe tine doar sa te simti bine, sa poti sa te misti lejer.
cu abonamentul,nu stiu daca il poti amana.
maine e de la 5 la 7 programul.

azi avem intalnire cu nenea doctorul, sper sa fie mai amabil decat data trecuta

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ripley-va fi bine,important e sa nu te stresezi.usor de zis, asa-i?
Gabriela-ce face piticuta?si a ta aduna tot felul in pumnic si stange tare sa nu cumva sa o poti curata?hihi
Oana-ce ai gasit dragut prin oras?
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, diana..stiu ca e de la 5..in loc de 6...si eu am programare la fulga de la 4,15...
pai eu oricum nu ma imbrac in blugi acum, ca nu-i suport...am un pant de trening..in ala o sa merg si la fulga si la gym..

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata si de la noi!!!!!
Noi suntem bine,ieri a fost o zi grea,dar a trecut...Asta e viata,merge mai departe,oamenii mor si altii se nasc...

Azi e prima zi de concediu si la mine,ca la Oana.Ce bine e...Am dormit pana la 11 jumate,am papat,am pus hainute la spalat,am impaturat alte hainute....Acum tre sa ma duc sa le intind.

Azi noapte n-am dormit prea bine,m-a cam durut spatele daca dormeam pe parti,a trebuit sa dorm pe spate sa nu ma doara.Cred ca s-a strans oboseala de ieri...

Bexule multam de cafeluta!!!!

Ripley cred ca deja ti-a scos maseaua aia...sper ca nu a durut.

Alex mai ai putin!!!!Ce frumos!!!!!

Ma duc sa intind hainele!!!

Pup restul fetelor!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

am ajuns mai de mult si noi pe acasa insa am fost cam obosite asa ca am dormit...

meli - multumesc pentru listuta! prin oras am fost mai mult cu treburi de-ale casei si asa in treacat i-am cumparat la bebita o bavetica... cam asta ne mai lipsea...

ramonella - prima zi de concediu... se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda... si noi spalam, intindemm hainute si pe maine daca se usuca le calcam... sa te odihnesti!

delia - sper ca extractia a decurs fara probleme!

alex - mai ai inca un picut! pana la urma iti provoaca nasterea sau mai asteapta pana la termen???

nu stiu cum sunteti voi fetelor, insa eu sunt dezastru cu mersul la baie... si voi? am motive de ingrijorare sau nu????

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana si eu sunt dezastru cu mersul la baie...De 2,3 ori pe noapte si ziua cred ca la fiecare ora....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput