Gravidutze si mamici din CLUJ - 19

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara fetelor!
Ripley- nu te stresa, daca tot te doare dupa drenare, chiar nu are rost sa te mai chinui. nu-ti fie frica, ca-ti face anestezie si n-o sa simti nimic. iti tinem pumnii.
eu sunt tare suparata. al meu sot cred ca s-a racit si mi-e tare firca , ca va lua raceala si Timea.vai fetelor, v-am mai spus ca sunt obsedata ca se va inbolnavi si nici nu o alaptez sa-i dau anticorpi. ce fac daca se raceste saraca? credeti ca sunt sanse sa nu o ia daca suntem in aceeasi casa?ii va fi tare nasol cu o raceala daca nu-i dau anticorpi?scuze de intrebarile mele tampite dar care ati trecut prin boli cu bebe cred ca ma intelegeti.
va pupic si va doresc o noapte usoara la toate
pupici
Meli+Timea-larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex nu e nevoie sa ti se rupa apa. Mie mi-a rupt menbranele dr cand eram deja pe masa.Daca ti se rupe apa fugi repede la spital, da sa iei ceva cu tine in masina sa nu murdaresti tot.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Delia, tinem pumnii pt ziua de 10, stiu ca e si a Anei (doar cu o luna mai tarziu)...:))). Si eu mi-am facut o extractie si mi-a facut anestezie si a fost totul ok (ba si radiografie am facut cu 2 sorturi de Pb) Si tin pumnii si pt extractie

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

delia - iti tin pumnii ca fie totul bine!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Redai- te rog nu te mai stresa. si Timi saliveaza foarte mult, dar e normal.ai zis ca a pus un pic, deci si asta e super ok, nu conteaza ca numai un pic. important ca nu scade.si alte mame sudau o tigara de alta in timpul sarcinii si bebeii sunt ok, nu te mai invinovati. si eu sunt la fel de stresata, mai ales ca nu-i dau anticorpi, dar ca fi totul ok, ai sa vezi.si sotul meu spune ca exagerez, si sunt sigura ca are dreptate, dar poate si asta e normal.incearca sa nu te mai stresezi, va fi bine.
Meli

Mergi la inceput

vroiam sa va intreb cu suzeta... de cand se foloseste? din primele zile sau dupa ceva vreme? si jucariile?

OanaAlina

Mergi la inceput

inca o intrebare mai am... inafara de crema petrini se mai folosesc si alte tipuri de creme??? am auzit din mai multe parti ca e bine sa se foloseasca mai mult creme si nu pudre, mai ales in cazul fetitelor...

si ce ceaiuri pentru colici se folosesc??? cam cati ml bea un bebe in primele zile de viata? se indulceste cu zahar sau nu???

nu sunteti de acord sa facem o listuta cu produsele uzuale pentru bebelusi? eu cred ca va fi foarte utila pentru mamicile fara experienta asa ca mine... pupici!

OanaAlina

Mergi la inceput

buna dimineata! prima zi de concediu... am ceva de umblat prin oras azi... asa ca ne "vedem" mai tarziu!

o zi frumoasa la toata lumea, gravidute, mamici si bebiti!

OanaAlina

Mergi la inceput

buna dimineata si de noi!
Oana-eu in spital am folosit crema petrini, dar pt acasa am luat de la mustela si sunt tare multumita.
ceai daca alaptezi nu are nevoie bebe, numai daca papa lapte praf.
pentru colici exista la farmacii-Baby calm, baby drink, o gramada, dar le dai simplu fara sa-l indulcesti. eu cel putin asa i-am dat.
incerc sa va scriu o listuta cu lucruri utile pt bebe acasa:
-pampers
-crema pt fundic
-servetele umede pt fundic
-tifon steril pt gurita(spalat)
-forfecuta pt unghii
-pudra(pt gat-cute, hihi)
-crema de corp
-sapun pt baie
-betisoare speciale pt urechi
-e bine sa ai ceva pt colici-espumisan, bonisam, sab simplex
-vata
-eu am luat sa am preventiv-panadol bebe si paracetamol supozitoare -bebe
-suzeta(a mea tare o iubeste)
-hainite(nu le mai scriu ca sigur stiti ce)
cam atat imi vine in minte.daca maiaveti ceva de completat, mamici, dati o mana de ajutor.
va pupic si va doresc o zi frumoasa
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

vad ca nu e nimeni inca!dormitati inca?iar singurica.
mai revin
pupici
Meli

Mergi la inceput