Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Andriushca, tin pumnii sa nu mai vina 9 luni!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

fetelor, multumesc de raspunsuri.
Abia asteptam sa se faca seara sa fac testul de ovulatie, care in ziua a 10 se pozitiva (iar ma repet ca proasta..)si..surpriza, e negativ. Poate da DD si se va pozitiva duminica si sa facem inseminarea luni.
Marusca, sambata zici ca mai vine..sa vedem duminica daca vine..
Cam cat costa operatiunea asta de recoltare si preparare a spermei??aveti idee?
pup la toate si bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

OanaMar, de regula ceea ce spui tu intra in pretul inseminarii, nu au preturi separate, asadar daca stii cat e inseminarea acolo unde faci, altceva nu te mai costa. uneori in pretul inseminarii intra si eco dinaintea ei.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

deci, daca am inteles bine: nu platesc nimic dr moisa? inseminarea nu o fac cu ea..ea doar prepara...Dr meu o cunoaste si a zis ca vb cu ea poate o convinge sa vina la cabinet daca e cazul.
daca asa stau lucrurile, o sa ii dau ei ceva totusi..

pupp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

OanaMar, iti dau un ex.:
-inseminare la spitalul Giulesti: Bucur m-a inseminat si Moisa a preparat. inseminarea a costat 2 mil (cu chitanta). am dat ce am considerat, dupa. (lui Bucur ca era sg cu mine in cabinet dupa IAS si am vrut sa-i dau si lui Moisa, dar ea fugea pe hol si mi-a fost jena sa o alerg cu plicul.
in concluzie dai doar daca vrei, iar preparatul intra in costul IAS (oficial).
sau
-alta situatie, inseminare la cabinet particular sau clinica privata: platesti doar costul oficial (cu chitanta) si nimic in plus. (eventual au si camere video si atat le-ar trb, nu au voie sa ia nimic).

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

gata, am inteles. Sarut mana!
o sa vad ce fac..Va tin la curent oricum si sa-mi tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oana, eu la Moisa la cabinet am platit 3 mil (eco plus indeminare plus preparare), dar asta a fost acum 2 ani, acum nu stiu cat mai e. La spital am platit 2 mil, la fel, cu totul. Sper sa fie cu okisori
pupici

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna seara
dupa cum stiti am facut pe 1 IAD
luni ar trebui sa ma duc sa fac testul de sange
dar dupa ce am vb cu dma si am vz ce trista si dezamagita e
cred ca nu o sa il mai fac
am sa stau sa astept sa imi vina
eu cinstit simt ca luna asta am reusit
dar daca nu e asa?
prefer sa nu ma mai chinui
am luat si utrogestan-asa ca o sa imi cam intarzie
daca vad totusi ca se incapataneaza si nu imi vine abia atunci fac test de sarcina si in functie de el vad daca fac si de sange
nu vreau sa mai pierd timp ni nervi pe la spital
ce o fi o fi
si daca ma duc luni mot la prima ora oricum nu mai schimb nimic
daca e sa fie e si gata - de acum nu se mai poate schimba nimic
toata lumea a facut tot ce era omeneste posibil, doctorii, eu , sotul meu care ma incurajeaza
de acum totul este in mainile lui Dumnezeu- de El depinde totul acum nu -mi ramane decat sa ma incred in el si sa sper
va doresc la toate putere de a trece peste toate, de a indura acest zbucium si rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

fetelor ce interesant e faptul ca mi se pare ca fiecare dintre noi trecem prin aceleasi stari si aceleasi ingrijorari.......eu cred ca e un lucru prea important sa nu vina de acasa si sambata sau duminica decat daca e plecat din localitate sau daca e in concediu.La mine de exemplu a venit duminica dimineata(eu sincer nu ma asteptam)dar a venit.Acum despre multumiri eu de exemplu nu apuc ca pe cand sa imi trag si eu chilotii el e pe coridor deja si eu nu mai dau de el.Acum la ultima IA i-am dat sotului meu sa rezolve problema ca deja de o luna nimic.....si imi zice sotul ca era cam jenat dl.dr.Eu cred ca daca ei asteapta noi simtim lucrul acesta.Adica stau acolo langa tine pana se intampla.(eu am patit ca era sa isi rupa buzunarul cat si-a tras de el in fata mea un medic anestezist cand l-am operat pe sotul meu, si mie imi era jena sa nu o fac pe coridoare,dar nu era nici o problema........)sau iti da de inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

de joi am inceput sa iau utrogestan si aseara am avut o durere groaznica de cap(ceafa)imi venea sa vars de durere dar nu puteam pt.ca aveam si diaree si nu puteam 2 lucruri deodata........bine ca am adormit pe la 9.30
Oare de ce m-o fi durut atat de tare,voi ati patit-o de la utrogestan?sau pur si simplu m-a durut............

Mergi la inceput