Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

red]Oana[[/red], scuza-ma, acum am vazut ca nu esti pacienta ei, cred ca cel mai bine ar fi sa o sune doctorul care ti-a facut monitorizarea, altfel discuta ei. Cat despre cerclaj, nu are nici o treaba cu endometrul, cerclajul se face dupa 12-14 saptamani in cazul in care colul nu este suficient de puternic sa suporte greutatea sarcinii, se face ca sa se evite deschiderea lui prematura.
Endometrul trebuie sa fie peste 8mm la ovulatie, pentru ca blastocistul sa aiba suficient loc si aport sanguin sa se implanteze si sa se dezvolte.
De ce sa iei doua luni pauza? Ai facut stimulare ovariana?

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

cat despre endometru subtire sa citesti linkul asta care ti -l dau sa vezi ce tratamente au mai facut fetele care au aceeasi problema ca tine (maca, vit E)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=76149

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

da, am facut stimulare luna asta.
clostibegyt (z-2,4,6,8,0), oestrogelsi candse pozitiveaza testul de ovulatie fac pregnyl.
de aia o sa iau pauza 2 luni? pauza asta ce inseamna exact? ca nu mai fac inseminare? sau nici nu oi avea voie sa raman insarcinata..
Stiu ca poate sunt nisteintrebari tampite..dar chiar nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Oana e vorba de inseminare si nu de conceptie .stimulare poti sa faci 3 luni la rand fara nici o problema , dc ai facut 3 stimulari sa faci o pauza poate incerci inseminare pe ciclu natural dc nu ai facut 3 luni stimulare ai mai putea incerca.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Sper sa nu mai trimit 2 pagini cu acelasi mesaj

Oana, dupa 2 luni de stimulare ovariana se ia pauza de la stimulare, pentru ca clomifenul subtiaza endometrul, ceea ce in cazul tau s-a si intamplat. Deci...daca luna asta nu se prinde, pauza de la stimulare o luna si dupa aia poti din nou. Bineinteles, fara stimulare e OK si nu trebuie sa mai astepti o luna
Pupici

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

alexia. Iti multumesc din suflet de raspunsuri.
Cu riscul de a ma repeta!
eu acum 3 luni aveam endometrul f gros. (nu era bine nici asa). Mi-a prescris oestrogel (crema) si de atunci endometrul meu este subtire.
i-am propus sa opresc crema, dar nu a fost de acord..Nu tratamentul cu clostybegit) mi-a facut endo subtire..
Asta este, oricum sper ca sa reusesc sa fac inseminarea chiar daca o pica n week-end(poate vine Moisa)si poate se va prinde. Daca nu...asta este, astept, nu am ce sa fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

oana mar eu cred ca vine.
cand am fost eu la inseminare era cineva care se pregatea sa faca sambata, si vb medicul cu moisa

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

Oana, treaba cu clomifenul care subtiaza endometrul, o stiu de pe site-ul: reclama, sectiunea intrebari. da o cautare in site si o sa gasesti destule raspunsuri la treaba cu oestrogelul si clomifenul.
Oricum, cand te vezi cu Moisa intreab-o tot ce ai pe suflet ca e foarte de treaba si iti spune !
Bafta!

PS: Vad ca se considera reclama daca spun site-ul. Iti dau pe PM
Aaaaah, nu pot nici asa. Stai sa gasesc citatul si iti dau cu copy-paste

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Intrebare: 1. Oestrogelul se aplica pe abdomen? Asa mi l-a prescris doctorita din ziua 10 pana in ziua 14 aproximativ (spun aproximativ, ca a zis ca m-anunta ea cand sa-l intrerup, in functie de monitorizarea foliculara si grosimea endometrului).
Si atunci cum poate aceste gel de la nivelul abdomenului, sa ajunga sa-mi ingroase mie endometrul, avand in vedere faptul ca intre abdomen si uter sa afla o cale destul de lunga de parcurs pentru o crema...
Multumesc.
2. A, si mai vroiam sa stiu daca l-ati recomanda pacientelor dvs care fac stimulare cu clomifen. De fapt vreau sa stiu ce incredere aveti in acest produs? Si daca poate fi periculos in vreun fel (in ce fel?)?
Multumesc mult.
Raspuns: 1. oestrogelul este, dupa cum deja ai banuit din denumirea sa, un gel care contine estrogen. se aplica pe piele si de acolo se absoarbe in sange. prin intermediul acestuia ajumge la nivelul endometrului. si nu direct, ca moise si evreii prin pustiu. 2. nu.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

ntrebare: Ce se intampla sau se poate intampla daca se face stimulare cu clomifen 4 luni la rand?
Raspuns: sa va distrugeti endometrul.

ntrebare: am revenit domnule doctor,
1. mi-am propus sa ajung la dv., pt consultatie, o sa va spun atunci si numele dr. de la fundeni care mi-a prescris pe viata aspenter 3 / sapt ( probabil unde i-am spus de bunica pe linie materna - care a avut sclereodermie si a decedat la 89 ani ...), pt. programare la cab. este valabil nr. din rubrica ,, contact ,,( vin cu dosarele ...)?
2 .daca in urma cu 3 ani am facut stimulare cu clostilb.( fara prea multe analize in prealabil) si fara rezultat,dar la echo. am constatat nenumarate chisturi, de curand mi s-a propus sa iau ovamit+ utrogestan pt. 3 luni, cu o monitorizare echo.-problema este ca am fost intrebata daca am mai facut stimulari iar raspunsul meu a fost nu ( AM UITAT- deeh.. varsta =36 ) ce credeti poate fi o problema eu avand ovare micropolichistice ?
3.stiti deja, sotul nu mai vrea tratam , pt. oligo astenoteratospermie, daca incep stimularile de luna viitoare , nu stiu cat ar dura formalitatile cu banca de sperma si unde sa ma adresez sau mai incercam natural...?
am nevoie de sfatul dv. ...
multumesc ...

Raspuns: 1. numele il stiu deja. :))) acela este numarul. 2. poate nu aveti ovare polichistice. poate ce s-a vazul la echo in perioada stimularii a fost insusi rezultatul acelei stimulari, adica un numar crescut de foliculi. iar clomifenul si compania nui se iau mai mult de 2 luni consecutiv. de cate ori sa spun asta? 3. aspectul acesta il discutam in privat.

mai sunt multe, cand iti activezi PM-ul iti dau linkul catre site, acum nu ma lasa moderatorii

Eileen Nicole

Mergi la inceput