:((:((
Buna fetelor...va rog sa ma ajutati...acum 8 luni de zile am cunoscut un baiat pe net...el e din constanta iar eu din roman.La inceput era o simpla prietenie...el avea prietena iar eu eram indragostita de altcineva,insa dupa o perioada am inceput sa simt sentimente mai profunde pt el si am ajuns sa il iubesc.Ne-am intalnit in vara si eram in al 9-lea cer desi intre noi nu era nimic,el stiind tot ce simt pt el.m-a prezentat familiei lui si totul a fost frumos.a venit clipa sa ma intorc aksa...si mi-a fost foarte greu sa imi iau ramas-bun pt k ma obisnuisem cu prezenta lui.de cand am venit aksa gandul mi-e doar la el...nush ce sa mai fac...sunt trista toata ziua...mi-e dor de el nu l-am mai vazut de aproape 3 luni si ii simt lipsa foarte tare.intre timp el s-a mutat in timisoara deci acum ne desparte 600 km:((....mi-e foarte greu sa ma resemnez k intre noi nu va fi nimic.da-ti-mi un sfat va rog...nu il pot uitat pt k il iubesc din tot sufletul.
Raspunsuri
Tzuni spune:
Ela draga, cati ani ai? Esti mai mica de 18? Hai, spune-ne, sa vedem cum sa te ajutam!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
aidaciolac spune:
Si inca ceva . Cat de des vorbesti cu el?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
onitza spune:
SI eu facusem o pasiune pentru un baiat din Brasov, cu care m-am vazut de 2 ori, dar il pastrasem in suflet cam 2 ani :D..a treia oara cand m-am vazut cu el , m-am gandit: " Ce proasta am fost sa ma gandesc eu la el 2 ani"....nu zic ca tu traiesti aceeasi poveste, desi la fel spuneam si eu ca il iubesc din tot sufletul; Doamne, ii spuneam mamei ca eu ma marit cu el :D hihi, ce vremuri, a fost prima dragoste, primii fiori;
dupa parerea mea, o sa treci cu bine peste si nu cred ca are rost sa te amagesti ca va merge, sunt otusi 600 km; incearca sa fii realista, nu tontolica, asa cum am fost eu; iti vei gasi pe cienva in Roman cu care te vei potrivi si vei simti o altfel de dragoste, dar la fel de frumoasa!
Succes!!!
Te pup!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL