Canapea Elvila si usa intrare apart.

Canapea Elvila si usa intrare apart. | Autor: ina C

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema...

Ne place o canapea de la Elvila cu o inaltime de 96 si avem usa Beyler cu deschidere 77.De la magazin ni s-a spus ca s-ar putea sa intre, insa daca o comandam si nu intra ramaninem cu ea.
Ati fost in aceasta situatie?

Multumesc, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Initial creeata de ina C

Am o mare problema...

Ne place o canapea de la Elvila cu o inaltime de 96 si avem usa Beyler cu deschidere 77.De la magazin ni s-a spus ca s-ar putea sa intre, insa daca o comandam si nu intra ramaninem cu ea.
Ati fost in aceasta situatie?

Multumesc, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Pai, ce, canapeaua aia nu poate fi dezasamblata si apoi asamblata in casa? Eu am avut asa o problema cu frigiderul care nu incapea pe usa de la bucatarie. I-am scos usa si "capacul" de deasupra si a incaput.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ina, si io tot cu canapea Elvila si usa Beyler m-am confruntat. Acum depinde si de modelul canapelei. A mea rasucita, impinsa, trasa...a intrat. S-au descurcat baietii de la Elvila care mi-au adus-o acasa. Ei se confrunta mereu cu situatia asta. Cred ca cel mai bine mergi la Elvila si vorbesti cu un nene d-ala care face livrari la domiciliu. Ii spui/arati canapeaua, ii spui dimensiunea usii si el stie sigur daca da sau nu. Eu asa am facut. Succes!

Edit: nu mi-au stricat nici peretii si nici usa!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si noi am avut aceeasi problema. Tot canapea Elvila. S-au descurcat baietii..

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

...daca mai era nevoie de inca o confirmare, la aceeasi combinatie!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Multumesc mult de sfaturi!

Canapeaua aleasa e Onix.

Deocamdata nu ne putem permite sa aducem un nene pentru ca e totul darimat ( desi am fi vrut sa comandam, apoi vine mobila de hol si alte si alte complicatii...), insa ne-au promis ca vor veni cu o parte a canapelei sa incercam ( stam la 4).

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Camera unde vrei sa bagi canapeaua Elvila are zid de rezistenta sau nu?

Mergi la inceput