Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by Lya

Cine-mi spune si mie cum e cu filmuletele alea??Trebuie sa le descarc pe toate sa le pot vedea??Eu am descarcat doar primul de proba dar nu reusesc sa-l vad.

Da, trebuie sa le descarci pe toate. Vezi ca Doroti a spus cum trebuie sa faci. Toate partile la un loc formeaza filmuletul.

Daca v-a placut asa de mult filmuletul, voi mai pune tot cu Teletubbies. Mai am, dar nu toate sunt in engleza, dar nu-i nimic...las'sa auda ciresele si alte limbi.Va anunt cand le pun.

ABIBRINZA
Multumim pt partea a-9a!

Lacri
La ce mail pot sa trimit poze cu Kailan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

quote:
Originally posted by Amonar

quote:
Originally posted by Lya

Cine-mi spune si mie cum e cu filmuletele alea??Trebuie sa le descarc pe toate sa le pot vedea??Eu am descarcat doar primul de proba dar nu reusesc sa-l vad.

Da, trebuie sa le descarci pe toate. Vezi ca Doroti a spus cum trebuie sa faci. Toate partile la un loc formeaza filmuletul.

Daca v-a placut asa de mult filmuletul, voi mai pune tot cu Teletubbies. Mai am, dar nu toate sunt in engleza, dar nu-i nimic...las'sa auda ciresele si alte limbi.Va anunt cand le pun.

ABIBRINZA
Multumim pt partea a-9a!

Lacri
La ce mail pot sa trimit poze cu Kailan?

Mersi Ramona,dar nu cred c-o sa am rabdarea si timpul pt a le descarca pe toate.Am incercat azi si merge incet,in plus cred ca mai descarca cineva in acelasi timp ca nu reuseam la unele.
Va pun aici un link cu telebubbies ,poate mai intereseaza pe cineva http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/funandgames/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

salut fetelor, adi

cred ca am scris de vreo 3 ori dar n-am pucat sa dau trimite, asa ca am cam uitat ce am vrut sa scriu si la cine

angelica imi pare rau pt Razvan, sper sa reusiti sa descoperiti ce are si sa se poata trata...

am pus si eu pe contul 4shared niste trackuri, asta daca v-ati saturat de cutiuta muzicala. sunt melodii din veronica si maria mirabela. daca vreti pus si filmuletele, la alex ii place muzica asta. mai am si povesti in limba roamana, daca vreti le pun si alea...

dianaR esti cumva si fotomodel??nici nu se vede ca ai avut 2 sarcini. adriana si eu sunt cu burta de 6 luni, nu 4....m-am ingrasat in ultima vreme

sa va povestesc faza tare la nisp....alex tot zicea "bobo bobo bobo"..o fetitad de vreo 3 ani intreaba " vrea bobo, ii plac bomboanele?" eu: "nu, nu stie ce sunt bomboanele, nu stiu de ce tot zice bobo, e mic, acum invata sa vorbeasca"...alex ofticat "nu nu nu, mami, bobo bobo" si duce manuta la gura ca si cum ar manca " miam, miam, bobo, miam miam"

virgi, incearca sa-i iei carti noi, si alex vad ca s-a plictisit de cele care le avea, si ii mai tot iau cate una, daca nu merge asa, poate intr-adevar are nevoie de pauza.

ieri la cumparaturi, alex facea la toata lumea pa, si pusi, daca vreo vanzatoare nu era atenta nu vroia sa plece pana nu-l observa si ii raspunde la salut...ma dispera cateodata incapatanarea lui de tauras...stie f bine unde vrea sa mearga si ma trage de mana dupa el
am uitat sa va spun ca nu mai vrea sa faca kk pe el, cand am mers la socrii, si la ai mei pe drum a trebuit sa oprim sa faca kk, ca nu vroia sa faca pe el....ahh si vad ca l-a apucat faz cu invartitul....se invarte, evident ca ameteste si cade, si se distreaza f tare

no, ca am reusit sa downlodez si teletubbies....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Arlena ceva nu e in regula cu melodiile pe care le-ai pus pe net.Apar acolo dar fisierele sunt goale.Eu chiar as vrea sa le iau si pe astea si orice mai apare.Multumim tare mult pentru efort.

Ramona daca vei mai reusi sa mai pui ceva filmulete, eu sigur le folosesc.Iti multumesc si tie tare mult.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresele!

Va multumesc frumos pentru tot ce mi-ati scris.
Da, cred ca are nevoie de o pauza. Nu vrea deloc sa ma mai bag in activitatile ei. Efectiv nu-mi mai accepta nimic. Nici s-o hranesc eu, daca nu poate sa-si ia singura cu lingura sau fruculita, prefera sa nu manace. Sta flamanda si nu vrea nimic de la mine sau de la tati. Asa copil incapatanat!
O s-o las si eu in pace sa faca ce vrea un timp, sa se joace cu ce doreste, sa manance ce vrea si cand vrea, eu o sa am grija sa-i pun mereu in farfurie cate ceva. Nu mai am nicio solutie. Tot ce mergea saptamana trecuta s-a incheiat acum. Doar pe barney il mai vrea si plange dupa unii copii. Imi zice de ex. Mimi (o fetita pe care ea o place mult), daca n-o duc la Mimi, scandal mare. Imi aducele hainele s-o imbrac, imi aduce si mie pantofii, imi tarie cate o haina sa ma imbrac mai repede, ma si bate peste fata daca nu incep sa ma misc. Vreau nu vreau trebuie s-o duc la Mimi. Nu mai pot s-o controlez, s-o duc cu vorba. Pana nu obtine ce vrea, nu ma lasa.
Sotul imi spune ca din cauza mea e asa, ca n-am lasat-o niciodata sa planga.
Arleena si Luana zice hi si bye la toata lumea, te inteleg perfect, daca cineva n-o baga in seama sta acolo pana o vede, sa se asigure ea ca n-a zis hi degeaba. Eu m-am cam saturat de obiceiul asta al ei, la noi tine de cateva luni bune, si astept ziua cand o sa-l uite.
Si-a dat seama ca up si down e acelasi lucru cu sus si jos si ce credeti ca-mi canta " up, down, sus ,jos". Pe strada mai nou merge in pas de mars ca asa merge Barney " eight, nine, ten", se distreaza de minune.
Sper sa-si revina si sa fie iarasi copilul dulce cu care eram obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Fetelor daca doriti sa mai puneti ceva pe 4shared, creati alte conturi, lasati doar parola aceeasi si dati aici user-ul, pentru ca un cont are o limita, poate de asta si nu se vad cintecelele.
Eu va doresc un we placut.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Fetelor am controlat contul de pe 4shared sa vad ce e acolo.Cineva din greseala a facut copii la toate partile inafara de a 9-a, si mai jos erau si originalele, deci eu am sters si am lasat toate partile din filmulet.
Nu stiu de ce nu s-au scris cintecelele, am vazut ca loc este destul, avem acolo 5GB, adica puneti tot ce aveti acasa acolo, doar ca o parte nu trebuie sa fie mai mare de 100MB, noi cu Ramona la inceput am vrut sa-l trimitem pe mail si l-am Ramona la despartit in bucati cite 10MB, deci in loc de 72 puteau fi 8 parti, adica eu va spun astea pentru alt film, care voi o sa-l puneti acolo.
Arleena poate cintecelele celea au mai mult de 100MB?Adica is videoclip, dar nu prea cred ca sunt asa de mari.
Deci rezumat cxa nu stiu daca sa inteles ce vreau sa zic, avem acolo pe 4sared foarte mult spatiu, puneti toate ce aveti si vi se pare ca e util si interesant, puteti sa si intrebati aici, dar eu sinser o sa scot tot ce nu am eu.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Angelica ii doresc lui Razvanel multa sanatate, sa descoperiti cat mai repede ce are si sa faca tratamentul care trebuie ! iar voua, parintilor, multa putere ! abia astept sa ne aduci vesti bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am scris un mesaj lung care nu s-a salvat. Cica imiexpirse timpul. Normal, caci incarcam filmuletul in acelasi timp
(cel de pe treilei2004)
Pe scurt: facem doua albume, unul cu "cirese jucause" altul cu "razaciosi reloaded" ambele din vacanta. Intr-unul cireasa se joaca de mama focului, in cealalta se hlizeste/zambeste.
Nu mai am rabdare sa scriu din nou tot ce am scris.
Noapte buna.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Salutare fetele.
Angelica am intrat pentru tine.
Mamica mi-a adus o carte de retete naturiste impotriva a diferitor boli.Si este o reteta anume pentru chisturi, se numeste cocteil de sucuri.
Se ia in cantitati egale suc de zmeura, afine, catina alba, suc din ceai verde si extract de mesteacan(cred ca se fierbe in suc de mesteacan ceaiul verde), suc de mere, suc de struguri.Se bea cite o lingura dimineata pe nemincate timp de o luna.
Cica multa lume s-a vindecat de chisturi la diferite organe.
Incearca, nu te costa nimic.Eu sper sa incerci si sa ajute.

BOTEZ

Mergi la inceput