Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)
Raspunsuri - Pagina 10
miti2004 spune:
Neda dar el doar varsa usor la mancare pasata, sau si caca e nedigerat ? ca daca si caca e nedigerat, atunci poate d'aia nu asimileaza si nu ia in greutate. pupici 
angelica_g spune:
Salutare vrabioare bolnavioare!!!
First, La multi ani cu multa sanatate si spor in toate: STELUTA, CAMELIA.T si ANILEDA (scuze de intarziere).
Second, MULTA SANATATE vlastarilor, mugurasilor si copaceilor!!!
Apoi, ... imi place tare mult ce pove' Luana si Virgi despre cresele si gradinitele pt bb-i... Mi-e aproape imposibil sa ma gandesc ca Sara ar putea fi depozitata la un astfel de adapost binefacator de unde sa o pescuiesc dezenergizata, scolita, ingrijita si fericita!
La noi, insa, aglomeratie mare! Nici Razv nu mai digera gradi, nu stiu ce l-a apucat...
Aceasta fiind introducerea (ca sa mi se incalzeasca deshtele pt ca mi-e un frig de moooor), nu prea am cu ce ma lauda. Am reusit sa facem RMN la Euro Medica (Fundeni)... Pb e complicata... kestia cu splenectomia e acum floare-la-ureche, ar fi chiar frumos sa-l operam si sa se termine povestea... (sau poate nu...).
Sunt in pana de fraze inteligibile. Explicabil dk va uitati la ceas... Pe scurt: kisturi (sau kiste, ca nu prea imi suntem prietene ca sa le spun pe nume a-la-Dex) in tooooota splina, oasele bazinului (multe si mici), coloana (tot multe, si tot mici).
Azi nu aveam kef sa vb cu nimeni despre necunoscuta si misterioasa boala a lui Razv, mai ales ca suntem departe de a identifica o cauzalitate! M-am trezit insa deschizand forumul si scriind... de parca mi-ar fi dictat cineva ce si cum...
Oricum, nu trebuie sa ma luati in seama... Am avut si zile mai bune, azi chiar nu am kef sa fiu inteligenta, orice ar insemna fraza asta!
Ah! Carmina! De mult vroiam sa-ti spun ca-mi pare rau de ceea ce trebuie sa induri!!! Poate avem ceva de invatat din lectiile astea chinuitoare, poate e timpul sa ne declaram in alt fel dragostea divina, daca imi permiti sa-ti sugerez asta... Roaga-te, ai sa te simti mai bine... Chiar dk ai sa ma boscorodesti citindu-mi randurile...
Neda, ma gandesc adesea la tine, la voi, la Mihaita.... (ca si la Irinel) Cat ne-ai tinut cu sufletul la gura ca sa aflam ca Tom-Degetel a crescut imparat in Tara Piticotilor... Hai ca treceti voi si peste asta!!!
Vreau sa inchei marturisindu-va ca mi-a facut placere sa mai vad si "chipuri" de mult ascunse. Toate cele bune, dragelor si dragilor!!!
Bafta tuturor!
virgi spune:
Salutare ciresici!
Angelica - ce mult ma bucur ca ai reusit sa treci pe aici. Desi mesajul tau m-a intristat destul de tare. Sper sa gasiti un medic bun si sa treceti cu bine peste toate problemele.
Te rog sa me mai scrii!
Vreau sa va spun ca Luana astazi a stat cu copiii de la gradi juma de ora fara mine. Nici mie nu-mi vine sa cred. Au preluat-o doamnele, au prezentat-o la toti copiii, si s-a pierdut printe ei. A uitat efectiv de mine.
Doamnele aducatoare sunt superbe. M-a emotionat cand i-am auzit pe copii spunandu-le "mama". Nu cred sa fie vreun copil care sa nu le placa. Atata grija, atat dragoste din partea lor.
Nici nu mi-as putea imagina cum ar fi daca nu s-ar acomoda. Ar avea multe de pierdut. Eu chiar nu-i pot oferi suportul pe care-l are acolo.
Acasa s-a schimbat, nu mai este copilul de alta data. De 3 zile nu mai vrea nimic pasat. Iar ce reuseste ea sa pape este insuficient. Aproape ca nu manaca mai nimic. Vrea numai lapte! Nu stiu ce sa-i mai fac.
Cu cititul cartilor m-am oprit. Rare sunt momentele din zi cand imi aduce ea cate o carte, si constat ca-mi poate spune toate imaginile. Poate condisera ca le stie, poate vrea altele?!
I-am cumparat plastelina. A fost tare incantata vreo 2 zile, dar s-a plictisit si de ea. Ieri i-am luat un puzzle din 4 forme. Se tot chinuie sa le aseze, dar nu poate. E prea greu pentru ea, dar ii face placere sa se uite la mine cum i le aranjez.
Sunt in totala pana de inspiratie. Viata ei se invarte in jurul lui Barney. Trebuie sa-i fac ceva s-o distrag.
So, astept idei. Cum si cu ce va mai jucati voi cu ciresele. Pleasee. Am mare nevoie sa stiu.
Va doresc o zi buna!
DANUTU spune:
SALUTARE CIRESELOOOOOR!!!!!
nu am scris de un veac.![]()
timpul limitat,copii in dotare,treburi la "pusul pe iarna"....dehe....dar va citim,asa din 2 in 5,in limita timpului.
am vazut multi bolnaviori prin livada.pupici la toti si rabdare mamicilor

.noi,multumim lui D_ZEU ca deocamdata nu am avut nici un episod de boala in ultimul timp.o singura problema,sa ii zic asa,lui MONICUTA,nu i_a mai iesit nici un dintisor si nici o maseluta in ultimile 4 luni
.au avut cireselele voaste asa pauza mare?eu de la baietel,eram obisnuita sa ii iese tot din 2 in 2 saptamani.la 1an si 8 luni avea dantura completa....dar in fine....nu e o problema...dar asa....
ok!va pupaM DULCE,scuze ca nu am mai scris de mult dar va citim si pupam pe toti si pe toate

mami de danutu si monica.MONICA
neda spune:
Miti-Mihai doar varsa usor de la mancare pasata si kk pare digerat.Mama imi tot spune sa ne uitam la noi cum aratam (inalti si slabi).Om fi slabi dar cind eram bebei eram grasi amindoi...
angelica-imi pare bine ca mai treci din cind in cind pe la noi.Iti multumesc pt vorbele frumoase.Ai dreptate .Cind ma uit la Mihai si il vad asa de vesel, activ ,vorbaret, la virsta lui recuoaste literele alfabetului, culorile , cu putin ajutor face puzzel pt virsta lui si ma pot intelege cu el destul de bine...incerc sa uit ca e slabut si sa nu ii dau prea mare importanta.Dar ma enerveaza dr-ii astia caci daca nu ii asculti foarte usor te pot acuza de neglijenta fata de copil ...
Ii uram mult sanatate lui Razvan si celorlati prichindei ai tai.
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
doroti_5 spune:
Buna fetelor.
Cebine ca ati mai revenit.
LA MULTI ANI STELUTA!!!SA FII FERICITA, IUBITA, SANATOASA SI SA AI NUMAI BUCURII DE LA OAMENII DRAGI.
Angelica, ce imi pare rau de bietul Razvanel, eu zic ca o sa treaca cu ajutorul Domnului, nu dispera.
Neda vezi nu chinui copilul, daca nu se vad rezultate la metoda asta.
Lacri poate intradevar a sters cineva din greseala, eu zic cine o are, si nu le-a sters sa puna inapoi acolo particica, ca sa mai ia cui ii trebuie.Sa nu inchei albumul fara noi, ca noi abia acum suntem in vacanta.
Cami
sa iti fie mai usor.
Virgi eu chiar nu stiu ce sa-ti spun sa mai faci. noi suntem la stadia de a sta linga mami si de a ne pupaci toata ziua ca nu se stie daca miine o sa mai stea mami cu mie.
Sa va zic ca noi acum lucram in doua la pc, eu scriu ea priveste filmuletul, i-a placut, mersi Ramona inca o data.
Si daca mai are cineva filmulete asa bune va rog sa le puneti pe 4sared, sa le luam.
Va
.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Lya spune:
La multi ani Steluta!
Angelica,multa sanatate lui Razvan!Te asteptam chiar numai sa-ti versi of-ul si sa stii ca suntem alaturi de tine.Ne rugam pt Razvan!
Neda,dar ce multe stie Mihai.Ce metoda ai folosit??Ce activitati aveti??Eu i-as da si mancare si suplimentul acela,mi se pare cam ......sa-i dai doar suplimentul.Poate mergi si la alt medic,nu stiu ce sa zic.
Virgi,si eu sunt in pana acum eram la faza cu ochii,nasul,..le stie dar arata cand si daca vrea.Suntem si noi la stadiul de pupacit nonstop ca e tare iubaret,ii place sa-i citesc,adica folosim carti de-a lui Rut si ii povestesc ce e in imagini iar el se amuza f mult,ne jucam cu masinute,imi place f mult ca-i place sa stranga jucariile si chiar are initiativa,cand la Rut ne luptam........acum lucreaza in echipa :Rut ii da jucaria,el vine la raft si eu il ajut sa le puna pe care nu reuseste si totul intr-o distractie,si in rasete,Rut e tare fericita ca are ajutor.In rest incerc sa vbsc cu el mult,sa-i explic cat mai multe......si cam atat imi vine in minte acuma.
Cine-mi spune si mie cum e cu filmuletele alea??Trebuie sa le descarc pe toate sa le pot vedea??Eu am descarcat doar primul de proba dar nu reusesc sa-l vad.
Ne-a iesit si noua un colt de la prima masea,o alta e umflata rau de tot si balim la greu desi n-a mai balit demult.La voi in cat timp a iesit maseaua de tot ca nu da semne restul maselei c-ar vrea sa iasa.
Cam atat ca tre sa pregatesc ceva pana se intoc picii.
Pupam toata livada.
abibrinza spune:
La multi ani Steluta!
Doroti, si eu m-am gandit la acelasi lucru.Pun partea care lipseste la loc.
Lacramioara, Roxana, gasiti partea a 9-a la locul ei.Sper ca se incarca pana dimineata.Nu stiu de ce merge asa de greu.
Angelica, sanatate multa lui Razvan.Si tie curaj sa le poti duce pe toate cu bine pana la capat.
Neda, sper ca ne spui maine ca Mihaita e bine.Si Victor e slab, dar asta e ritmul lui si nu imi mai fac griji.
Vad ca Lya si Doroti au copii pupaciosi.Al meu e tare rau la faza asta, imi da pupic doar ca sa-i dau biberonul la culcare.
Virgi, e tare bine ca Luana se acomodeaza la cresa.Si eu cred ca e un mediu bun pentru copii.In privinta jocurilor, lui Victor ii place tare mult sa se joace cu mingiile, avem cred ca toate marimile, sa construiasca sau sa darame jocurile de lego sau cuburile, pe carti se uita singur, nu ma suporta sa-i arat eu.La ora asta doar astea imi vin in cap.
Fetelor, am incarcat filmuletul, e ultimul.Am vazut ca de fapt la mai incarcase cineva pe toate.
Cami, eu nu pot sa fac nimic ziua de oboseala si noaptea veghez.Asa a fost si cu Victor, imi erau de ajuns 2 ore de somn pe zi.
Miti, ce bine ca Alex se simte bine.
Noapte buna,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Danutu, lui Victor ii ies greu dintii.Are abia 7.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
adriana spune:
Angelica, imi pare rau sa aud de Razvan ca e bolnavior
. Sper sa se resoarba cumva chisturile alea... offf.. nu stiu ce sa zic.. Sa te intareasca Dumnezeu
Neda, sanatate lui Mihaita..
DianaR, am vazut pozele
.. tare frumosi copilasi.. si tu ti-ai revenit ff bine dupa sarcina.. mai e cineva cu burta de 4 luni pe aici? Eu nu reusesc sa scap de ea, ar trebui sa fac gimnastica, dar sunt atat de ocupata tot timpul ca numai de gym nu-mi arde mie
E.. ma place barbatu si asa![]()
Virgi, eu nu am idei, pentru ca o las pe asta mica prin casa dupa cei mari.. nu vorbeste, doar pe limba ei turuie de mama focului.. Daca ar fi dupa mine, as lasa putina pauza, poate Luana e mai avansata ca ceilalti copilasi dar de joaca are nevoie orice copil.. Asa i se mai aseaza in cap ce a invatat.. Am auzit pe aici ca ar fi niste centre de gimnastica. O s-o duc pe Cornelia impreuna cu Olga.
E o mare cataratoare, se urca pe scaunelul fratilor, apoi pe masuta lor(pusa langa geam) si uite asa ajunge pe fereastra unde sta si se uitaaaaa... la porumbei, masinile care trec, la copaci... e tare incantata.. si mie imi place s-o las.. geamul e oricum cu gratii, inchis mai tot timpul, nu e pericol..
Offf, ma duc.. chitaie in pat.. am zis ca am si eu putina liniste ca-s plecati cei mari.. dar uite ca nu se poate![]()
Sanatate puisorilor bolnavi![]()
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006