*Gravidute&Mamici de IASI (7)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

iar revin...
am impresia sau cristina a intrat putin in panica cand a vazut ca au inceput bebeii sa planga...mai ales david, care s-a lasat mai greu linistit am dreptate kriss?
miha, multumesc!
iar de vorbit mult...oare n-am fost eu aia??!!!

gety, la multi ani! pentru maria diana! inca suntem in 9...

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi ne-am adunat mai greu acasa!
Frumoasa experienta cu aceasta iesire!
Mai Mihamora dar Domni e barbat, ce mai! Il vedeam eu bolfosel in poze, dar realitatea e alta! Si ochisorii mari, sa-l mananci!
Simpatic e si Victor! E frumusel ca o fetita! Iar mamica lui nu mi s-a parut asa de vorbareata!
David de cand va vazut pe voi "vorbeste" intr-una! Cred ca va placut!
Cristina, ma asteptam sa fii mai vorbareata! Se vede ca emotiile te coplesesc! Stiu ce simti!
Adina tu arati foarte bine pentru mama a doi copii!
Mihaela fetita ta se pare ca va fi foarte sociabila la ce miscari facea! Ai o burtica frumoasa!
Ella si tu ai o burtica maricica! I-ti sade bine gravi! Te prinde!
Sper sa mai existe si "o alta data"!
Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

neata, hai va invit la o cafea, chiar daca eu nu beau dar va invit pe voi
ma bucur mult ca ati ramas cu impresii frumoase in urma intilnirii noastre, nu prea cred ca o sa ne mai vedem anul asta, vine frigul...dar in primavara sigur sa venim si noi cu bebeii, daca ne ajuta Dzeu
mai fetelor mai de mult ma plingeam ca nu am burtica acum...ma "umflu" pe zi ce trece, dar o sa-mi revin eu nu?ma uitam la voi mamicile ce bine aratati dupa nasteri, foarte bine as putea spune.
va pup mai vorbim, o sa incerc sa pun si putinele poze care le-am facut la intilnire

poze
BIANCA ANTONIA
22+

Mergi la inceput

A si inca ceva cred ca ati observat ca am ales si cel de-al doilea prenume pt fetita noastra:ANTONIA

poze
BIANCA ANTONIA
22+

Mergi la inceput

am pus pozele de la intilnire numai ca nu am stiut cum sa fac un alt album, special cu numele de intilnireasa ca le-am pus in albumul poze

poze
BIANCA ANTONIA
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata si de la o intarziata
Eu am ajuns ultima la dat cu parerea, dar "concluzionez"
Recunosc ca am fost tacuta..asa-s eu la prima intalnire si in plus eram tare emotionata..promit ca la urmatoarea voi fi mai vorbareata!

Si acum concluziile mele..
Addiana (Diana) - o super mamica, nici nu zici ca are 2 fetite, vorbareata si dulce..si cu alura de studenta(chiar asa, ai mai mult de 25 de ani?)
Ellei..ii prieste mult sarcina, te lumineaza la fata, nu stiu..esti vesela, cum trebuie sa fie o graviduta si ai o burtica tare sexy
Mihamora..o mamica frumoasa foc de baietel bolfosel si super simpatic!
Oana..imi pare rau ca a treb. sa pleci repede..pacat ca nu ne-am dezmeticit cu aparatul foto..Victoras..tare cuminte, vreau si eu asa cuminte sa fie a mea
Miha..ce burtica simpatica ai si cum misca aia mica..eu am fost cam ca toata intalnirea am avut impresia ca ai baietel in burtik..abia pe drum acasa am realizat..nu stiu de ce, ca doar stiam ca vei avea pereche..cred ca de la emotii..
Alina..esti mama eroinacel mic a plans, l-ai hranit, l-ai schimbat, a fost plimbat de tati..ai fost cea mai "activa" din pct asta de vedere..sper sa ma descurc si eu cu "chestiile" astea

Mie mamicile mi s-au parut mai calme, sigure pe ele..eu si Ella..deh, incepatoare..dar ne punem noi pe invatat!

Cris, imi pare rau ca nu ai reusit sa ne vezi..poate data urmatoare, prin primavara, cu carucioarele!

Alinus, sper ca ai nascut, si bb Iulius e sanatos si in bratele tale!

astept si eu poze..pana una alta deschid un nou capitol!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 37+ cu Alessia Stefana
AMR 10 ZILE!!

Mergi la inceput

Kriss sa stii ca intr-adevar sunt foarte fericita de faptul ca sunt graviduta si-mi place sa o si arat , ne-am dorit foarte mult acest copil si ne rugam la Dzeu sa fie totul bine si sa ajungem si noi sa-l avem in bratele noastre,dar cred ca fiecare dintre noi exprima oarece bucurie de faptul ca asteapta un bebe.

poze
BIANCA ANTONIA
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Inca o noapte alba...
vreau sa dorm....

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Emma..imi pare rau..uite vine o cafeluta spre tine acum!

Am uitat sa anunt...capitol nou

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 37+ cu Alessia Stefana
AMR 9 ZILE!!

Mergi la inceput