*Gravidute&Mamici de IASI (7)*
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
addiana spune:
am fost azi la mall la locul de joaca pentru copii(prima data pentru raisa). cata zapaceala...nu mai pot de obosita! m-au alergat amandoua peste tot, mai ales raisa care a incercat fiecare masinuta in parte, fiecare scaunel, fiecare casuta, fiecare tabla, fiecare balansoar....sa va mai spun??? iar cand vroia sa urce pe scari spre tobogan venea mereu cate un copil bineintentionat sa-mi spuna ca e interzis pentru bebelusi acolo..... intr-adevar este un semn mare, dar putea oare sa o opreasca cineva...abia am reusit sa le luam acasa, cu plans- urlet si dat din maini si din picioare...
mihamora, am vazut si eu grasunu'... frumusel foc! sa-ti traiasca! sa creasca mare si sanatos!
incepe o noua saptamana... sa fie frumoasa, plina de realizari, dar si linistita! si nu in ultimul rand cu vreme frumoasa marti!
diana, denisa si raisa
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aeperju spune:
Kriss mai ai putin putin...
Dr Grigore a fost super. A venit zilnic, analize mi-a facut, rezerva am avut, super ok.
emma
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
O saptamina buna tuturor!
Si un bebe ? Cine se incumeta?Sau o lasam pe saptamina viitoare?
Eu pregatesc ca de mult nu le-am vazut dansind pe ecran.
Cristinele care din cele 2 A-uri vine prima? multi
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
Aceeasi dezamagire am avut-o si eu ieri la mall,acum cateva luni,parca era fumatul interzis, dar ieri era aglomerat si fumul gros
Miha, si in mall se fumeaza?! Of! De jale. Eu nu sunt impotriva fumatului. Si eu o mai comiteam uneori, dar nu in locuri unde vin copii, mamici gravide. E groaznic, N-o sa mai avem unde iesi. Ca sa nu mai spun ce ma enrveaza mamicile - ele in special - care vin dupa copii la gradi si in parcul de joaca isi aprind repede tigara. Nu afuma, ca e afara. Dar ma enerveaza pentru exemplul pe care il dau. Eu as interzice fumatul in curtea unei gradinite! A! Si ca mi-am amintit (fara legatura cu subiectul). Intr-o zi in aceeasi curte era un cal. Toti copiii se uitau la el. Ma gandesc daca nu era periculos, poate vreunul mai curios se apropia. Sau poate era adus special pentru activitatile de cunoasterea mediului
![](icon_smile_big.gif)
Oana, Stefan
![](oac.gif)
![](bebic.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
Neata si o saptamana buna pentru toata lumea!
Eu nu ma grabesc..o las pe Cris prima, poate mai prind curaj intre timpea e mai avansata decat mine cu o saptamana..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
AMR 11 ZILE!!
crissintibun spune:
Buna dimineata ,tutoror!
Chiar dak nu am mai scris de ceva timp pt k am avut probleme cu netul in timpul sapt si un weekend super aglomerat ,am citit tot din urma asa k sunt la curent.
Draga Nonna ,multumesc pt nerabdarea cu care astepti sa fii cu sufletul alaturi de mine.Intr-adevar eu se pare k voi fi deschizatoare de drumuri ,sunt programata pt cezariana luni =15 octombrie.
Kriss ,mai tii minte,cum vb noi acum cateva luni avem sanse sa ne vedem pana la urma vineri prin spital ,asta dak nu ma externeaza chiar vineri ,de altfel destul de probabil.Dar la fel de probabil e sa nasc si inainte de 15( spoer sa nu).Vezi k ti-am lasat pm si offline.Astept raspuns pana sa cedeze iar netul si sa nu le mai pot citi.Problema cu netul in Tudor e k au venit sute de studenti ,e superaccesat si clacheaza.
Am o groaza de spus ,asa k o sa scriu mult ,mult.Legat de nr de saptamani nici mie nu imi vine a crede k am ajuns la 39 si sunt f fericita dupa controlul de vineri cand am aflat k si Ami e perfect dezvoltata pt acest nr de saptamani.La mine dr a stabilit asa data k sa fie cat mai aproape de termen ,dar a zis k sunt sanse f mari sa o sun mai devreme ,undeva saptamana asta.Eu sper sa nu pt k imi e frica si asa si mai sunt doar 6 zile si deja insomniile sunt mai intense k niciodata.
Legat de intalnire ,e bine si pt mine marti la ora 16 numai sa nu se suprapuna cu o audienta la decanul facultatii legata de concediul de maternitate.Sa vad cum ma programeaza secretara ,eu sper sa nu am asa ghinion pt k imi doresc f mult sa ajung sa va cunosc personal pe toate.
O saptamana minunata!
Cristina 39+ si
Amalia Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Astept raspuns pana sa cedeze iar netul si sa nu le mai pot citi.Problema cu netul in Tudor e k au venit sute de studenti ,e superaccesat si clacheaza.
Cristina39+ si
Amalia Maria
unde in tudor???eu stau in T22
![](icon_smile.gif)
Simo
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
crissintibun spune:
Simo ,nu pot sa cred.Si eu tot in T22 stau!!!!In scara A.Tu?
Sunt studenta la MG ,tu?
Poate ne stim din vedere si habar nu aveam.
Cristina 39+ si
Amalia Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Eu la scara C. Am terminat biochimie, sotul e la MG. M-am apucat de farmacie, dar nu e de mine, am renuntat in anul III si m-am apucat de procreat
Posibil din vedere sa ne stim, burticile si BB-lusii nu trec neobservati . Daca maine e frumos afara, poate mergem impreuna in Corso. Eu merg pe jos, sa plimb odorul...nu stiu daca nu e prea mult pentru tine.
Apropo, ati hotarat ceva in cazul in care maine e urat afara? Eu nu stiu daca vin in caz de ploaie. Poate e totusi frumos sa stam afara la terasa.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Nonna76 spune:
Ce dor mi-e de Tudor fetelor! Dar de cel de acum 10 ani.In cel de acum nu prea ma regasesc.Fara mall,circulatie infernala,fara multe magazine.
Off...ce are timpul asta cu mine?
Imi pare rau ca nu pot veni la intilneala,mi-a trecut un gind asa..,dar bebe e mic si masina nu am si cu trenul... Si eu o zi intreaga cu Andrei in marsupiu e cam greu,daca mai si ploua.
Poate la anu' la un an sa sarbatorim,poate imi iau su eu masina dar cine stie.
Imi pare rau oricum,as fi vrut sa va cunosc.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)