*Gravidute&Mamici de IASI (7)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele...
ergomet din cite stiu eu nu se mai face...iar daca alaptati nu e recomandat Ketorolul...Piafen se face in spital injectabil.
Eu sincer nu am luat nimic nici macar ce se facea in spital.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

KRISS...10 plasturi..mama
Eu am folosit cred 4-maxim 5. in spital nu m-a pansat doc decit de 2 ori-cica asa e mai bine ca misuna streptoccii pe acolo si mai bine sa nu descopere operatia prea des.
bafta la burtici!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by GETY

Buna ziua!
Am reusit sa citesc si eu ultimele pagini.
Asa e, pe 9 e ziua Mariei mele, face si ea un anisor, numai ca acum mai este un pic bolnava, luni facem 2 saptamani de cand ne luptam cu virusii.
Emma, ai o scumpete de baietel. Sa-ti traiasca! Iar voi sunteti 2 parinti veseli.
Pentru bagajul de spital. Din experienta proprie va spun sa aveti mai multa vata la voi. Pentru ca curge... Si tampoane din alea mari, pentru noapte.
Altceva: camasutze si caciulitze 3 bucati, spalate si calcate cu fierul fierbinte.
Tetine si suzete nu. Cat nu puteti voi, bebeul va fi hranit cu lapte praf cu o liguritza de metal din cana, tot de metal. Important e sa-l luati la san cat puteti de repede si pus la munca.
Sper ca nu m-am repetat sau am scris ceva ce voi stiati
deja.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Multumim frumos!
Da fericiti si fffffff obositi ca bebe ioc somn noaptea.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Piafen fiole mie mi-au facut intravenos sa nu simti durerea de la taietura in urma cezarienei. Pentru ca doare un pic, mai ales cand vine si te pune se te dai jos din pat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna!
kriss, ella, mihamora multumesc!
kriss la multi ani! pentru aniversare! pe 23 oct o sa sarbatorim si noi: 10 ani de cand suntem impreuna si asa de mult imi doresc sa mergem doar noi doi vreo 2 zile undeva, dar am ramas fara masina...deci no chance!

sutien pt alaptat...eu mi-am luat unul din hala et 1 (anis parca) la vreo 200mii lei vechi, dar calitatea a lasat de dorit. eu zic ca merita investit niste banuti intr-un sutien bun (anita de exemplu), in primele luni cel putin eu aveam niste sani imensi si grei...si gravitatia si-a spus cuvantul

legat de intalneala! eu vin cu pancarda pe care scrie DC!
inca stau in dubii daca sa vin cu fetele sau nu. ele dorm de la 14 pana pe la 16-17. denisa ar putea sari peste somn, dar raisa ar fi prea mofturoasa...si nu stiu daca ar dormi in carut... ma mai gandesc. poate sta mama soacra cu ele sa mai ies si eu singurica!

am citit putin listutele cu bagaje...ce emotii aveam sa nu uit nimic! legat de papucii de casa, eu am avut inca o pereche din-aceea de plastic cu care faceam dus.

somn usor! ma duc si eu la nani...iar ma prinde 1 noaptea!!!!!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu badadai pe net din cauza de bubulina zbantuita. Zi si noapte e intr-o continua miscare,de ma dor toate cele prin-nauntru. Ce ma fac de-o fi asa zbantuita si dupa ce se naste? Sper doar sa fie cumintica si sa stea la locusorul ei,macar pana aproape de termen.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
Asta noapte am dormit cam rau, ma cam durea burtica si m-am foit cand pe o parte, cand pe alta..
In fine..azi vin nasii bebelinei si nu voi mai avea timp sa intru..oricum, ideea e ca tre` sa ma odihnesc mai mult ca nu vreau sa nasc acum..iar daca ma apuca ceva in zilele de 12-14 oct cand coada la Sfanta e prin fata casei mele..tre` sa chem Salvarea ca abia se poate iesi din casa, d`apai sa chem un taxi..
Any, da..10 plasturi mi-a zis mie medicul.. cred ca a fost nasoala operatia..dar daca a trecut cu bine, te asteptam la Iasi!
Miha, nasol ca nu poti adormi..totusi daca e asa de activa, poate va fi ceva mai cumintica dupa ce se naste..asa am auzit din experienta altor mamici..la mine e invers
Addiana, multumim!

Cris, tu ce faci? cum mai esti?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 37+ cu Alessia Stefana
AMR 13 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! miha imi pare rau...mai toate fetele de la odisee se plang de treaba asta....eu in schimb incep sa ma preocup..de vreo doua zile... stau si dorm ca o purcica nici la baie noaptea nu merg...si apa nu pot spune ca nu beau..caci beau cate 3 litri pe zi...dar se vede ca ma obosesc prea tare ziua si noaptea recupar .. ce stiu eu.. tind sa dau vina pe oboseala ..ca sa nu gandesc in negru...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va rog sa ma scuzati ..am uitat...

salut toate fetele si va doresc un we cat mai placut

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

neata!Kriss ce emotii trebuie sa ai, mai ai foarte putin si-ti vei tine comoara in brate, ma bucur mult pentru tine
salut toate fetele si va doresc un weekend frumos chiar daca afara e posomorit si urit v-am

poze
BIANCA
22+

Mergi la inceput