Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna dimineata mamici!

Ellis, ce sperietura ai tras...ai multa grija de tine..sa duci sarcina cta mai aproape de termen!

Eu trebuia sa merg la echo vinerea viitoare la dr. Pop ..si tocmai m-au sunat sa imi spuna ca acesta lipseste 2 saptamani si ca voi fi reprogramata spre sf. lunii octombrie...ceea ce este mult prea tarziu pt mine...asa ca acum nu stiu unde sa ma duc. Aveti ceva sugestii pentru mine?
Dany26, am vazut ca ai fost multumita de d-na dr. Nedelcu de la Sanador..crezi ca am vreo sansa sa ma programez pentru saptamana viitoare?
Nu ajung astazi la BE....nu pot pleca de la serviciu...voi merge maine dimineata cu Simonica si cu o prietena de-a mea....desi mi-e groaza de aglomeratie...

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Buna fetelor! Citeam cu admiratie odiseea voastra si incercam sa preiau din veselia si optimismul vostru.
Suntr gravi in 9 sapt si mi s-a depistat acum o sapt la o urocultura o infectie urinara cu klebsiella. :(( Va rog, spuneti-mi stiti cazuri de gravidute care au luat antibiotic asa devreme? In primul trimestru de sarcina? Ce ma sfatuiti sa iau antibiotic sau sa mai astept? Eu n-am nici un simptom major, dar.... bebe creste in mediu infectios si nu stiu cat e de bine... Cam ce antibiotice nu ar fi atat de rele in perioada asta?
Va multumesc din suflet si sper sa nu va suparati ca ma bag si eu ca musca in lapte in odiseea voastra minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo eu fac tare rar, ca nu imi place sa le coc, insa ieri mi-a trimis mama vinetele coapte, de numai le-am preparat :)
Si incerc sa pun cit de putin ulei si fara maioneza, ca altfel nu imi pica bine..
BB, cum faci sosul?

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CADINA sarcina usoara si pana la termen..eu am avut ureaplasma dar am tratat-o dupa sapt 12 la sfatul medicului..ce sa-ti spun cel mai bine asculta-ti medicul..ei stiu mult mai bine ca noi!!..si ce este mai sigur pt bebe..ca asta conteaza si este cel mai important..despre ureaplasma..nu are treaba cu bebe..el este protejat insa netratata duce la ruperea membranelor si la travaliu prematur ....dar daca o tratezi dupa sapt 12 nu are nimic...despre cealalta infectie nu stiu nimic...

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by cadina

Buna fetelor! Citeam cu admiratie odiseea voastra si incercam sa preiau din veselia si optimismul vostru.
Suntr gravi in 9 sapt si mi s-a depistat acum o sapt la o urocultura o infectie urinara cu klebsiella. :(( Va rog, spuneti-mi stiti cazuri de gravidute care au luat antibiotic asa devreme? In primul trimestru de sarcina? Ce ma sfatuiti sa iau antibiotic sau sa mai astept? Eu n-am nici un simptom major, dar.... bebe creste in mediu infectios si nu stiu cat e de bine... Cam ce antibiotice nu ar fi atat de rele in perioada asta?
Va multumesc din suflet si sper sa nu va suparati ca ma bag si eu ca musca in lapte in odiseea voastra minunata...

Nu avem de ce sa ne suparam...bine ai venit pe la noi
Parerea mea strict personala este sa refaci analiza si la alt laborator, sa ai siguranta ca rezultatul e acelasi si sa iei antibiotic DOAR la prescriptia medicului, nu sfatuita de altcineva....exista antibiotice (putine, e adevarat), permise in sarcina, dar trebuie sa consulti medicul, sa ti le prescrie.
Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Cadina..multa sanatate iti doresc.
Uite aici s-a discutat despre asta..poate iti este de ajutor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77606
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=52447

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

"Neataaa!!!

.
Eu azi o sa merg in jur de 13,30-14, aveti nr. meu, incercam sa ne vedem acolo, ok?

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Vali pai eu so roxxy vom fi acolo la 13 deci ne vedem!

32+ ANDREI

AMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by gianina

Buna dimineata mamici!

Ellis, ce sperietura ai tras...ai multa grija de tine..sa duci sarcina cta mai aproape de termen!

Eu trebuia sa merg la echo vinerea viitoare la dr. Pop ..si tocmai m-au sunat sa imi spuna ca acesta lipseste 2 saptamani si ca voi fi reprogramata spre sf. lunii octombrie...ceea ce este mult prea tarziu pt mine...asa ca acum nu stiu unde sa ma duc. Aveti ceva sugestii pentru mine?
Dany26, am vazut ca ai fost multumita de d-na dr. Nedelcu de la Sanador..crezi ca am vreo sansa sa ma programez pentru saptamana viitoare?
Nu ajung astazi la BE....nu pot pleca de la serviciu...voi merge maine dimineata cu Simonica si cu o prietena de-a mea....desi mi-e groaza de aglomeratie...

Incearca!suna azi si intreaba! e f comunicativa...intreab-o ce vrei despe bb....A costat eco morfo 2d 2 100 000.
Eu am mers la recomandarea lui Jasmine!

32+ ANDREI

AMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Vad ca ati fost harnicute la BE si ati cumparat tot...ffff bine
Unde vad si eu pozele?
Ellis imi pare f rau de ce ai patit,stai cumintica in pat si totul o sa fie bine.
BB vreau si eu reteta ptr sosul de raviolli.

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, imi pare foarte rau! Bine macar ca bb e bine si nu sunt contractii, col deschis/scurtat etc. Ai mare grija de tine si eu sunt sigura ca vei duce sarcina mult mai mult de inca 4 saptamani! Totul va fi bine, vei vedea! Dar sa stai cuminte in patut si ne vom bucura toate sa mai auzim din cand in cand vesti bune de la tine!

Ah.. buna dimineata! Stefania, dar tu ce faci mai mereu la ora aia? Ca te vad mereu pe la 7.30 ora Romaniei, deci la tine e 6.30?

pussi, de la ce vomiti? Ce-ai mancat aseara? Si bb meu a inceput aseara sa sughita ca nu se mai oprea. Dar asta nu-i bai, dimpotriva, e normal si sanatos pentru bb.

Am vazut pozele de la BE, sunteti tare frumoase! Roxana, chiar pe pozele astea nu mi se pare chiar lasata burta ta.

Victo, azi din intamplare am citit ceva legat intr-un fel de gainatul tau. Traducere libera: Unii se plang cand le kk o pasare in zbor, in loc sa fie bucurosi ca nu pot zbura elefantii!
{Stiu ca n-are neaparat legatura, ca nu te-ai plans, dar mi-am amintit ca radeam de una singura pe strada...)

O Intrebare : dureri asa cam ca si cum ar veni CM - sunt un fel de contractii, nu? Din astea de exercitiu? Adica "dureri" surde, mai mult o stanjeneala maaare, nu stiu cum sa explic, nu ca atunci cand ai crampe puternice la CM, ci cand il simti (nu stiudaca ma intelege cineva)

Noaptea asta a fost cam ca cea trecuta, numai ca s-a treziz si fii-mea mai des (adica de 4 ori), si deci am dormit pana la urma mai putin. Acum sunt obosita, dar fara somn sideci astept sa-mi vina somnul. Noroc cu gradinita ei, ca eu nu stiu ce faceam cu ea singura acasa si atat de obosita (oboseala ma face cam nervoasa si nu vreau sa ma descarc asupra ei, dar ce sa fac?)

Adina 27+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput