Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Victo

fetelor..ieri..pe strada...
ce credeti ca-mi pica de sus?
UN GAINAT!!!!!!!!!!!..mare si gretos...beach...da cica aduce noroc, nu????

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

victo sigur e noroc... nu se stie la ce..da' la ceva ar tb sa fie..nu?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, fetelor!

Mai apar si eu din cand in cand...e mai complicat...scriu de la birou si se vede tot ce fac pe calculatorul asta! Asa ca nu pot sa abuzez ...
Ideea e ca azi ajung si eu la BE, dar pe la 15, cel mai devreme...o sa iau nr. voastre, poate va mai prind...Eu lucrez si n-am cum mai repede...Dar as vrea tare mult sa ne vedem...
Ellis, Doamne, ce patanie! Ai mare grija de voi! Stai linistita in pat si urmeaza exact tratamentul! Si medicii astia....auzi la ei, nu stiu de la ce sangerezi!!!! Nu se poate!!!
Eu am patit asa ceva acum 3 saptamani, in concediu, in Turcia. Am ajuns la urgenta si dupa eco si control mi-au zis ca din cauze hormonale virusul HPV si-a facut de cap prin colul meu...Adica am niste leziuni, polipi de fapt, care au proliferat f. mult din cauza sarcinii. Si dupa contact sexual, am sangerat!...Acest diagnostic a fost confirmat si de dr. mea. Iti povestesc, poate si la tine o fi acelasi lucru...Mi s-a zis ca sangerarea poate sa mai apara, dar atata timp cat e din col, nu din uter, bebe e ok!
Hai, curaj! Daca a fost din col, o sa treaca, se opreste! O sa fiti super bine, o sa vezi!!!
Pupici!

Ade, 31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NEATZA inca o data ca v-am mai salutat o data pe la 4!!..fi'miu iar a inceput cu fomea tot timpul
...ELLIS imi pare rau pt ce ai patit..stiu cum e sa te trezesti intr-o balta de sange ..sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sarcina fara probleme macar pana la 36 de saptamani!!
..fetelor unde ati vazut voi burtici frumoase?..poate DANY si VALI ca eu ma uit la poza si nu ma recunosc CLAR nu sunt eu...cat-a mai vaca m-am facut frateee...si ce fatzau am...vreti sa stiti kg??...17-18 kg am luat...dar macar am baiatul mare si sanatos si nu-mi mai fac probleme....
DOAMNE AJUTA SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!!!

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neataaaaa
ne-am trezit mai devreme decat de obicei...
roxana, vrei bataita??? uitate mai bine la tine ce graviduta frumoasa esti!!! esti ca o papusica!! te plangi de 17-18 kg in plus??? atata am si eu la aproape 35 de sapt!!! si eu am simt mare, grasa si umflata fata de cum am fost, noroc cu sotzioru' care toata ziua am alinta si imi spune ca sunt o graviduta frumoasa.
flory, mersi de infoi cu calciu!!
stefania, scuze, tocmai ce plecasem la nani azi dimi!!! oricum eu nu beau cafea.... niciodata!! eventual un pahar cu cola in schimb....
ellis imi pare rau prin ce ai trecut!! ce a fost pana la urma???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Lasa ca stiu eu de ce se plinge Roxana, de fapt ii place sa ii spunem ca e o gravidutza frumoasa si ce bine arata, ceea ce e adevarat ;)
Si eu ma laud cu 18 kg la 33 de sapt, sic ;))
Ieri a venit tata la mine cu o cunostinta cu masina si m-a intrebat tipul ca o sa tin cura de slabire dupa ce nasc, nu ...?
Asa mi-a venit sa ii zic citeva ....

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

flory eu ii zis aseara sotzului, ce imi place burtik mea (chiar dc au aparut vergeturile) si cand am gandesc ac acuma e mare si tare si are un bebe in ea, apoi va fi mare si lasata si fara nimik in ea.....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...BB YASMI mersi frumos..
PUFULE draguta ca de obicei..
..fetelor de CAMI si JASMIN tot nu stim nimic???..Jasmin are nr de tel pe mail..

http://www.babyspa.ro/index.php

Mergi la inceput

:)) BB, si eu am o problema sa imi imaginez cum va arat burtica dupa nastere ...:))
Am auzit ca sunt centuri pentru perioada de dupa nastere, insa nu stiu mare lucru despre ele

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

flory, stiu si eu de ele, acuma nu te astepta la minuni....

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

BB, ma si vad ca un cangur cu punga goala fara pui ... :))

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput