Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
vasari din pacate trecutul nu conteaza... acum se masoara cand sunt edemele.. mai bine sa stai linistita ca sunt doar edeme fara sa degeneereze in altele!
bb eu le-am luat din farmacie, dar cica sunt si la Billa!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
bb eu le-am luat din farmacie, dar cica sunt si la Billa!
PUSSI29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
mai zi mi o data cum se numesc si cat costa!!! plsssssss
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
creem spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Creem, acum mi-am verificat email-ul. AM PRIMIT SI EU!!!!!!. S-au dus papucii si prosoapele mele
. Nu ma mai joc!!!
Roxxy30+
Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
S-or fi prins astia de figura?
Poate ne lamureste DAny (din cate imi amintesc ea a fost initiatoarea)...daca si ea a primit si n-a trimis nimik si totusi a primit produsele?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Multumesc mult, fetelor. Intuisem eu ca sunt edeme :(. Din pacate azi-noapte am dormit cu picioarele pe un teanc de perne si degeaba :((
Oricum, tot asta o sa fac de-acum. Cred ca au aparut din cauza ca am stat prea mult la birou zilele astea.
Eu nu am baut deloc in sarcina bauturi acidulate. Cred ca doar apa plata cu mici exceptii. Sper sa vad ceva ameliorari pana luni, daca nu trag o fuga la dr.35+
Eu am fost internata zilele astea in spital pentru analize pe aceeasi problema .. tensiunea a fost monitorizata cu atentie.Concluzia este ca atata timp cat tensiunea e buna(adica sa nu fie mare.. ca daca este mica nu e grav)... edemele nu iti fac nici un rau.De preferat de stat mult intinsa si mai ales pe partea stanga. Mi s-a mai facut o analiza de urina pe 24 de ore, pentru a se verifica concentratia de albumina din urina...si din fericire a fost negativa. Eu am problemele astea de pe la 24 de sapt si asta pentru ca serviciul meu includea doar statul pe scaun iar din cauza sarcinii circulatia era blocata .Acum insa desi stau acasa picioarele se umfla
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
Apropo si eu beau foarte multa apa si mai putin acidulat ... deci nu e de la bauturile acidulate.
Daca mai ai intrebari ..astept
![](icon_smile_big.gif)
Ank
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Mai avem maxim 4 saptamani pana la marea intalnire
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Neata si de la noi!!!
Multumesc inca o data fetelor!!!!
Acum,desi suna aiurea,ma pregatesc de mers la nunta...A zis mamica mea,ca sa ma duc,ca ce sa fac acasa,oricum noi nu dansam nici inainte la nunti,nici acum in situatia asta no sa dansez...Ce sa facem,asta e viata...
Felicitari fetelor pentru cumparaturi!!!Sa le folositi cu placere!!!!Si eu m-am gandit sa iau cadita cu suport.E mai practica.
Pupici la toate!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel34+
Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Multumesc mult, Ank. Tu ai avut edeme doar la picioare? Mi se pare destul de mare pasul cu internarea pentru analize. Acum esti bine, nu?
Eu luni trebuie sa-mi iau rezultatele la analize, dar cred ca mai bine le refac. Atunci cand le-am facut nu aveam probleme. Maine primesc un tensiometru si o sa verific si eu cu atentie tensiunea.
Si eu tot pe stanga stau acum, asa nu apasa bb nici o vena importanta.
Simonicutza, de la farmacie nu am putut sa cumpar Viatromb - mi-au zis ca este contraindicat in sarcina... 35+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Ramonella, si eu am fost la o nunta weekendul trecut. S-a casatorit fratele sotului meu. Si chiar am dansat, din cate am citit e indicat in sarcina. Mai greu a fost cu boxele, simteam ca imi vibreaza burtica, dar am alternat distractia cu plimbarile pe-afara. Asa ca iti doresc distractie placuta! :) 35+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Ramonella, si eu am fost la o nunta weekendul trecut. S-a casatorit fratele sotului meu. Si chiar am dansat, din cate am citit e indicat in sarcina. Mai greu a fost cu boxele, simteam ca imi vibreaza burtica, dar am alternat distractia cu plimbarile pe-afara. Asa ca iti doresc distractie placuta! :)35+
Oricum nu eram noi mari dansatori...O fii indicat in sarcina,dar nu am dispozitia necesara...Oricum ma simt cam aiurea ca eu ma duc la nunta si pe bunicul nici nu l-am inmormantat...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 6 saptamani
Ank83 spune:
Vasari cateodata ma mai trezeam dimineata si cu mainile umflate.Internata am fost mai mult pt refacerea analizelor din primul trimestru si acea analiza de urina la 24 de ore cand a trebuit sa fac tzish o zi intreaga intr-o sticla si sa le duc mostra .Doctorita mea era ingrijorata de tensiune mai mult, ca intr-o seara la ea la cabinet urcase la 130 cu 90..dar asta era probabil ca asteptasem cam mult sa intru si ma agitasem eu prin sala de asteptare ca nu mai stiam cum sa stau ca ma batea fiu-meu in coaste
....
Ma consolez cu gandul ca mai e putin si scap
Ank 36+
Raul
Mai avem maxim 4 saptamani pana la marea intalnire
!!!