Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

gata v-am vazut si eu...,mai da ce bine aratati..,asa zambitoare...,frumusele foc,nu stiu cum se face dar c-am toate suntem frumusele din gasca asta de gravidute,pacat ca nu ne nimerim o data mai multe cum aspus si roxxy..,dar mi-ar placea sa tinem legatura...,ca dupa ce nastem o sa ne dorim si mai mult sa ne vedem ,sa ne plimbam cu carucioarele prin parc..!

33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

lala,multumim !! Eu va las ca ma doare spatele tare...,tare..,merg sa ma intind...,am si niste picioare super unflate...,asa ca va pup pe toate si sa va bucurati de cumparaturile facute prt. bebelusi,pupici,pe maine!!

33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by darleena
[
Mihuta de la ce firma ai luat aspiratorul nazal? Eu am vrut sa iau batista bebelusului dar nu am vazut.
Exista la BE? ca ieri am colindat pe acolo dar nu am "aprofundat" toate standurile

34+ si baby Kara

AMR 6 saptamani

Am luat de la bebesound, aveau stand la etajul 1 cum urci in fata, a costat parca 141 ron. Nu stiu cat de util e dar l-am luat ca sotul era in frenezia cumparaturilor (probabil sa scape mai repede) si pana sa apuc eu sa meditez asupra realei utilitati a produsului, l-a si luat.

32s + Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nelia

Buna! Citisem tot capitolul trecut aseara si imi promisesem ca de astazi ma tin de voi pagina cu pagina, ca sa ma integrez si eu in colectivul vostru... dar am zis ca nu vad bine cind am vazut ca ati inchis si capitolul trecut si ati ajuns si la a zecea pagina din cel noi!!! Pai eu nu ma mai joc, asa nu pot sa ti pasul, sinteti muuuult prea harnicute la scris fata de timpul meu.

Asa ca... am intrat doar sa va salut, ca oricum pina voi termina eu de citit capitolul, voi veti fi deja la pagina 20 al altuia nou.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Nu conteaza cand termini de citit (eu de ex am mai sarit capitole) hai la povesti ca nu mai avem mult si dupa o sa fie mai complicat de gasit timp de taclale cu bebelusii acasa.

32s + Sophia

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca la noi se monteaza patutul, si zici ca-s chinurile facerii... Am fost de altfel poftita afara din camera cu pricina, pentru ca domnul cica n-are nevoie de indicatii pretioase ! (desi areee.....)

32s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

[quote]Originally posted by mihuta

Am uitat sa spun ca la noi se monteaza patutul, si zici ca-s chinurile facerii... Am fost de altfel poftita afara din camera cu pricina, pentru ca domnul cica n-are nevoie de indicatii pretioase ! (desi areee.....)

32s + Sophia

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

MIhuta, lasa-l sa se simta important si el saracu ...
Ramo, condoleante si fii tare, acum acolo unde e nu mai sufera si o sa se bucure sa te stie bine si cu o minune in brate ...
Erika, f frumoasa camera :)
Adina, bine ca ti-ai mai revenit un pic, acum macar in week-end o sa va relaxati, ca ziceai ca mergeti undeva, nu?

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor..ma duc sa-mi beau lapticul...si la culcare...
pa pa burtici..sa fiti cuminti in week-end...

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gata si la mine runda II de BE
De fapt a fost foarte scurta ca tati nu avea timp si oricum rabdarea lui in aglomeratie si la cumparaturi e limitata.
Dany imi pare rau ca nu te-am sunat, insa asa cum am spus, am ajuns tarziu, si cu "carcotasul sef" dupa mine.
Am stat foarte putin, cred ca in 20 de minute am rezolvat tot.
Patutul l-am luat de la Graco asta

iar caruciorul este de la Inglesina si arata www.inglesina.ro/z_system.htm" target="_blank"> asa numai ca este pe bleu.

In fuga am mai luat de la miniblu www.miniblu.ro/poza.php?ureleul=img/produse/501_poza" target="_blank"> marul cantator si o paturica foarte draguta cu un iepuras pe ea.
Dupa care rabdarea sotului meu scump s-a epuizat, asa ca am plecat.

Am zis ca daca mai am timp, ma mai duc si maine dimineata, de data asta singura, ca sa pot sa umblu si sa iau niste lenjerii de pat.

Ramo condoleante pentru bunicul tau. sper sa depasesti acest moment delicat

Mihuta si eu am vrut sa iau de la Bebesounds dar m-am gandit totusi sa iau batista bebelusului, ca am auzit ca e buna, adik multa lume o recomanda.

34+ si baby Kara

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am intrat sa va spun NOAPTE BUNA!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput