Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

plecam...uff..cu ce sa ma mai imbrac..ca unu din cele 2 tricouri care ma mai cuprind e cu gainat..

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va pupam si noi!! mergem sa ne ocupam de papa ca tre sa apara tati!!!
ne auzim mai tarziu!!!

POFTA MARE LA TOATE!!!!ca eu am oricum...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Eu nu am mai intrat d emult timp.
Veniti maine la targ? Eu sunt din Constanta, si vin. Ce ati mai cumparat ptr bebei?
Sunteti gata cu pregatirile?
Va pup pe toate

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, burticutzelor dragi...n-am mai intrat demult...avem probleme cu laptopul...l-au trintit in aeroportul din Madrid pe banda aceea si nu mai merge...Dan e ocupat cu munca si nu are timp sa mearga la Segovia sa-l repare...si trebuie sa mearga el personal...asa ca nu avem cum sa intram sa vorbim cu voi....simt ca mor de ciuda...sper sa`se rezolve in curind si sa` ne instalan internet...ca ne-am mutat singuri si aici nu avem internet...acum am venti la un prieten sa imi citesc mailurile. Sa stiti ca ne e tare dor de voi...in rest, ne cam plictisim deocamdata, stam cit e ziua de mare singuri, eu si cu Lucas, intr-un apartament cu 4 camere, de gatit nu prea avem chef, ca Dan maninca la restaurant la prinz, cu colegii, iar seara nu maninca decit ceva usor...avem ceva prieteni pe-aici dar lucreaza toti...asa ca de-abia astept internetul. Noi suntem bine, suntem in saptamina 31, Lucas se misca foarte mult, parca ar vrea sa iasa...avem 10 kg in plus si deja se vede, ne e greu sa ne ridicam din pat sau de pe scaun, mai ales daca facem miscari bruste simtim si o durere la spate...dar in rest cred ca nu ne putem plinge...

Ellis, am citit ce-ai patit...ai grija de voi...stati in pat...va pupam.

Fetelor, sunt sigura ca e totul ok cu voi, o sa intram cit de`repede putem , sa stam cu voi la birfa....pina atunic pupici tuturor burticutzelor si bebeilor.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin30+ Lucas Daniel

Jasmin, ti-am simtit lipsa. te asteptam sa revii in forma pe DC

Lavinia 32+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, cum esti, cum e burtica?

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna...am intrat si eu sa vad ce mai faceti!
Am dormit si acum ma simt mult mai bine!
VA multumesc pentru incurajari, stiu ca sunt hormonii, dar...starea e tare aiurea, mai ales sa fii si singura acasa
Noroc cu voi!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..acum am aparut si noi de la gimnastica si masaj..impropriu spus gimnastica ca nu mai am voie sa fac decat brate si picioare...si respiratie mai nou..Doamne nu stiam ca trebuei sa respiri in atatea feluri in travaliu...treaba asta e chiar serioasa cu nasterea naturala....in rest la masaj pielea mea absoarbe cate un tub de Mustela mai nou la o sedinta am zis ca nu e adevarat....mi-a spus tipa ca daca George mai are de gand sa cresca si sa mai stea in burtica(si mai are)..o sa ma aleg cu niste crapaturi ..vai de capul si de zilele mele..si cand te gandesti ca raul nici nu a inceput

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

multumesc de intrebare, Flory, burtica e bine acum. Dar a durat destul de mult. Am mai dormit si eu o ora si atunci s-a linistit. Si am pus si ceva caldut pe burtica, stiam ca ajuta sa treaca.

Vad ca vine week-end-ul, cam dispar fetele de pe-aici...

Adina 27+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare...
Eu sunt putin suparata...Bunicul meu a murit...Avea 85 de ani...De 10 ani statea in pat,acum a ajuns mai rau,nu mai manca,bunica ii dadea sa manance cu lingurita...a facut rani pe spate...poate e mai bine ca s-a dus...acolo nu se mai chinuie...
Eu sunt bine,nu va faceti griji pentru mine...Incerc sa nu ma supar prea tare,dar mi-e totusi greu,a fost bunicul meu si am multe amintiri frumoase din vacante...Asta e viata...Dumnezeu iti ia ceva,dar iti da altceva in schimb...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Citisem tot capitolul trecut aseara si imi promisesem ca de astazi ma tin de voi pagina cu pagina, ca sa ma integrez si eu in colectivul vostru... dar am zis ca nu vad bine cind am vazut ca ati inchis si capitolul trecut si ati ajuns si la a zecea pagina din cel noi!!! Pai eu nu ma mai joc, asa nu pot sa ti pasul, sinteti muuuult prea harnicute la scris fata de timpul meu.

Asa ca... am intrat doar sa va salut, ca oricum pina voi termina eu de citit capitolul, voi veti fi deja la pagina 20 al altuia nou.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput