Demachiant

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Rodica multumim frumos pentru vorbele frumoase.
Intr-adevar, nu exista fericire mai mare decat aceea de a fi parinte, dar...nici durere mai mare...
numai bine

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nikole, cate luni are minunea ta de Kevinutz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pentru mine cel mai bun demachiant de ochi e cel de la gerovital delicat pentru ochi.Nu te ustura si curata si bine.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

carrye, ai mare dreptate cu Avon si oriflame! Spune-ne tu un demachiant dermato-cosmetic, mai ales pt. ochi...
Nu stiu sigur dar cred ca am scris si mai sus. Oricum, inainte de toate, am sa sustin Gerrocossen cu miere si ulei de masline, e bestial. L-am folosit cu mare placere, mai ales ca e romanesc. Nu cred sa fie mai mult de 10 lei un flacon de vreo 200 ml.
Acum am descoperit un demachiant extraordinar. Este de la Beauty Shop, Sephora Professional. Are doar 100 ml si m-a tinut 5 saptamani, in conditiile in care ma machiez zilnic cu de toate. Si costa 12 lei.
Eu am tenul foarte sensibil, de curand am avut o acnee ingrozitoare, am crezut ca nu se mai face bine, dar acum e ingrijit foarte bine si e minunat. Sa nu uitati de apa termala pulverizata pe ten dupa demachiere si dimineata peste machiaj sa il fixeze. Recunosc ca intentionez sa imi cumpar un pulverizator de la Bamboo si sa pun in el apa minerala sau chiar lapte.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu remarcile alea, dar sa zicem ca sunt usor obsedata de tot ce tine de cosmetice si scotocesc continuu dupa cel mai bun raport pret/calitate. Nu suport bataia de joc, simt ca noi romanii suntem tare umiliti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dragelor, ce parere aveti, Clinique sunt sau nu dermato-cosmetice? Nu se gasesc in farmacii, dar totusi parca sunt facute mai "cu atentie"... ma bate gandul sa comand cateva produse Clinique de pe strawberry si nu prea stiu ce sa fac... any ideas?

Mergi la inceput

Da, sunt foarte bune, doar sa iti convina pretul lor. Cel putin sunt recomandate de medici dermatologi.
Nu stiam de site-ul asta, acum o sa ma uit si eu pe el, merci de idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Carrye, merci de sfat... da, site-ul ala e f. bun, mai ales ca nu au costuri de livrare si preturile sunt mai rezonabile (vezi ca au convertor de valute, se poate vedea pretul aproximativ si in Euro sau RON)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniella4

Nikole, cate luni are minunea ta de Kevinutz?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Daniella, Kevin are 9 saptamani!
Mai fetelor, mie Clinique nu mi s-a potrivit de nici o culoare, am avut crema de zi, de noapte, si mai am incaun gel exfoliant care sta bibelou in baie, ca il folosesc o data pe an.
Cam asta a fost ultima gama pe care am incercat-o, dupa ce am aruncat destui bani pe fereastra, am inceput sa folosesc numai uleiuri(migdale, cocos, masline),
, si sa imi prepar singura exfoliantele.
Pana in prezent ma declar super multumita!

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Carrye, o sugestie daca-mi permiti...daca spui ca ai avut probleme cu tenul, gen acnee, si mai ai si o sensibilitate a pielii, ai putea incerca sa pui intr-un pulverizator ceai verde , infuzie insa nu f concentrata...face minunI!Insa importanta este si calitatea ceaiului verde, evita-l pe cel din China.
Din interior... cele mai bune ceaiuri pentru mentinerea sanatatii pielii,elasticitatii, pentru luminozitate, hidratare, sunt rooibos tea, si rose hip tea.
Asa as bea si eu, insa alaptez si rose hip tea stiu ca nu e f indicat...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Nikole, multumesc foarte mult pentru sfat. :)
Am un ten problematic, chiar am sa incerc, oricum beau multe ceaiuri, imi plac foarte tare. Chiar intentionam sa imi cumpar un pulverizator si sa pun lapte/apa minerala dar o sa incerc varianta asta.
Acum e relativ ok, dar tot ma mai trezesc cu cate un cos cand mi-e lumea mai draga :( Mi-au ramas si semne pe fata, am avut o vara ingrozitoare.
Si daca ai sti cu cat sunt de constiincioasa cu tenul meu, il ingrijesc incontinuu si parca tot nu vrea sa ma asculte...

Mergi la inceput