Condica Salajencelor!!![33]
Raspunsuri - Pagina 8
silvana_salajan spune:
Va pe toate, si va doresc o zi excelenta.Cred ca din cauza vremii ma simt groaznic.Pa!!!!!!
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Va pe toate, si va doresc o zi excelenta.
Cred ca din cauza vremii ma simt groaznic.
Pa!!!!!!
.... subscriu ....
mihaela_s spune:
Da ce vreme e la voi fetelor? Ca am vazut ca-i cald...
La noi azi a fost frumos, soare, fara vant, mai mare dragul!
Silvia a avut azi la camin trolldag, adica ziua troll-ilor, au avut activitati distractive, printre care cautarea cozilor de troll ascunse in padure(au o padurice mica care tine de curtea caminului), crearea unui troll din pietricele, ochisori de plastic, calti(pentru par) si lipici, colorarea unui troll...le-a placut la nebunie! Dimineata au cantat cantecele cu trolli si toti au fost mascati, imbracati in trolli, erau asa de scumpi...Silviei i-am cumparat ieri o cordeluta cu antenute si i-am cuusut o coada pe o pereche de pantaloni! I-a placut tare mult, mai ales ca a gasit si ea cozi in padure, iar educatoarele au antrenat-o si pe ea in activitati. De 2 zile lipseste Agneta, educatoarea care statea cu noi, iar celelalte nu stiu prea bine engleza, asa ca incep si eu sa invat suedeza :). Altfel e OK, azi am stat pana la 13.30, Silvia a mancat iar singurica, eu am asteptat in alta sala, apoi educatoarele m-au poftit sa merg si eu sa mananc dar trebuia sa venim acasa si am refuzat. In orice caz, sunt niste dragute, intr-una ma imbie sa merg sa beau cafea in sala lor de protocol. Iar maine stam program intreg...pana la 15...mi-au spus ca e prea lung timpul sa stau nemancata, voi manca la pranz la masa cu copiii, asa mananca si ele, iar apoi de luni le-am spus ca voi veni acasa sa mananc pana mananca si Silvia, ca sta foarte cuminte si apoi se joaca singurica, stie deja de unde sa-si ia jucariile...
adriana, ti-am raspuns dimineata la mesaj, l-ai primit?
restul? cam liniste pe aici...
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Mihaela, aici vremea e grea, apasatoare, stii tu ca inainte de ploaie.M-am trezit de buna dimineata cu palpitatii, si ma simt ingrozitor. Parca inima vrea sa o ia din loc mereu. Simt o apasare asa in tot corpul. Macar de ar ploua odata sa scap!! Asa mi se intampla mereu cand se schimba vremea in modul asta. Cred ca sunt meteo-dependenta. (sau e doar in capul meu?) In plus zici ca sunt anchilozata asa ma dor genunchii si coloana. Ce ma fac la batranete? Va pe toate.La noi nici ieri si nici azi nu a curs apa. Parca am auzit ceva zgomote in baie, merg sa verific, ca daca o venit ma apuc de ultima tura de zacusca din anul asta. Si gata!!!
giulia71 spune:
Buna seara fetelor,
Adriana, imi cer scuze, tu ca o draguta nu uiti de mine si io nu pot sa ies din cauza lui fii-mio.
A avut si teme (nu-l apar), dar nu vrea draga mea sa iasa din casa dupa scoala.
Eu chiar vroiam sa merg la film si n-am avut cu cine si m-am mai facut si de ras ca i-am promis sora-mii ca o duc la filmu lui Mungiu.
Sper ca maine sa ajung!
Incet, incet incepem sa ne adaptam si in noua casuta, desi v-am spus ca-i tare frumoasa, dar ...nu-i acasa!
Care casa, stau si ma minunez si io ca de ceva buni suntem tot pe drumuri si cre ca o s-o tinem tot asa.
Nu-i bai de mine, fi-mio sa duca mutarile astea!
In fine, mai am pici pe colo de bibilit, dar eu cum nu mai sunt maniaca la curatenie, nu ma mai stresez.
Am invatzat si eu ca altele-s prioritatile-n viata si ca n-are sens sa-mi bat capu cu o curatenie.
Si parca din ce fac , din aia e mai mult deranj, asa ca...ura si la gara!
Imi astept colegu ca e intr-o visita de lucru tot prin Franta si sper sa se intoarca cu ceva bun la piticii lui.
In rest, cu sora-mea...nik deosebit.
Hai va pupic pe toate si va zic un we placut!
Pupici
silvana_salajan spune:
quote:Giulia, deci nu ai de gand sa mai vb cu noi pana luni????Asa stresat e Calin de nu vrea sa iasa din casa? Ia intreaba-l poate vrea la Andrei! la toata gasca!!!
Hai va pupic pe toate si va zic un we placut!
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Mihaela am primit mesajul , mersi
Giulia nu m-am suparat , dar chiasa , vorba Otiliei , e foarte stresat Calin de nu mai vrea sa iasa din casa dupa ce vine de la scoala ??? Andreea nu o pot aduce in casa ....
Azi mergem la ziua fetitei unei prietene de-a mele la cofetaria CIAO in D-va ... asa ca numai maine ne "re-auzim" ...
Week-end placut va doresc si eu !!!
mihaela_s spune:
Brrr, la noi e cam frig...vreo 9-10 grade...si e innorat. Am venit acasa sa mananc, Silvia a ramas singurica pentru prima data. Inainte sa vin, a fost cu copilasii din grupa ei in "padure". Au o curte alaturi de curtea lor, tot ingradita, cu pomi si cu un delusor, care pentru ei e o adevarata padure. Silvia a vrut sa mearga si ea cu copiii, singura, fara mine. Au stat vreo 30 de minute, eu am asteptat pe o banca in curte si am inghetat. :)
Apoi a venit tare bucuroasa, a zis ca e ok sa plec, m-a pupat si a intrat cu copiii inauntru.Peste o ora merg inapoi. Chiar sunt curioasa cum va reactiona.
adriana, petrecere placuta copiiilor!
otilia, cum esti azi?
restul...vreti sa pun biciul pe voi?
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Fetelor, se vede ca s-a schimbat vremea. Azi ma simt muuult mai bine, dar numai dupa un algocalmin luat de dimineata. De 3 zile ma doare capul, de fapt cred ca e a doau zi cand ma trezesc asa. Azi dimineata aveam niste cearcane.....Dar acum ma simt mult mai bine. Cel putin nu ma mai doare.Va fug sa mananc ceva ca mai am o ora.(am venit pana acasa caci in sfarsit avem gaz!!!- nu mi-a venit sa cred, asa ca am venit sa ma conving - ne-au legat azi!!!)