Condica Salajencelor!!![33]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am sunat degeaba, nu raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

da pe cine ai sunat?

Mergi la inceput

Da cine lipseste de multa vreme de aici???

Mergi la inceput

exact.acuma stiu.

io zic ca s-a suparat, desi habar n-am de ce ...si chiar pe noi toate, in cor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si io care-am crezut ca m-ai sunat pe mine...

Noi am fost azi pe insula insulei :). La nordul Gotlandului e o isulita Fårö, pe care a trait www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2007/08/070821_faro_bergman.shtml" target="_blank">Ingmar Bergman in ultimii vreo 20 de ani ai vietii...a murit acum cateva luni, la 89 de ani. Nu am fost sa vedem mormantul sau sa cautam casa, am fost sa vedem insula frumoasa si raukar, care sunt niste formatiuni calcaroase, fosrte spectaculoase. Am facut si multe poze, am sa le pun maine...promit!
Apoi am vrut sa facem un gratar, locuri erau destule pe plaja, dar cam batea vantul si era cam rece, asa ca ne-am dus in padure si am gratarit acolo. Toate bune si frumoase, dar ne-a prins noaptea, facusem planurile cum ajungem la drum si la masina, eram la vreo 200 de metri, in linie dreapta...am folosit mobilul pentru lumina, am ajuns la drum...intuneric bezna! Si masina nicaieri! Adica Ovi incerca cu cheile care deschid masina de la distanta ca sa vedem unde e, dar nimic...ne-am dat seama ca trebuie sa o cautam, am mers o vreme intr-o parte a drumului...nimic, ne-am intors si am mers destul de mult pana am gasit-o. Mama ce senzatie ciudata...intuneric bezna, in pustietate, nici o masina...wow! Chiar o aventura! Dar a fost fain de tot! Azi a fost mai placut afara, au fost 12 grade.

adriana, dar cat de frig e la Zalau, ca alaltaieri erau 20 de grade. Aici cand sunt 12 grade a placut. Daca mai e si soare, e chiar cald... Acuma recunosc si eu ca daca mi-ar fi spus cineva ca o sa fac gratar la 12 grade, n-as fi crezut!
Da, insulele grecesti merita mai mult decat continentul, ai sa vezi. Asa am auzit si eu...si noi vrem sa ajungem in zona insulara greceasca.

cami, foarte frumos la sarbatoarea greceasca, am vazut si eu pozele...salata greceasca e yami-yami, am mancat si eu originala, in Grecia. Superba toamna la tine acolo...

Otilia, sanatate multa! Si eu am avut azi dimineata simptome de gripa, ameteli, dureri de cap, de oase si ma durea gatul. Am mancat, am baut un ceai si-am luat un tylenol-similarul panadolului-apoi ceva bombonele de durere de gat si gata! Am plecat, ca doar nu era sa pierd duminica asta faina!

Va pup, o saptamana minunata va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Da,Mihaela, toamna e tare frumos aici...dupa ce trec primele zile, sau primele 2-3 saptamini mai exact, de vreme apasatoare, cu cer innorat mereu...incepe sa-ti placa, chiar.Eu in momentul de fatza incerc sa depasesc (din nou, ca si toamna trecuta, si ca si acu 2 toamne, si acu 3 toamne)faza de "trecere" de la vreme insorita la vreme cu ploaie, adica inca mai simt apasarea, ca si cind e presiunea atmosferica joasa, mai sint somnoroasa fara motiv(aparent), lenesa, ori citeodata chiar melancolica...de la prea multa apa...

Saptamina asta intr-o zi, m-am dus pina aici aproape la un magazin sa cumpar ceva.E de mers cam 10 minute pe jos(15 daca am ghinionul sa mai stau si la semafor, pina pot trece strada).Cind am iesit pe usa din casa, incepuse sa ploua, asa ca mi-am luat umbrela, un fis pe mine, si am plecat.Asa turna si batea vintul, ca a trebuit sa inchid umbrela sa nu imi zboare din mina.Mi-am legat capisonul de la fis strins, in jurul fetzei, aproape ca numai ochelarii mi-au ramas pe-afara.Si da-i, cu ploaia!Vedeam prin lentile ca si printr-un parbriz de masina pe care toarna ploaia, asa ca a fost musai sa-mi fac din degete stergatoare, adica sa tot imping apa pe lateral, sa pot vedea pe unde calc
Am ajuns la magazin, si m-am invirtit inauntru vreo 10-15 minute.Pe cind sa ies...seniin, cerul aproape fara nori, luminos...daca nu eram inca uda pe haine, as fi zis ca am visat doar ca a plouat.

Asa se intimpla pe-aici, partea buna e ca nu e frig, desi ploua in draci.Cu un tricou cu mineca scurta si o haina peste, te poti deplasa aproape oriunde.
Atita verdeata cita e, cere si apa pe masura, zic eu.

Mihaela, ce fain ca voi mergeti si vizitati tot felul prin zona, eu am vrut sa merg de vreo 2 luni sa vizitez, de exemplu, un muzeu de stiinta (http://www.omsi.edu/) si nu am apucat, in primul rind pentru ca pe colegul meu nu l-am putut convinge sa vina cu mine, si apoi...pentru ca nu am mai aflat pe nimeni cu care sa ma pot duce(nu se poate merge nici pe jos, nici cu tramvaiul, nici cu autobuzul, e destul de departe, in centru (downtown)Portland)...
Voiam sa vad expozitia BODY WORLDS 3, foarte,foarte curioasa sint si acuma, este vorba despre organele si diferite parti ale corpului omenesc, in marime naturala, expuse, si nu numai ca in marime naturala, dar si ...naturale, adica printr-o tehnica speciala (plastination) conservate ca sa arate exact cum le avem noi, fiecare, in corp.(http://www.omsi.edu/visit/featured/bodyworlds/ - pentru mai multe detalii)
Colegu a zis ca el nu rezista sa vada asa ceva...eu mor de curioasa!

Ioana, pe la voi ce mai e?! Pe unde esti?Toate bune?

Oti, iti doresc sa te faci sanatoasa, poate o fi si din cauza ca ti-au venit musafirii (daca inteleg eu bine ce vrei sa zici), de esti asa de slabita, si atunci toate "te-au prins" deodata...

Adriana, noapte buna!

Mergi la inceput

Cafeaua e servita, duamnelor..... Am pus si un pachet de tzighi, poate, poate....

Mergi la inceput

ii cu aroma de vanilie cafeaua, iti place?

ceva sigur e cu Bia, de nu mai intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

hop si yo la cafelutza ....
Ma suna colegu pe la ora 9 ca nu o poate trezi pe Paula sa o duca la camin si ca el simte ca are febra ... o sun pe dr. sa vad daca ma pot duce sa o consulte ... am fost la spital , Paula are laringita si am primit tratament , saptamana asta chiulim de la camin , sta la socri ...
Andreea a inceput si ea sa tuseasca putintel ...

Cam atat de la noi !!!

Chiar asa , restul pe unde umblati ???

Mergi la inceput

Mergi la inceput