lucreaza cineva la Ministerul de Finante?

lucreaza cineva la Ministerul de Finante? | Autor: elipop

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Am si eu o intrebare...stie careva cam la cat se ajunge, in ceea ce priveste salariul in Ministerul de finante?Mama mea are 29 de ani vechime in munca, in contabilitate si ar vrea sa se angajeze la MF,dar imi spunea ca pentru provincie salariile sunt mici. Eu nu am idee,asa ca nu am putut sa o ajut, dar poate cineva de aici lucreaza acolo si ar putea sa ne lamureasaca si pe noi. Ea spune ca net nu crede ca ia mai mult de 8-9 milioane cu tot cu spor de vechime,iar in plus poate ar lua daca ar mai exista ceva stimulente. Stie cineva ceva? Precizez ca mama nu are studii superioare, are doar certificare de contabil autorizat.

Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu lucrez la MF, dar am o pritena care lucreaza acolo, ce-i drept in Bucuresti. Partea cu stimulentele e reala si reprezinta cca 50-80% din salariu, nu e o suma fixa, dar se ia. Nu stiu care e situatia in provincie. Salarizarea e cnf cu cea a functionarilor publici, adica cea din OG 6/2007. Daca mama ta nu are studii superioare, se poate angaja doar ca referent si in urma concursului moda e sa te angajeze pe treapta 3 de salarizare, indiferent de postul pe care concurezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elipop spune:

Multumesc mult Daniela pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mycka_rose spune:

la finante in Bucuresti si iti pot spune cu certitudine ca stimulentul in general ajunge pana la 3 salarii nete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

Dar la finante in provincie - CAT sa castiga? Cu studii superioare!

Mergi la inceput