Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

buna,
as vrea sa intreb si eu daca nu e prea tarziu sa depun maine niste bani pentru donatie in contul de la BCR. Intru cam rar pe forum din lipsa de timp si am vazut cam tarziu subiectul. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Dragele mele, pijamalele sunt cumparate, pachetele pregatite. Le voi trimite prin curier.

Ma duc sa scanez ultimele bonuri, sa vedeti cum am cheltuit banutzii daruiti de voi.

PS. Maica stareta de la Marcus va transmite sarbatori fericite, un an bun si va multumeste inca o data pt pijamale si jucarii. M-a sunat dansa. A fost foarte dragutza.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Deci pana la urma ai trimis pachetul la Marcus prin curier? Eu asteptam un semn... am tot intrat pe aici sa citesc.

Sanatate tuturor si sarbatorile cu bine!

Nicoleta 22 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Dragele mele, pijamalele sunt cumparate, pachetele pregatite. Le voi trimite prin curier.

Ma duc sa scanez ultimele bonuri, sa vedeti cum am cheltuit banutzii daruiti de voi.

PS. Maica stareta de la Marcus va transmite sarbatori fericite, un an bun si va multumeste inca o data pt pijamale si jucarii. M-a sunat dansa. A fost foarte dragutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ma bucur din tot sufletul c-am reusit impreuna sa facem o mica bucurie copilasilor! Precum imbratisarea de mama.
Multumim Tzuni pt. tot ce-ai facut!
Sarbatori fericite!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc in numele copiilor de la CSC Cristina,atat lui Tzuni pt idee si tot ce a facut si tuturor celorlalti care in bunatatea lor au donat.
DD sa va dea doar bucurii si multa sanatate.
SARBATORI CU BINE!
CRACIUN FERICIT!

Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by oradeanca

buna,
as vrea sa intreb si eu daca nu e prea tarziu sa depun maine niste bani pentru donatie in contul de la BCR. Intru cam rar pe forum din lipsa de timp si am vazut cam tarziu subiectul. multumesc

Daca doresti sa ajuti, uite aici o campanie in plina desfasurare:
Trimitem un gand ?

Mergi la inceput

Au ajuns pijamalele si la Constanta. Doamna directoare Veli e o dragutza! Am trimis langa pijamale si jucarii si dulciuri.

Dupa sarbatori postez bonuri si facturi sa vedeti cum s-au cheltuit banutzii.

Multumesc inca o data tuturor pt ajutor, pt sufletul mare si bun pe care-l aveti. In serile astea frumoase de sarbatori, sa va imaginati ca gratie pijamalelor pe care le-am cumparat, tineti in brate un copil care merita sa fie fericit mai mult de o secunda!

Cu drag,
Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Tzuni, noi iti multumim.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Spune anului ce vine,
Sa-ti aduca numai bine
Si mai spune-i sa iti dea
tot ce vrea inima ta:
fericire,sanatate si multi bani....
La anu' si la multi ani!
La multi ani si multa sanatate tuturor celor care au fost darnici.

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput