Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 25
miflore spune:
Marilen, eu zic sa suni totusi la Agigea. Si daca nu primesti un raspuns rapid ne orientam spre centrul propus de Dodo-pui. Eu sunt de acord cu oricare dintre ele. Dodo, cati copii sunt la centrul de recuperare?
Ce zici, Tzuni?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Dodo-pui spune:
La centru sunt 56 de copii de la 2 ani la 18 (3 fete ).Acesta este un centru de copii rezidenti unde pot veni si copii cu parinti pt recuperare se numeste CSC CRISTINA.Acestor copii le ducem noi hainute care nu le mai vin copiilor nostrii,si le poarta caci altceva nu au.
Gabi mai de Bogdanel_Andrei(29.10.2002)
Dodo-pui spune:
Eu nu pot ajuta material dar daca altfel pot o fac cu mare placere de aceea nu am intervenit pana acum..Daca va hotarati pt acest centru va transmit rapid listuta cu tot ce trebuie.Eu azi nu merg cu al meu pici la recuperare special pt a vedea ce se intampla aici si sa va pot transmite toate relatiile necesare.Acei copii chiar au nevoie.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
Luna75 spune:
...directoarea de la Agigea ar trebui si dansa sa dea mai mult din coate pentru copilasii de acolo
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Tzuni spune:
Fetelor, haideti sa ne orientam catre centrul propus de Dodo-pui. Nu de alta, dar timpul trece, vin si sarbatorile, iar eu imi astept acasa fetita. Fiind mica, imi va fi foarte greu sa ma deplasez cu ea sa cumpar pijamale si dulciuri. De aceea, cu voia voastra, Dodo-pui, ia legatura cu centru si sa-ti dea lista cu copii: pe varste si sexe.
Cand am lista fug la cumparaturi, pun si jucarioarele stranse si drumul spre Constanta! Ce spuneti? Daca cineva se impotriveste, s-o faca acum, ca mai avem nitzel timp sa negociem locatia.
Dodo, poate imi lasi pe PM un nr de tel la care sa te gasesc. Daca vrei, fireste!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Dodo-pui spune:
Tzuni am trimis PM
Am luat legatura cu centrul intr-o ora am lista si v-o trimit
miflore spune:
Eu sunt de acord cu noua locatie, nr. de copii e cam acelasi iar Dodo vad ca e f. operativa.
Si ma gandesc si la tine, Tzuni, ca n-o sa mai ai atata libertate de miscare dupa ce-o sa vina printesa.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Dodo-pui spune:
Tzuni am listutza pe nume,sex,an nastere si marimea pt pijamalutze.Acum eu grupez pe sex si marimi si ti-o trimit.Cred ca e mai bine pe marimi caci boala ia deformat in chip si fel.Daca vrei si anul nasterii ti le ytrimit. Asa am gandit impreuna cu D-na directoare de la centru.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Tzuni am listutza pe nume,sex,an nastere si marimea pt pijamalutze.Acum eu grupez pe sex si marimi si ti-o trimit.Cred ca e mai bine pe marimi caci boala ia deformat in chip si fel.Daca vrei si anul nasterii ti le ytrimit. Asa am gandit impreuna cu D-na directoare de la centru.
E SUPER pe marimi. Anul nasterii nu e nevoie! Astept lista si inca o data multumesc, mamica minunata!
Miflore, ma bucur ca esti de acord! Am niste emotii pt printzesa mea...uau!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Dodo-pui spune:
Tzuni am trimis-o.Ma bucur pt mica ta printzesa sper din toata inima sa fie sanatoasa si sa va bucurati amandoua de tot.E normal sa ai emotii si nu ar fi in regula sa fie altfel.
eu nu am avut curaj sa intervin pana acum caci eu nu pot ajuta material.Eu am un copil cu disabilitati si ne-e greu oricum.Cand o sa ma calmez putin o sa trec si povestea noastra.Acum o sa merg sa-l hranesc si sa-l culc apoi sa vad ce-i pe aici.
Gabiu mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)