Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 20
Tzuni spune:
Motanik, da, am luat banii, asa cum am vb la telefon.
Marilen, mai intai cumpar pijamalele si daca raman bani... Vreau sa iau pijamale mai groase, de iarna, si astea sunt usor mai scumputze, dar sa vedem! Oricum va tin la curent sa stiti si voi ce fac cu banutzii de la voi.
Tzuni
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
...am gasit un ingeras: Sara Maria!
Witchie spune:
Doamnelor, langa pijamalute veti avea si cate o jucarica de la targul de jucarii. Duminica asta ne intalnim sa adunam jucariile. Tzuni, cum facem? le bagam in saci si le parcam la tine? eu am o sacosa mare de Ikea... dar nu cred ca incap 92 de jucarii in ea.
Tzuni spune:
Witchie, gaseste o fata dragutza si inimoasa care sa tina jucariile la ea pana luni seara. Eu in we nu stiu cum ma pot deplasa - sunt cu fetita la mine. Dar tinem legatura.
Tzuni - oLo - Mercedes
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
In alta ordine de idei, vom duce pijamale dupa cum urmeaza:
1. Centrul de plasament din Reghin - 25 de copii intre 4 si 12 ani
2. Manastirea Marcus din judetul Covasna - 10 copii - fetite de 5 ani
3. Centrul de plasament din Agigea - 57 de copii
TOTAL = 92 de copii
Felicitari!
si nu in ultimul rand
La multi ani!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
motanik spune:
La multi ani Tzuni, sanatate si mult succes in tot ce faci!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Irinusha spune:
La multi ani Mihaela! :)
Multa sanatate mai ales!
Si ptr. ca nu pot sa ma abtin: Felicitari pentru ingerasul Sara Maria! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si baftoasa! Iar tu sa fii o mamica implinita ... ca fericita cred ca esti deja! :) Sara Maria sper sa invete de la mamica ei ce inseamna sa ai inima buna!
Tot binele din lume!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Tzuni spune:
Multumesc mult, fetelor! Nu-mi doresc decat Sara sa ma accepte in viata ei si sa invete de la mine sa fie fericita de fiecare clipa a vietii, sa accepte si binele si raul, si albul si negru si bucuria si tristetea. Fac parte din viata si viata e atat de frumoasa!
Tzuni - oLo - Mercedes
ralcat spune:
Mihaela, La multi ani ! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de comoara mica. Sunt sigura ca Sara va fi un copil fericit si vesel, bucuros ca Domnul i-a rezervat asa o mamica.
Vezi sa nu latri prea tare in parc, ca bate vantul si s-ar putea sa ramana mami fara voce :).
Am o intrebare, stiu ca nu poti ajunge la intalnirea din parc pentru jucarele, dar crezi ca o pot ruga pe Diana care am inteles ca va lua jucariile sa-ti dea si niste banuti de la mine ? Am luat leafa cu intarziere de o saptamana si ma simt tare prost ca am zis ca particip si n-am apucat sa trimit nici un leu. Crezi ca se poate ?
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
miflore spune:
LA MULTI ANI Mihaela!!!
Sa fiti sanatoase si fericite si tu si mandretea de Sara!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI