Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 15
danet spune:
Buna , am trimis si eu 15 eu prin paypal.
Vroiam sa va spun ceva despre manastirea Marcus (cea din Covasna ).
Am fost acolo in vara cu o cantitate destul de mare de hainute, mancare etc si stareta a fost cam nemultumita , ar fi preferat bani.
Ma gandesc daca nu o sa fiti intampinate la fel, e destul de neplacut.
Nicoleta spune:
Danet, eu ma gandeam sa intreb intai, iar daca nu vor, va spun si gata, ne reorientam. Nu?
Nicoleta
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by danet
Buna , am trimis si eu 15 eu prin paypal.
Vroiam sa va spun ceva despre manastirea Marcus (cea din Covasna ).
Am fost acolo in vara cu o cantitate destul de mare de hainute, mancare etc si stareta a fost cam nemultumita , ar fi preferat bani.
Ma gandesc daca nu o sa fiti intampinate la fel, e destul de neplacut.
Pai da ca de ce sa duci hainute si mancare necesare copilasilor, mai bine bani necesari ei....de asa oameni imi e o lehamite...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
motanik spune:
Paypal - 18 octombrie 2007
1. Irinusha - 14.14 euro
2. Blackpanterro - 15 usd = 10.40 euro
3. uta ciun - 10 usd = 6.93 euro
4. Blackpanterro - 10 usd = 6.86 euro
5. danet - 14.14 euro
Total: 52.47 euro
Fetelor, desi paypalul meu atat arata, la platile in dolari conversia se face singura in euro, dar la platile de euro, voi suporta eu taxa aceea de transfer, asa ca in loc de 14.14 euro o sa adunam 15 la Irinusha si Danet. Suma totala va fi astfel 54.19 euro.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Alexa Ioana spune:
blackpanterro, hai sa nu generalizam, ca nu toata lumea e rea...
la centre din acestea nu se poate primi chiar orice. de exemplu, nu poti duce mancare fara facturi, avize de provienienta si alte chestii din astea. nu poti duce, la fel, haine folosite fara hartii de la directia de sanatate sau naiba stie de unde. in plus, nu ai de unde sa stii exact ce nevoi au copiii aceia in momentul respectiv.
cand mergeam in vizita la fiica'mea, am vrut la un moment dat sa fac o colecta de jucarii sa duc la copilasi. am vorbit cu directoarea, si mi'a spus ca pentru moment au suficiente jucarii, si ar prefera daca am duce pampers si servetele umede, ca la capitolul ala stateau mai prost...
si fii sigura ca in momentul in care faci donatia trebuie sa faci si un act de "predare-primire", un fel de proces verbal, inregistrat, cu semnaturi si tot tacamul...
ce se intampla pe urma, asta nu avem de unde sa stim... dar nu putem pleca de la premiza ca toate directoarele de centre / staretele sunt puse doar pe bagat in propriile buzunare... nu neg ca ar fi si astfel de oameni, dar crede'ma ca sunt o gramada carora chiar le pasa de copii si fac tot ce le sta in putinta pentru a le usura putin viata micutilor... si din fericire, am intalnit multe astfel de persoane !
in alta ordine de idei. mi se pare cam slaba miscarea pe aici. cum putem oare sa promovam putin actiunea ?
fiind "de actualitate", oare nu se poate intoarce pentru ceva vreme la "generale" ???
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Tzuni spune:
Alexa-Ioana, moderatorii decid... dar ar fi bine, e adevarat! Oricum, din cate vad si la Motanik, se strang banutzii incetul cu incetul... O sa reusim! Mai avem pana la sfarsitul lunii.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
...in cautarea unui ingeras
Marilen spune:
Buna-seara,am depus si eu la BCR 30 lei
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
asi spune:
Am depus si eu printr-un ordin de plata din BRD Cluj 100 ron.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Paflo spune:
Am trimis si eu prin Raiffeisen online 20 RON. Spor la cumparaturi!
Florina si Sofia (09.05.2007)
Nicoleta spune:
Salut.
Din pacate nu am reusit sa ajung la manastire (mai incerc, insa de joi incolo, fiindca nu am masina pana atunci).
Nicoleta