Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Parerea mea e ca ar fi bine sa fie lasat un termen mai lung de strans banii ca pe langa pijamalute sa se mai poata cumpara si cate o cioco la copii, e Craciunul si ar fi frumos sa vina mosul incarcat :)
Eu voi mai trimite bani sambata tot pe contul lui Motanik si as mai vrea sa pun daca se prelungeste termenul...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
DUMINICA, ORA 11.30 INTALNIRE LA INTRAREA IN PARCUL TINERETULUI!
Va astept pana la 12.00 fix!
vom raporta: prezent!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Parerea mea e ca ar fi bine sa fie lasat un termen mai lung de strans banii ca pe langa pijamalute sa se mai poata cumpara si cate o cioco la copii, e Craciunul si ar fi frumos sa vina mosul incarcat :)
Eu voi mai trimite bani sambata tot pe contul lui Motanik si as mai vrea sa pun daca se prelungeste termenul...
nu e actiune de Craciun!
Ruxandra, te astept!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
...in cautarea unui ingeras
Marilen spune:
Nu am mai dat nici un semn de viata pentru ca am avut niste probleme.
Am vorbit astazi cu sefa Centrului de la Agigea si mi-a dat urmatoarele informatii: in centru sunt 57 copii,14 fetite mai mici de 12 ani, 7 baieti intre 14-16 ani.O singura fetita este de 3 ani,restul sunt peste 4 ani.Daca veti alege orfelinatul de la Agigea o sa cer mai multe amanunte.
Sper ca maine sa ajung si eu la BCR sa depun bani.
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
lilianasoare spune:
O sa depun si eu 50 RON la BCR, cel mai probabil saptamana viitoare. Am fost atat de prinsa saptamana asta, incat nu am avut timp sa mai ajung si la banca.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
blackpanterro spune:
Am mai trimis prin paypal $10 deci in total $25 de la noi :)
motanik spune:
Paypal - 12 octombrie 2007
1. Irinusha - 14.14 euro
2. Blackpanterro - 15 usd = 10.40 euro
3. uta ciun - 10 usd = 6.93 euro
4. Blackpanterro - 10 usd = 6.86 euro
Total: 38.33 euro
Paypalul poate fi verificat aici:
http://media3.dropshots.com/photos/250054/20071012/072210.jpg
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
uta_ciun spune:
buna,
nu stiu daca v-ati gindit deja de unde cumparati pijamalutele...eu am gasit unele tare dragute,iata link-ul
http://www.confectii-textile.com/?p=productsMore&iProduct=10&sName=Pijamale-copii-glat-imprimat
firma respectiva comercializeaza produsele prin intermediul magazinelor INTEREX din orasele:
-Focsani
-Ploiesti
-Ramnicul Valcea
-Constanta
-Satu-Mare
-Targoviste
-Targu Jiu
-Giurgiu
-Sibiu
spuneau ca la comenzi de peste 100 se negociaza pretul...
felicitari inca o data pt initiativa
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/