Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 11
Alexa Ioana spune:
intrebare intrebatoare: nu a mai scris nimeni de cateva zile, sau nu apar mesajele ?
si oare nu putem face cumva sa fie mai vizibil subiectul asta ?
cred ca multa lume nu stie de actiune...
tzuni, te'ai intalnit sambata cu fetele ?
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
ruxandra_sb spune:
Intrebare intrebatoare: se mai prefigureaza alta intalnire "face to face"?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Tzuni spune:
Alexa Ioana, da, a venit draga de Rolo cu sotul si comoara lor cea mica (D-ne ce dulce e...)
Ruxandra, ma gandeam la duminica pe la ora 11. Poate fi si alt parc. Totul e sa puteti si voi.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
8 oct - 66,6 kg
motanik spune:
Tzuni, azi trimit copie de pe cartea de identitate la un moderator. Revin cu paypalul.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
motanik spune:
Asadar adresa de paypal pe care strang banutii este motanik@yahoo.com
Va rog cand trimiteti ceva sa si scrieti aici pe subiect cat ati trimis si sa mentionati si nickurile de pe forum ca sa stiu cine cum a trimis.
Mirela (desprecopii) mi-a confirmat ca a primit scanul de la buletinul meu, deci totul e in regula.
O sa te rog Tzuni sa pui paypalul si in primul tau mesaj.
Am sa pun print screen la paypalul meu sa vedeti situatia saptamanal sau si mai des daca timpul imi permite.
Tzuni, cand anunti inchiderea campaniei, o sa trag linie si o sa adaug si de la mine o donatie, apoi o sa discutam cum ti-i trimit, o sa am nevoie de datele tale (de ex am gasit ca Western Union are niste tarife mari pt transfer in timp ce Ria Envia are 5 lire comision la orice suma trimisa, asa trimit eu acasa, e mult mai convenabil si poti primi la BCR de obicei; oricum discutam si am sa scanez si documentul de la trimitere sa fie accesibil tuturor).
Sper sa fie de folos.
Inca o data, paypalul la care puteti trimite e motanik@yahoo.com
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Tzuni spune:
Motaniko, multumex!
L-am trecut si pe prima pagina. Vom strange fonduri pana la sfarsitul lunii (31 oct).
Tzuni - oLo - Mercedes
8 oct - 66,6 kg
Irinusha spune:
Motanik, am trimis si eu € 15!
Multumim ptr. contul paypal!
Numai bine!
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Tzuni spune:
Si eu va multumesc, fetelor!
Tzuni - oLo - Mercedes
8 oct - 66,6 kg
motanik spune:
Am primit doua plati, eu nu am mai primit niciodata bani pe paypal si habar nu aveam cum functioneaza, deci cred ca automat paypalul opreste o taxa pt fiecare tranzactie. Eu aveam personal account si vad ca ma pune sa upgrade la premier ca sa pot accepta mai multe plati. Am sa vad despre ce e vorba.
Lista (o voi copia la fiecare noua donatie pt update):
-Irinusha - 14.14 euro
-Blackpanterro - 15 usd = 10.40 euro
Total: 24.54 euro
Si un prin screen pt primele doua plati gasiti aici:
http://media4.dropshots.com/photos/250054/20071009/072544.jpg
Edit: nu vazusem ca Blackpanterro a mentionat usd si am crezut ca e o greseala.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!