Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany mersi mult de tot! Tot ala de la TFK imi place .. poza 13 sau 09, mai stiti si vreau pret?? si lenjeria de pat cu Luna mi-a placut mult ... cat era?

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Lenjeria de pat costa 150 lei.

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Sunt super pozele, si se pare ca si oferta este foarte bogata :)
Si imi plac mult cele cu burticile, sunteti tare dragute :)
Au si cei de la CESCO produse expuse? Mie imi place lenjeria de la ei insa vroiam sa vad daca si in realitate calitatea e buna

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

merge greu ca e fara cablu..si primeste la jum...mbps

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by pussi

dany mersi mult de tot! Tot ala de la TFK imi place .. poza 13 sau 09, mai stiti si vreau pret?? si lenjeria de pat cu Luna mi-a placut mult ... cat era?

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Carutul din cate imi aduc eu amite costa 13.000.000 ROL.

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Acum jumatate de ora am ajuns si noi. Sunt rupta in 14 de oboseala, abia mai merg, dar am alergat toata ziua.
Nu am mai sunat pe nimeni, ca am ajuns pe la 5 la BE si mi-am inchipuit ca nu mai sunteti.
La 2 am fost la doctor. Totul e ok, a zis ca am o sarcina exemplara, ca am uterul foarte relaxat si in consecinta nu nasc in urmatoarele saptamani .
Rezultatele la analize mi-au iesit bine, sunt curata ca lacrima, asa ca nu am de ce sa-mi fac griji.
Pe bebelina nu a masurat-o de data asta, a zis ca la urmatoarea vizita, la 36 sapt. imi face eco pentru copil.
Mi-a dat Ca cu vitamina D, sa iau 2 pastile/zi, timp de 10 zile, pentru a preveni rahitismul la bb. Cu ocazia asta l-am intrebat si daca e adevarat ca administrarea de calciu poate da contractii si mi-a spus ca doar in cantitati mari se intampla asa ceva.
L-am convins pana la urma sa nu mai fac antitetanosul ala, de altfel nici el nu era prea convins ca trebuie. Cand l-am intrebat de ce ar trebui sa-l fac, mi-a raspuns ca daca nasc prin Unirea si bb face infectie el nu isi asuma niciun risc.
I-am spus ca in niciun caz nu am de gand sa nasc prin vreun loc public si a parut usurat

34+ si baby Kara

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

La BE a fost foarte frumos, dar si obositor.
Am fost cu prietena mea cea mai buna, care e in 7 luni jumate. Cred ca daca ma duceam singura luam mai multe chestii.
Am luat un termometru de ureche si o suzeta care se inchide singura in cazul in care este scapata pe jos - de la Babysounds.
Am luat o salopeta alba groasa in care sa scot copilul afara.
De la Avent mi-am luat pompa de san, incalzitor de bibe, suzete, si biberoane.Sterilizator nu am luat pentru ca o prietena de-a mea mi-a promis de mult ca mi-l cumpara, si m-am intalnit zilele trecute cu ea si a insistat sa nu cumpar ca vrea ea sa mi-l faca cadou. Si a zis ca mi-l ia de la Avent, asa ca am scapat de o cheltuiala.
Cam atat am luat.
Dar m-am uitat de patut si carucior.
M-am hotarat si maine ma duc cu tati sa le luam: patutul in luam de la Graco - cred ca era in una din pozele lui Dany.
Iar caruciorul de la Inglesina,nu m-am hotarat inca la model, insa mi s-au parut super preturi. Cu tot cu landou si cu scoica era in jur de 1400 Ron. Si in plus, au si sistemul ala foarte comod de inchidere a "caroseriei".
Eu mersesem cu gandul la Bebeconfort, insa cel pe care il vroiam eu mi s-a parut imens, si greu de manevrat, si in plus destul de scumpe. Ajungeau cam pe la 2700 Ron.

In consecinta, maine ma duc din nou la BE, insa tot dupa=amiaza, pentru ca dimineata trebuie sa ma duc la serviciu

34+ si baby Kara

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

hmm...la ora asta de ce nu e nimeni pe forum??, sunt singura care ia micul dejun la 4??

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

bine..am papat asa ca ma bag la nani ..ne auzim pe la pranz..pupici

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Imi pare rau ca nu am mai apucat sa scriu, noi sintem bine, am fost ieri la control si totul pare in regula. Flacaul e cu capul in jos si a crescut burtica semn ca se hraneste si se dezvolta bine.

Am citit un pic ultimele pagini, sper sa reusesc sa mai citesc si poate si sa scriu...

Va doresc la toate sarcina usoara in continuare si sanatate multa!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput