Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
adinag spune:
Stefania, eu as sta la scris, dar asa-i cand ies copiii de la caldurica (=burtica) si nu te mai lasa sa faci nimic
Acuma vrem sa facem ceva ordine, mai inainte am papat impreuna, dupa trebuie sa-i citesc ceva, apoi vom face un pudding colorat (probabil roz sau violet), dupa care m-am lasat convins,a ca mama denaturata ce sunt, sa ne uitam la un film de copii (eu nu prea sunt adepta tv-ului, oricum se uita doar la dvd-uri si asta nu in fiecare zi, insa din pacate, de cand sunt gravida, mai des, ca-s mai comoda).
In rest mai vedem, de obicei facem si niste jocuri creative. Trebuie sa le dam ocupatie mereu, iar Jasmina nu este genul de copil care sa se joace singurica, e leoaica si se cunoaste, trebuie sa fie mereu in centrul atentiei. Ceea ce este foarte obositor pentru mine, dar asta e! Bine ca-i fericita si multumita!
Ah, Stefi, ideea cu tricoul e buna, dar mai bine e sa le zici direct, cred ca-i mai mare satisfactia, nu crezi?
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RGE spune:
PUSSI ..ti-a facut Dany o gramada de poze cu caruturi ..chiar ne-am gandit la tine la un moment dat ca am vorbit cu o tanti care avea gemene ...erau atat de frumoase.
BB YASMI si la tine ne-0am gandit ca la cat de "nebuna" esti tu mergeam si ne pictam si burticile
..fug la mancarica
ROXANA 36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
da roxana, m-as fi lasat si eu un pic pictata...
ce faci bun de papa??? eu azi nu am facut nimik ca nu am avut chef....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
creem la cat mai multe!! pana la 40 bineinteles!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
slimatei spune:
adina ..reusesc sa-mi imaginez...
cat despre partea cu spusul in fata...nu prea imi reuseste ca sunt mai timida....prefer sa-i ocolesc..asa mi-e firea...
Stefania x 2
min.7sapt.
creem spune:
Eu am mai citit la sept=oct. Chiar povestea graviduta ca era agitat tare bebele ei si cand s-a dus la control isi schimbase pozitia, iar a doua zi se chimbase iar! Stefania...poate asta e explicatia "agitatiei" din burtica! 33+
RGE spune:
..am facut chiftelute si spanac..acum a venit si tati la fix cand am terminat..sa vada ce vrednica am fost
...va pupic noi ne bagam la papa si la o scurta plimbarica ca sunt rupta
..o seara frumoasa si somnic pufos!!
ROXANA 36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
creem spune:
BB..multumesc pentru urari...si eu va doresc la toate sarcina usoara si pana la termen!
Drept sa iti spun mie mi-e cam frica sa imi pun AMR 33+
adinag spune:
Stefi, te inteleg, si eu eram asa. Nici nu zic sa te duci tu sa le zici, dar daca nu te lasa in pace, atunci ar fi momentul... Ti-am zis, eu incerc sa atac inainte de-a ma simti atacata. Mai nainte tocmai am vorbit cu un prieten bun de-al omului meu la telefon (nu l-am vazut de mult si el ma mai suna ca pe-al meu nu-l prea faseste la tel.). Si i-am zis, sa nu se sperie cand vine la noi, ca-s grasa si frumoasa. Si sa aiba grija ce-mi spune, cas sensibila rau si cu noua greutate pe care-o am nu garantez de altfel pentru siguranta sa. Deci i-am luat avantul, cand va veni nu mai are ce mare lucru sa-mi zica!
Sau altii, cand imi mai zic ceva: ai cam pus pe tine, e normal asa mult etc.? Eu le zic: mai eu sunt gravida, dar tu ce scuza ai pentru burtica ta? Sau vrei sa-mi faci concurenta? Si cel mai nasol se simt daca le spui: tu imi zici asta pentru ca vrei sa ma bagi in depresii? Nu-ti dai seama ca vorbesti cu o femeie insarcinata, sensibila? Chiar nu gandesti inainte de a vorbi?!? Depinde de persoana cu care am de-a face...
Intre timp ma lasa in pace...
Insa trebuie sa ai grija sa nu devii selectiva, adica sa auzi numailucrurile negative (cam toti tindem sa facem asta). Poate ca sunt si destui care-ti spun lucruri dragute, dar tu ii auzi numai pe aia cu gura spurcata?
Nu stiu, zic si eu, ca mi se intampla si mie, dar ma iau singura de guler si merg mai departe...
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)