Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pussi, nici eu n-am folosit ani de zile microunde. Doar pentru poo corn, si asta o data la nu stiu cat timp. In ultimul timp il folosesc rar, de lene, dar fff rar...

Adina 27+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina eu n-am stiut de faza cu ceaiul pana am citit la mamici de gemeni... si mi se pare super logic, atata timp cat tu te hranesti sanatos si laptele tau are tot ce e necesar, mult mai hranitor decat orice altceva... de asta am zis ca nu mai cumpar altele pt. capitolul mancare pana nu vad cum stau eu cu productia!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata mi-am dat seama e vb de hepatita b si c

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina ca tot vorbim de mancare... am citi ca de alaptare depinde cand faci diversificarea... adica daca alaptezi poti s-o incepi si la 6 luni, iar daca nu la 4 luni! Alta problema... unii pediatrii recomanda mancare lichida.. sucuri si supe, altii mancare solida.. pireuturi din legume si putin mai tarziu carnita! Tu cum ai facut?

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi ce ai mama cu pixul meu?
Oana vroiam si eu un cadou mic
BB si eu tot de microunde am sterilizatorul.Nu este bun?
Noi nu am ajuns azi la BE ca tati inac nu a venit acasa...cica sambata...poate nu mai gasesc nimic

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca si eu tot de microunde probabil voi lua sterilizatorul.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sunt analize care se recomanda pentru depistarea hepatitei B si C. Nu-mi spune ca trebuie sa facem si analizele astea pentru sarcina

quote:
Originally posted by bb_yasmi

pussi eu numai la microunde incalzesc tot, pana si cana de lapte ce o beau dimineata!!!

cine imi spune si mie ce inseamna analizele: ANTICORPI ANTI HCV si ANTIGEN HBS

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

adina ai dreptate..
in prvinta babelor si asa am zis ca-s multe si mult prea proaste sa fac si eu ca Roxana...imi fac un tricou cu cateva scriituri pe el...si daca ma mai intreaba ceva le zic:

stiti sa cititi..? si le intorc spatele...mai stau 2 min. sa aiba timp sa citeasca si plec...

pe spate va scrie asa.. am doar un sg. copil..e o fetita...sunt mare de natura...mai am destul pana nasc..si nasc cand va veni sorocu'...copilu' meu e sanatos nu e nici prea slab si nici prea gras..nare slanina pe el...suntem sanatosi...si mai lasati-ne in pace ca ne-ati rupt......

ce ziceti de asta..?mai erau de spus dar am spus tot prin ultima faza..nu?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA SEARA am trecut si noi repede prin fata calculatorului sa va salutam...m-am apucat de mancare ca o sa vina si tati si noi nu am facut nimic toata ziua decat plimbare
..eu nu am cumparat decat o paturica groasa si pufoasa si un prosop..cadouri am primit multe ..a mint si ceai pt stimularea lactatiei ....in rest asa repede sa va spun impresii...FOARTE CALD..aglomeratie ...imi dau seama ce o sa fie sambata si duminica..unele standuri pt bebei mari...preturile sunt super ok...adica patut super tare gasesti la 10 mil si eu am dat 22..dar de cine stia ca apuca B E??..eu zic sa mergeti pt ca o sa primiti si mici cadouri, preturile sunt ok, pliante din plin ...si cam atat momentan

a..si mi-au pictat un iepuras pe fata
DANY are o inimioara pictata...apropo vezi ca fac chiftelute si spanac
...revin mai tarziu...sper

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 28 ZILE !!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Stefania .tu iti faci prbleme ca bb misca prea mult...eu invers, ca a mea a fost cam cumintica azi. Dar a ma avut perioade din astea si incerc sa ma calmez...o mai astept, ca seara e de obicei mai activa.

BB...pe mine pana acum dr. m-a chemat din 6 in 6 sapt, aum am fost la control la 32 sapt si m-a chemat la urmatorul peste 4 sapt, adica la 36, si a zis ca la 38 de sapt vb despre cum nastem. Dar eu mai merg si in alta parte la echo, asa ptr linistea mea, intre controalele de la dr.

Eu am sterilizator de la Avent ptr microunde si cred ca o sa-l folosesc, daca va fi cazul, dar sper din tot sufletul sa alaptez!

Si 2 prietene care au deja bbeii mari (1 an, 2 ani) au zis ca au folosit foarte bine si comod sterilizarea la rece cu solutie de la chico.

32+

Mergi la inceput